Najlepší "výrok" ohľadom diaľnic a RC na Slovensku

Hlasujte!!!

To se Ti povedlo bystrik, aspon jsem se zasmal. Hlasoval jsem pro panely.

Mne sa najviac “páčil” výrok babky cca 2 roky dozadu:
Do konca roku 2010 bude hotová celá D1 BA-KE

chcelo by to len pohrabať sa niekde v monitoringu tlače a našli by sme plno takýchto výrokov :unamused:

tiez suhlasim s andrejom, tych vyrokov by sa naslo, ale u mna vedu panely :laughing: ci skor :unamused:

Na čo sú nám diaľnice, však máme panely…

Hm, nedavno sa tu rozozoberala tema panelakov. Co takto rozobrat panelaky a postavit z nich panelove cesty? :laughing: Hadam nase sidliska by nam vystacili na vsetky D + RC :laughing:

No mne sa prevrátili oči pri prvých dvoch, ale hlasoval so za tie panely.

Mne sa pacil vyrok od Mikiho asi niekedy v zime 2005: Intentivne zaciname so stavbou useku Mengusovce - Janovce.

Ja som hlasoval za možnosť č. 1, … vtedy do polí, dnes tiež, len z druhej strany. :unamused:

A takisto aj výrok “babky”, že D1 bude v r. 2010 v KE. :wink:

V návalke povinností už nestačím toto fórum sledovať tak, ako predtým. Toto však neušlo mojej pozornosti: hovorca NDS nazval v relácii Regióny STV amerického ministra dopravy “nejakým Američanom”.

Mozeme hodnotit USA ako chceme, dialnice maju velmi dobre. Ale ich model vystavby sa neda uplatnit v EU.

Okrem toho doplnim: Dialnica v Houstone bola v case hurikanu v Texase otvorena len na jedensmer - vsetky prudy isli len na sever a napriek tomu bola dialnica totalne pretazena a auta isli v prepocte rychlostou do 30 km/h. Takze je to narocne porovnat, ci dialnicna siet v USA postacuje. :wink:

A este doplnim: Hlasoval som za polske polia. :wink:

Hmm, škoda, že NDS drvivú vačšinu informácií podáva cez hovorcu, aktuálnych výrokov Dušana Faktora je už ako šafránu.

Vsade vo svete sa vyjadruje hlavne hovorca ktory cerpa info priamo od kompetentnych ludi z dialnicnej spolocnosti. Pretoze po informovani je potrebne aj odpovedat na otazky a casto nie prijemne v pripade SR. :wink:

Pridám ešte nejaké výroky čo som pučul v poslednom čase:

.
.
" Je neprijateľné aby D1 končila na maďarskej hranici "
.
.
.
" Aké sú základné koncepčné požiadavky na dialnicu D1 ?"
" Dialnica D1 a rýchlostná komunikácia R1 musia byť po každej stránke naj. "
:open_mouth:

Autora nemenujem :sunglasses:

Tak autorom tej prvej vety som aj ja. :wink:

Bohužiaľ, musím ťa sklamať. Nie si prvým autorom :slight_smile: :slight_smile:

johhan,

len pre to, že ty si iného názoru, tak to ešte nič neznamená, ja som tiež za pokračovanie na Ukrajinu. A ty to nevieš nijako logicky argumentačne odôvodniť, len stále píšeš, že “ako si to vôbec môže niekto dovoliť povedať, že by to nemalo ísť na UA a už je takýto človek kritizovaný”, … táto veta, tento výrok, čo si napísal ako autora odznela už na viacerých debatách a fórach v rámci verejných prednášok, kde boli prítomní aj odborníci, nielen národniari.

Takže neurčíš autora, pretože autor sa jednoznačne uriť nedá, to už Diaľničiar potom v r. 1996 niečo o tomto napísal, aj Dy ešte pred r. 1996 niečo o tomto napísal, …

Ja som hlasoval: iný výrok.

Pavol Prokopovič: Diaľnica D1 bude v Košiciach súvisle postavená od BA v r. 2010.