Hm, nedavno sa tu rozozoberala tema panelakov. Co takto rozobrat panelaky a postavit z nich panelove cesty? Hadam nase sidliska by nam vystacili na vsetky D + RC
V návalke povinností už nestačím toto fórum sledovať tak, ako predtým. Toto však neušlo mojej pozornosti: hovorca NDS nazval v relácii Regióny STV amerického ministra dopravy “nejakým Američanom”.
Mozeme hodnotit USA ako chceme, dialnice maju velmi dobre. Ale ich model vystavby sa neda uplatnit v EU.
Okrem toho doplnim: Dialnica v Houstone bola v case hurikanu v Texase otvorena len na jedensmer - vsetky prudy isli len na sever a napriek tomu bola dialnica totalne pretazena a auta isli v prepocte rychlostou do 30 km/h. Takze je to narocne porovnat, ci dialnicna siet v USA postacuje.
Vsade vo svete sa vyjadruje hlavne hovorca ktory cerpa info priamo od kompetentnych ludi z dialnicnej spolocnosti. Pretoze po informovani je potrebne aj odpovedat na otazky a casto nie prijemne v pripade SR.
Pridám ešte nejaké výroky čo som pučul v poslednom čase:
.
.
" Je neprijateľné aby D1 končila na maďarskej hranici "
.
.
.
" Aké sú základné koncepčné požiadavky na dialnicu D1 ?"
" Dialnica D1 a rýchlostná komunikácia R1 musia byť po každej stránke naj. "
len pre to, že ty si iného názoru, tak to ešte nič neznamená, ja som tiež za pokračovanie na Ukrajinu. A ty to nevieš nijako logicky argumentačne odôvodniť, len stále píšeš, že “ako si to vôbec môže niekto dovoliť povedať, že by to nemalo ísť na UA a už je takýto človek kritizovaný”, … táto veta, tento výrok, čo si napísal ako autora odznela už na viacerých debatách a fórach v rámci verejných prednášok, kde boli prítomní aj odborníci, nielen národniari.
Takže neurčíš autora, pretože autor sa jednoznačne uriť nedá, to už Diaľničiar potom v r. 1996 niečo o tomto napísal, aj Dy ešte pred r. 1996 niečo o tomto napísal, …