Nahraval som video na youtube...

sice bez rozstraseneho obrazu ale bohuzial v nizsej kvalite (nie su vobec citatelne navestia a znacky)

nebuď krutý :slight_smile: kvalita je dobrá, len môj počítač nezvláda to rozlíšenie 1440p

Tak dnes som tadial išiel a ten asfalt je pekne dotrt**ny mali by tam prejsť tanky :mrgreen:

Nahral to tam v nejakom divnom fomrate, to YT trva kym to spracuje… Zo zaciatku tam bolo len 144p a 360p, 1440p tam este nebolo. Casom by malo pribudnut aj 720p…

Video ktoré som nahadzoval na YT má rozlíšenie 2560*1080 a formát mp4 (codec H.264), v rovnakom rozlíšení to nahráva aj kamera ale vo formáte mov (codec H.264).
Spracovávam to pomocou Sony Vegas PRO, chcelo by to nejaký filter, no neviem ako na to.

ten Sony Vegas PRO ti aj konvertuje z mov?
to su 3 stupne, kde sa straca kvalita…konvertovanie, spracovanie videa - aj ked toto minimalne a potom este YT berie najviac

áno konvertuje.

V Sony Vegas otvorím *.mov, zvýšim rýchlosť, popridávam čo chcem a dám “render as”, nastavím rozlíšenie, dátový tok, atď… a nakoniec uložiť.

vyzerá to takto

Sorry za tento comment, ale čo to tu riešite. Chystáte sa na OSCARA za to video z prejazdu. Účel to splnilo, kto chce si môže pozrieť diaľnicu. Za to autorovi ďakujeme a viac už netreba.

inac, tie True Camky maju strasne mizerny drziak, pouzivam ten lepiaci

ja mám tiež ten lepiaci