Najstarsi "cestny" tunel v SR

fh vies o tom ze ohovaranie je nepekny cin? aky mas komplex? vsak si ma nevsimaj ked mas problemy s policiou :smiley:

Mne je jedno aké máš povolanie, viem len, že si klamár, manipulátor, poprípade niečo horšie a patríš do skupiny Diaľničiar & a jeho banda :laughing: prezradil si sa a teraz zúriš :wink: Píšem to aj tu aby ti to konečne došlo, už na teba nereagujem, po čase sa tu vzduch vyčistí aj po tebe :laughing: .

toto co tu robis je ohovaranie no ale budis .. pokial viem tak v D1 ba tt 3+3 pruhy si napisal ze si skoncil so mnou a stale nie a nie tak spravit, a ta posledna veta: to je vyhrazka? .. uz som napisal administratorovi tohoto fora lebo co je moc je moc :unamused:

Takže keď to zhrniem, tem tunel bol železničný, ale už nie je a slúži ako cestný. Spravuje ho obec. A nejaký kompetentný orgán ho chce zrušiť, je to informácia od nejakého iného známeho orgána. No uvidíme, asi nám tu vládnu orgány :unamused: . Skôr by ma zaujímalo, aké konkrétne riziká tam sú, či to ide opraviť, koľko by to stálo a kde nato vziať.

no to je konecne rozumna rec :smiley: .. neviem presne kto ho spravuje, ale nie je v majetku obce ale VUC .. je tam porusena stavba, do ktorej sa dostala voda a pri kazdom dazdi tadial vznikaju dalsie poruchy, cim sa narusila statika a hrozi ciastocne zosunutie .. opravit to urcite ide ale dovodom je ze na to nie su financie :unamused: .. inac ked ta to velmi zaujima tak kompetentny organ to uzatvorit nechce ale umiestni sa tam znacka a upozornenie nieco v zmysle “prejst na vlastnu zodpovednost” .. a vies ono bez organou a uradov by si mal anarchiu a to ja obzvlast nie som zastancom prebujnelej statnej spravy :smiley: .. tak pekny den :smiley:

Ako to teda dopadlo viete niekto? Funguje ten tunel dodnes alebo ho zavreli či rekonštruujú?