Migrácia fóra dialnice.info na infrastruktura.sk 🚀

@ferguson
V profile klikneš na tie tri riadocky

1 lajk

Asi som tu jediny, ktoremu sa “moderna” verzia nepaci. Skoda, rad som sem prispieval.

Nie si jediný.

Je to zmena, každý zázrak trvá pár dní. Najprv som sa nevedel zorientovať, ale po pár dňoch som si zvykol.

3 lajkov

aspon pozadie by sa mohlo vratit ,to stale mozu upravit naspat na modre.. to biele vobec nesedi..

Tiež patrím medzi tých ktorým sa predchádzajúca verzia fóra páčila o niečo viac, postupne si ale zvykám na túto novšiu verziu. Snáď sa postupne budú vylepšovať ešte niektoré veci, napr. pre mňa osobne je šedý krúžok ako symbol neprečítaných príspevkov v jednotl. témach málo zrozumiteľný, nevýrazný, chcelo by to inú farbu - v predch. verzii mi tá červená hneď udrela do očí.
A takisto pri dlhších názvoch tém (napr. ost. infraštruktúra, železničná infraštruktúra) nie je vôbec vidieť ten šedý krúžok za názvom a teda v prvom momente nevidím či daná téma obsahuje nový príspevok, neviem či je možnosť posunúť tú oddeľujúcu zvislú čiaru viac vpravo a odkryť tak celý názov témy.

2 lajkov

Pridal som tam novy “filter”:

Webova verzia:

Mobilna verzia (po kliknuti na radenie prispevkov, v tomto pripade Najnovsie):

3 lajkov

Gratulujem k úspešnej migrácii. Na nový vzhľad si časom zvyknem. Zatiaľ mi najviac chýba funkcia skok na prvý neprečítaný príspevok v rámci témy.
Edit: ešte by som sa rád prihovoril za návrat starého dobrého favikona. Ten nový je dosť nevýrazný.

Tato funkcia tu je, vid moj prispevok vyssie:

2 lajkov

Tak aj mne sa stratil mäkčeň, ešteže som si to tu skôr prečítal ako napísal, lebo som sa nevedel prihlásiť. Ak s tým má byť neprekonateľný problém, tak netreba. inak tie prezývky znejú bez neho čudne.

A da sa nejako dopracovat k zoznamu tem, kde som prispel na starom fore? Pretoze tu mi ukaze iba to, kde som prispel na novej verzii (teda len tuto jednu temu). Ono to asi dost utlmi konverzacie, lebo clovek su uz ani nepamata kde vsade prispel/co vsetko sleduje.

asi to nebude take jednoduche pridat, sorry. je to nejaka security vec.

dik za upozornenie. na mojom ucte to ukazovalo normalne, ale na ostatnych nie… uz som to opravil pre vsetkych. snad sa to teraz zobrazuje dobre :slight_smile:

mam otázku ako zakázať zobrazovanie príspevkov od tých čo nechcem,na starom fore to bolo cez “pridať ako nepriateľa” ďakujem za odpoveď

Na profile uzivatela vpravo hore ho vies nastavit do ignoru:

Je to ta posledna moznost, akurat ten text sa nejak do toho dropdownu nezmestil…
Ma to byt nejak takto:

super!

kategorie v sidebare sluzia len akesi skratky, vsetky kategorie su vypisane na hlavnej stranke pod tabom Kategorie…

kruzok je vidiet, nie je skryty.

s farbami sa este pohram, az budem mat volnejsie.

1 lajk

V pohode, vďaka za info :+1:

Skvelá práca, @yoggy! Celá táto migrácia, to ale muselo dát práce!

1 lajk

Rozlišovanie prečítaného a neprečítaného vlákna šedým-bielym písmom je super, ale chcelo by to väčší kontrast… aspoň pre nás starších. Možno šedá-žltá by bola vhodnejšia kombinácia. Ďakujem.

Zmenil som farby tych guliciek, tak snad je to teraz lepsie:

2 lajkov