Technicky je to uz 5 rokov a stale bezi. Ked zacal covid a zatvorili sa hranice, mal som listky na leoexpress do Prahy. Nesiel, lebo hranice boli zavrete ale nikdy ho vlastne nezrusili a peniaze mi nevratili.
ty kks tak to je ine kafe..riadna sila , podla zakona peniaze ti vratit mali na to je paragraf.. trebalo ich poucit a domahat sa penazi naspat spatne na pobocke, vsetkych poskodenych z kovidu odskodnovali ,mal si jednonzacne reklamovat nevratenie penazi za akoze neexistujuci ale defacto slo o zruseny spoj (nebola to tvoja chyba, za zruseny alebo odrieknuty vlak poskodeny musi dostat peniaze v plnej vyske spat) proste netrebalo sa nechat odbit.. teraz je uz asi neskoro kedze je to uz asi premlcane, ale skusil by som ajtak zajst na najblizsiu pobocku a otvoril nanovo spor ,vytlac si potvrdenie o zaplateni z IB +listok ak ho este vobec mas..ale mal by si mat na maili (ak si ho medzicasom nevymazal)
mne sa osobne s leom nic podobneho neudialo casto nimi cestujem, ale vsetko bolo vzdy v pohode, maju najlepsie ceny (casto idu hlboko pod cenu statnych) a cestovanie na urovni ,pocas covidu som samozrejme s nimi nejazdil, kedze vacsinu toho casu ani nepremavali, pomerne skoro ich po vypuknuti pandemie zrusili.. skor som vyuzival konkurencny regiojet ktory medzinarodne nejazdil len vnutrostatne (po hranice) prip som siel statnym spojom s nasadenym respiratorom.. tie jazdili stale
Bol to zhodou nahod druhy den po uzavreti hranic. Vlak mal prist rano do Kosic, ale uz neprisiel a ja som nim mal ist nazad. Ked som volal na ich linku po par dnoch vraveli, ze si mam zrusit listky sam a dostanem voucher okresany o storno poplatok ako keby som sa ja rozhodol necestovat. Mavol som nad tym rukou, dnes je z toho len dobra historka.