Navrhovana doba zivota (TTL) prispevku (okrem hned prveho) v tejto teme (Tash a nevhodny “bordel”) je navrhovana na 7dni od jeho napisania (plus minus … robime to rucne a niesme roboti) .. tymto hlasovanim to mozete zmenit … mate na to 10dni … potom sa rozhodne co dalej … urobime druhe kolo kde upresnime TTL
ono sa to da aj zautomatizovat
co sa aj stalo vsetci moderatori maju pristup k sekcii Trash bin aka nepotrebny odpad.
tato sekcia je pre neregistrovaneho uzivatela neviditelna a uvidi ju len ten, kto je registorany a prihlaseny. moderatori ak chcu nieco “vymazat” tak mozu vyclenit nevhodne prispevky a presunut ich do uz spominanej sekcie.
vsetky presunute temy starsie ako 7 dni budu automaticky vymazane
t.j. nie je nutne vsetko sypat do jedej temy.
cize jednak sa nikto nemoze stazovat na mazanie prispevkov a jednak je vzdy mozne presunut prispevky spat do klasickych tem
Hlavne, keby sa tam dalo písať a nie takáto veta:
Prepáčte, ale len Moderátori môžu odpovedať na príspevky v tomto fóre.
Lebo je tu: Branco, Andrej, bystrik, devil, Dy, magnus, Jonathan, Adoas, wazari, Lenny, JoHnZ, aquila, B;, johhan a random ako moderátori, to je spolu 15 užívateľov a mohlo by to aj stačiť na diskusiu medzi vami. Asi to tak aj je mienené. Vzhľadom na to, že nastalo absolútne nepochopenie mojich príspevkov ako aj iné faktory, tak ja sa tu vyjadrovať nebudem.
re random: vykať si nemusíme, ja proti www.highway.sk vôbec nič nemám, ale chcelo by to viac slušnosti voči tým, ktorí modelujú diaľničnú sieť - nie všetci stavbári sú zlí, nie všetci úradníci sú zlí, nie všetci obyvatelia a nie všetci politici sú zlí. A dávať médiá ako hlavné zdroje je dosť “na hrane”.
Mě ta téma přijde nevhodná, jsem za její zrušení. Když už chce moderátor smazat příspěvek, tak ať ho smaže a dotyčnému pošle IS, kde ho o tom vyrozumí.
Za dobu co jsem moderátor, jsem nic mazat nemusel, asi mám klidnou sekci
Toho mazání příspěvků mi připadá poslední dobou přespříliš. Podle mého názoru by měly být mazány příspěvky pouze
a) na žádost autora
b) když hrubě porušují pravidla slušného chování
Když se příspěvek moderátorovi nelíbí, podle mého názoru by ho měl ponechat s uvedením svých připomínek. Tam, kde diskuse sklouzne do OT, by moderátor (nebo admin) měl vytvořit nové téma v sekci Off topic a příspěvky tam přesunout.
Možno by sa mohli vymazávať aj niektoré témy, ktoré už nie sú aktualne, napr. Bude na dialniciach zakazane predbiehanie kamionmi?
ani nie, takto by sa mohli vymazavat aj temy o ukoncenych stavbach .. je to dobre, kvoli neskorsiemu pohladu do minulosti
Zrovna je to aktuálne: dialnice.info/viewtopic.php?t=5986
Mám otázku trošku off topic, ak napíšem príspevok ale bude mi vyhodený do trashu, priráta sa mi to ku celkovému počtu príspevkov?
No, to bol blbý príklad, ale napr. NRTM - diplomová práca v sekcii Tunely.
ano.
az do chvile kym sa zmaze z trash binu
2 jurislav: najrv bude a potom po synchronizacii ti bude odpocitany