Navrhujem nové sekcie

Nehádam sa, ja som sa normálne pýtal.

No a ja ti normálne odpovedám, že aj názov “rýchlostná komunikácia” je správny.

To, čo nie je správne, tak to je názov tejto témy:

Regionálne rozdiely a infraštruktúra vyššieho rádu

A na to už som aj raz upozornil, ale tentokrát to dám aj sem.

Správne by to totiž malo byť: Regionálne rozdiely a nadradená (dopravná) infraštruktúra (podľa toho, aká by bola dĺžka názvu sa dá škrtnúť slovo “dopravná”) :bulb:

Rýchlostná komunikácia je správny názov, používa sa skoro všade čo súvisí so stavbou,projektom a údržbou. Všade je uvedený pojem rýchlostná komunikácia.

Až tu bude sekcia Mosty, určite ju nebudem chcieť. Ja už nebudem chcieť žiadne nové sekcie. A ty máš evidentne prehľad o mostoch, nie že ja by som nemal, ale prečo by si nemohol byť moderátorom ? Tu je to hlavne o vedomostiach a nie o “politike”. :wink:

Ja som hlasoval Iná odpoveď, a že by som rozčlenil CS do 2 chlievikov- tak ako je teraz a tak, ako je členená CS v ČR.

To je úplne iná koncepcia. :bulb:

podla mna je forum dobre clenene, netreba nove sekcie

Ja by som navrhoval novu sekciu, ktora by zahrnala temy o doprave, cestnych zakonoch, premavke, policajtoch, max.pov.rychlosti, autosedacke… a vobec vsetko co sa tyka jazdenia a premavky. Zatial je na fore priblizne 15 takychto tem, ale su porozhadzovane po roznych sekciach…
Co na to ostatni? :slight_smile:

V prípade polície, max. pov. rýchlosti som proti, nakoľko ja si to momentálne člením v sekcii CS. :wink:

andrej som ti pisal, ze pohoda, len musis zohnat moderatora :wink: a samemu sa ti do toho nechcelo :wink:

mozes byt proti, bude to skor zavisiet od mienky ostatnych, resp. od admina :wink:

Ok, tak sa pytam verejne (kedze ja na to nemam cas): je niekto ochotny robit moderatora? :slight_smile:

ja som ochotný.

a k názvu novej sekcie:
súhlasím s návrhom kt. mi poslal Andrej cez is, teda
Cestná premávka a všetko okolo toho.
a umiestnil by som to do kategórie kde je Glosár, História, MT atd.

to “a vsetko okolo toho” som myslel dat do podnadpisu
samozrejme su vitane aj ine navrhy :slight_smile:

Ako myslíš.

Byl bych také pro to, aby se vlákna týkající se bezpečnosti na silnicích, pravidel silničního provozu a dopravní policie soustředila do jedné skupiny, buď v sekci “netechnické” (vedle “Glosár”) nebo “Ostatné”.

Takisto sa tam mozu dat niektore temy typu SPZ na Slovensku, “akou rychlostou jazdite?” atd.

Sutaz na moderatora tejto sekcie stale trva, najlepsie niekto, kto sa trochu vyzna v tejto oblasti :slight_smile:

mám nápad.
založme, moderátorov pohľadáme potom :slight_smile:

s tym napadom prisiel andrej uz davnejsie :laughing: ale nieco zbucham, len majte trpezlivost..