A na to už som aj raz upozornil, ale tentokrát to dám aj sem.
Správne by to totiž malo byť: Regionálne rozdiely a nadradená (dopravná) infraštruktúra (podľa toho, aká by bola dĺžka názvu sa dá škrtnúť slovo “dopravná”)
Rýchlostná komunikácia je správny názov, používa sa skoro všade čo súvisí so stavbou,projektom a údržbou. Všade je uvedený pojem rýchlostná komunikácia.
Až tu bude sekcia Mosty, určite ju nebudem chcieť. Ja už nebudem chcieť žiadne nové sekcie. A ty máš evidentne prehľad o mostoch, nie že ja by som nemal, ale prečo by si nemohol byť moderátorom ? Tu je to hlavne o vedomostiach a nie o “politike”.
Ja by som navrhoval novu sekciu, ktora by zahrnala temy o doprave, cestnych zakonoch, premavke, policajtoch, max.pov.rychlosti, autosedacke… a vobec vsetko co sa tyka jazdenia a premavky. Zatial je na fore priblizne 15 takychto tem, ale su porozhadzovane po roznych sekciach…
Co na to ostatni?
a k názvu novej sekcie:
súhlasím s návrhom kt. mi poslal Andrej cez is, teda Cestná premávka a všetko okolo toho.
a umiestnil by som to do kategórie kde je Glosár, História, MT atd.
Byl bych také pro to, aby se vlákna týkající se bezpečnosti na silnicích, pravidel silničního provozu a dopravní policie soustředila do jedné skupiny, buď v sekci “netechnické” (vedle “Glosár”) nebo “Ostatné”.