Otázka by ale mala stáť inak:
Bolo potrebné kontrolovanie áut v BB napríklad na takej úrovni ako v ZA ???
Úloha je, aby autá parkovali tam, kde majú a aby keď je to v platnosti, aby za parkovanie platili. Jednoduché. ![]()
Otázka by ale mala stáť inak:
Bolo potrebné kontrolovanie áut v BB napríklad na takej úrovni ako v ZA ???
Úloha je, aby autá parkovali tam, kde majú a aby keď je to v platnosti, aby za parkovanie platili. Jednoduché. ![]()
Kto chce byť primátorom Banskej Bystrice? ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?t=5030
Už čakám ako budú primátori garantovať, že oni zariadia, že R1 bude v r. 2010 hotová až po BB.
Znovu zmeny v BB v MHD, ZV SAD pridáva zastávky aj linku. ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?t=5155
Po novom železničnom moste v B. Bystrici už premávajú vlaky. ![]()
vie niekto nieco blizsie ma niekto nejake obrazky, studie ohladom tohto obchvatu???
http://www.banskabystrica.sk/main.php?id=98&program=oznamy&id_info_m0=5435&firmy_slovenska_flag=0
téma uz existuje
tak nic uz som to nasiel
To čo si písal nie je obchvat BB ale idú robiť mimoúrovňuvé križivanie Kostiviarskej cesty a I/59 - križovatka pri Mitsubishi to je asi o km vyššie ako bude obchvat
zeby to??? lebo podla toho pdf mesta.slovenska.sk/m_portaly/dow … p?id=15554
je krizovatka kostiviarska nieco ine
a momentalne na sidlisku severna uz zacali aj kopat
edit
mas pravdu, je to tam ![]()
V Banskej Bystrici asi začnú opäť jazdiť trolejbusy. ![]()
V BB sa nachádza najväčšie nekryté parkovisko v SR s kapacitou cez 3000 parkovacích miest. V súčasnosti je plán postaviť na jednej jeho časti polyfunkčný dom. Reálne by sa teda z cca. 3150 parkovacích miest viac ako 250 parkovacích miest zrušilo, ale je v pláne postaviť podzemné parkovisko s kapacitou 150-220 áut.
Ja len doplním, že podľa mojich informácií je tu problém zaparkovať už dnes. Parkovisko sa nachádza na najväčšom BB sídlisku.
Poslanci schválili rozpočet na nasledujúce tri roky. ![]()
Nový primátor BB chce vrátiť do mesta trolejbusy. ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?t=5665
V Banskej Bystrici sa už nakupuje v Europe. Prvé zábavno-obchodné centrum pod Urpínom dokončia v budúcom roku. ![]()
Za nájom trolejbusov zaplatí spoločnosť MHD BB 1,3 mil. mesačne ![]()
Dopravu zrýchľuje unikátny kamerový systém (BB) ![]()
Mohli ale aj uviesť, v čom konkrétne je tento systém unikátny na Slovensku. Ako si to máme potom dať do súvislosti napr. s PB, kde spustili inteligentný dopravný systém?
Nijako, systémov riadenia dopravy v mestách cez svetelné križovatky je viac ako 500 … ![]()
To mi je jasné, že systémov je mnoho, ale v tej reportáži sa hovorí, že nič podobné na Slovensku zatiaľ nie je. To sa mi zdá trošku pritiahnuté za vlasy. Ja neviem ale bežný motorista za podobný systém, hoci iste s množstvom dôležitých odlišností, považuje systém, ktorý plní podobnú úlohu, príp. s využitím podobných techn. prostriedkov (kamery)napr. aj systém v PB
To mi je jasné, že systémov je mnoho, ale v tej reportáži sa hovorí, že nič podobné na Slovensku zatiaľ nie je. To sa mi zdá trošku pritiahnuté za vlasy. Ja neviem ale bežný motorista za podobný systém, hoci iste s množstvom dôležitých odlišností, považuje systém, ktorý plní podobnú úlohu, príp. s využitím podobných techn. prostriedkov (kamery)napr. aj systém v PB
Neviem, asi niekomu vyhovovalo nespomenúť, že podobný systém je aj v PB, ja som tiež tie správy videl. Ale čo už no, to sú slovenské médiá. A je zaujímavé, že pred pár dňami informovali aj k systému v PB.
hlavne, ze je to tunel
system za 100 milionov, ked podobny system v BB stal 1/10 ceny … ach jaj