MS v ľadovom hokeji 2007 - Moskva

tak o tom ze kanada je hokejovy raj v kazdom smere sa naozaj ani nemusime bavit :sunglasses:

Dufam, ze si s Kanadou zahrame semifinale :slight_smile:

oficialny “power ranking” na MS…myslim ze dost realisticky

live82.ihwc.net/english/article/ranking/

Nno, 4:7 so Švédmi, takýto stav som absolútne nepredpokladal, 2. tretina rozhodla.

Podle mého rozhodly hlavně chyby v obraně, kterých Slováci nadělali daleko více než Švédové.

Tak to vidím aj ja, ako keby sme ich podcenili. Zlá rozohrávka v našom obrannom pásme musela byť od takého manšaftu ako je Švédsko potrestaná. Celkovo bez dobrej obrannej hry sa nedá vyhrávať.

Nepodcenili sme ich… ale len v prvej tretine. Za stavu 3:1 sme zacali robit strasne chyby a to trvalo az do konca. Zaverecna snaha vysla nazmar :confused:

teda 2:1… dobre ze ten hokej skoncil, nejaky som z neho rozruseny a tiez robim cyby :slight_smile:

nuz ten svedsky vykon a postup v 1/4 finale nestacil napokon ani na medailu. to o niecom hovori.

teda moj tip vysiel (aj co sa tyka vitaza aj favorizovanych domacich), skoda ze nestavkujem :slight_smile: vo finale som to viac prial finom, nech pretrhnu finalovu smolu a ze su to predsa len europania. kanada uz ale MS berie vazne inac by tam neposlali takych dobrych hracov.

ja som hrozne fandil rusom a som im to doprial (na rozdiel od petrohradu, kde to totalne odflakli… ), mali smolu s finmi. aj ked sa musi uznat, ze fini boli tiez velmi dobri …

Fini ma prijemne prekvapili, myslim ze Rusi trosku jak keby spanikarili, stale to tam nechcelo padnut, tak to nakoniec prehrali. Ale Kanada si to urcite zasluzila vyhrat, ako takmer kazdy rok.

O Canada!
Our home and native land!
True patriot love in all thy sons command.

With glowing hearts we see thee rise,
The True North strong and free!

From far and wide,
O Canada, we stand on guard for thee.

God keep our land glorious and free!

Spravili mi veľkú radosť hokejisti z javorovej krajiny. :sunglasses: