Dávam návrh na zmazanie tejto témy: dialnice.info/viewtopic.php?t=545 . Pridávam aj hlasovaciu otázku.
Dôvodom sú vážne a neprestávajúce konflikty, ktoré naviac nesúvisia s diaľnicami. Hlasujte za aký vývoj ste.
Môj názor je, že táto téma tu na 95% svojho obsahu rieši len problémy mesta BB a sú tam len samé “hádky medzi Banskobytričanmi a ostatnými”. Nič viac. Polarizuje táto téma už věľmi dlho hlavných diskutérov fóra a niekoľkých užívateľov, ktorí sa vyjadrujú len do tejto témy.
Toto fórum je o diaľniciach, nie o mestách a obciach. Je tam niekoľko príspevkov k obchvatu BB ale to je všetko. Už sa tam riešia iné veci, sú tam ostré reakcie už od začiatku.
Viem, že téma má 300 príspevkov, čo je štatisticky momentálne cca. 2% obsahu fóra, … lenže toto je o diaľniciach a o kvalite v príspevkoch, nie o počtoch príspevkov a nie o mestách.
Výnimku má len Záhorie, ale tam sa aj diskutuje na vysokej úrovni takmer bez sporov a v tom je rozdiel.
Už aj Žilina a PB spôsobujú problémy. Iné mestá sú tu len veľmi okrajovo spomínané čo sa rozvoja týka a tak je to správne. V ZA sa diskusia udržiava stále na dobrej úrovni bez hádok a témy k PB tu niektorí zjavne takmer ignorujú, … prichádza k sporom ale vzhľadom na vzťah D1 a PB je to normálne za tých 10 rokov.
Zmazanie témy spôsobí možno aj toto:
Odchod viacerých užívateľov z fóra, tých, ktorí sa vyjadrujú takmer len v tejto téme.
Ale ja pevne dúfam v to, že tu bude menej hádok a fórum bude viac zamerané na samotné diaľnice, čo je stále cieľ fóra.
Na iné témy sa dá diskutovať na iných stránkach a je ich dosť. Na čo sa tu diskutuje o MHD v BB do detailov, keď existujú ďalšie fóra k tejto problematike. Napríklad aj: imhd.sk/bb/ atď.
Môj názor je že táto téma ani nemala vzniknúť alebo sa mala zmazať už dávno.