gallery/image_page.php?album_id=64&image_id=13356 no a ja tam vidím, ako šofér zaspí a vrazí do zálivu = 12 mrtvych. Nechápem prečo to aspon pri nových tuneloch neriešia??
takze dalsia klasicka tunelova nehoda, auto sa odraza od steny tunela do protismeru. zaroven vyvracia rozpravky o bezpecnosti v zime, na kolesach aut sa dostane sneh dnu a sposobuje smyk.
Tunely treba zakazat… v zime sa do nich dostane trocha snehu a ten sposobuje smyk! Na ktorejkolvek ceste I.triedy sa do protismeru ziadni vodici v smyku este nedostali…
To naozaj myslis vazne?
co ? ze tunely treba zakazat (?) alebo ze sa aj tam moze smykat (?) to prve som nikde netvrdil a to druhe je pravda ci sa ti to paci alebo nie.
Uzavierka tunelov takmer vylucne v noci bola len otazka casu aj u nas. Tak uz prosim ziadne nezmyselne argumenty typu “tunely na severe budu pol roka zavrete”
ostatny vikend v ba mozem potvrdit…ze aky napad…objavili teplu vodu…v inych krajinach sa v noci na cestach robi snad vsetko…
ale zasa palec dole pre pakov, ktori rozhodli, ze vo stvrtok rano, v case najvacsej spicky, umyvali na estakade Mierova - MUK Trnavka betonove zvodidla…toto mali robit tiez v noci, maju to tam predsa krasne osvetlene…kolony samozrejme az do het…
ak ste si vismili, Branisko sa obvykle zatvara cez vikend v noci
Pokial ja viem, tak Branisko zatvaraju na jeden az dva tyzdne. Vid napr teraz.sk/regiony/tunel-brani … lanok.html .
DrX opäť drísty… Nedá sa na fóre nastaviť, aby sa mi nezobrazovali príspevky od neobjektívnych používateľov?
no praveze je tam rozdiel - pravidelna udrzba v sitine a to iste + realizácia aktívneho osvetlenia, vykonanie stavebných prác a servisných činností na technologických zariadeniach na branisku. som zvedavy ci toto vsetko budu robit vsade po nociach.
No, Branisko sa zvacsa uzatvara od piatku noci (23:59), do nedele noci (23:59), cize piatkovej spicke sa vyhne, ale nedelnajsej nie. Niekedy ho sice stihnu otvorit skor, ale nie je to pravidlo.
Pre zmenu o tyzden bude uzavrete uz od stvrtka do nedele:
"Krajský dopravný inšpektorát KR PZ v Prešove informuje o plánovanej uzávierke diaľnice D1 Beharovce - Fričovce vrátane tunela Branisko v termíne od 00.00 hod. dňa 02. 05. 2013 (štvrtok) do 24.00 hod. dňa 07. 05. 2013 (utorok)."
Tomas, od stvrtka utorka UTORKA, cize na 6 dni. A najlepsie je, ked to este napisu tak mantacky, ze sa z toho nikto nevyzna:
poprad.korzar.sme.sk/c/6778567/t … prace.html
"Úplne zatvorený bude tento úsek 2. mája od 0:00 do 6:00 a v posledný deň 7. mája v čase od 16:00 do 24:00.
Trasa obchádzky povedie v týchto dvoch dňoch po ceste prvej triedy cez horský priechod Branisko.
V ostatné dni budú môcť vodiči tento úsek obísť od diaľničnej križovatky Beharovce po ceste prvej triedy cez horský priechod Branisko a za východným portálom tunela Branisko bude premávka napojená na pôvodnú trasu diaľnice D1 Beharovce - Fričovce."
To mi je hned jasne, ze nieco vymysleli “odbornici” z NDS alebo VUD, alebo michael “osemdesiaty deviaty”.
Priznám sa, ani ja celkom nerozumiem tej uzávierke. Úplné uzatvorenie úseku znamená celý úsek neprejazdný od MÚK Behárovce po MÚK Fričovce vrátane tunela Branisko, a čiastočné uzatvorenie, teda len tunel Branisko logicky aj s krátkym úsekom D1 od MÚK Beharovce po tunel, ráta s napojením sa na D1 za vých. portálom tunela a využitím diaľnice po jej súčasný koniec za Fričovcami, hej?
Z napísaného mi vychádza, že tunel bude uzavretý po CELÚ dobu odstávky. To ostatné je iba omáčka…
Jo, tak lepšie keby tam žiaden tunel nebol, že?
hej, preklep, uzatvoreny od stvrtka do utorka. neviem preco az na tolko, mozno daco musia menit co sa poslednych uprav tyka (nudzove LED osvetlenie). okrem prvych a poslednych hodin uzavierky tunela bude prejazdny aj usek Branisko - Fricovce.
Ak je to reakcia na mňa - proti existencii tunela Branisko nič nemám, práve naopak. Len narážam na nezrozumiteľnosť informácie v tom článku.
Prvym tunelom, v ktorom bol nainstalovany system, vdaka ktoremu je mozna aj preprava nebezpecnych latok, je tunel Borik
Nasledovat bude Sitina. Vsetky tunely t.c. vo vystavbe budu mat tento system v ‘zakladnej vybave’.
VIDEO: Jako z Kobry 11. Slováci zveřejnili záběry z nehod v tunelech
Ta najskor to daju na trapny fukbuk… A az na druhy den na YT
[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=Ns30XeulhHo[/size]