Plati to podla mna skor v mestach, na dialniciach mam len nenapisem zle ale horsie skusenosti. Nechcem povedat ze v celom Nemecku to tak je, ale Bavorsko na dialniciach je urcite negativna vynimka, ked niekoho predbiehas ale ides pomalsie ako niekto za tebou (nie pripad ked sa clovek zaradi a sposobi nechtiac prudsie pribrzdenie zozadu prichadzajuceho vozidla), zvycajne sa ti ujde v lesom pripade minimalne vyblikanie .
Nebodaj nejdes na BMW, Audi alebo Mercedes a zbadaju ze si z ineho statu ako Nemecko…no neviem, specialita je dialnica do Mnichova
puff dady tu by som oponoval Bavorsko je jedna s najohladuplnejší spolkových krajím … práveže tam chodím na cudzých značkách a maximálna ohladuplnosť od bavorov. Problémom sú hlavne cudzinci a hlavne dederonci do 30 rokov veku.
Jedine čo neznášajú sú rakušaci tých bytostne neznášajú
Neviem, ci ich neznasaju. Ked sme mali vo firme na skoleni dve skupiny - Rakusanov a Nemcov naraz, tak Nemci stale prerusovali skolenie s tym, ze “treba to zopakovat dvakrat, aby aj kolegovia z Rakuska pochopili”
Problem je skor mozno v tom, ze samotne dialnice v tej oblasti nevyuzivaju len ludia z Bavorska, velka cast je hlavne pre tranzit (spojenie Rakusko-Nemecko) cize vela dovolenkoveho tranzitu a tam sa nazbiera cela nemecka vzorka (vratane tych nestastnych ddr-onov ). Nemal som to asi celkom zovseobecnit na samotne Bavorsko…
No to sa diskutuje od chvíle keď ju zaviedli. Ale realita je taká že keď rakušáci zdvihli maximálku na 160 km/h zlepšila s plynulosť a klesli emisie v tejto dobe je optimálna rýchlosť na emisie 140-160, myslím na dialniciach
Nie, opravil som aj ja teba. Nemôžeš zaviniť vojnu, keď ju nezačneš len tak z ničoho nič, najprv bol zabitý panovník (budúci) celého Rakúska-Uhorska, tam už nebola iná možnosť, ako vojna.
Ale aj tak mi to nedá iná vec: Keď teraz všetci Nemci majú taký názor aký majú na Rakušákov, tak ale zamyslime sa nad iným: kto sa nechal zmanipulovať Hitlerom ? Pokiaľ viem, tak väčšina nemeckého národa, takže to myslenie bude chybné niekde inde, respektíve vrana k vrane sadá.
Je to za nami … v Európe.
Môžem všetkých ubezpečiť (nepotešiť niektorých), že zrušenie max. povolenej rýchlosti v SR celoplošne (max. tak na D2) min. 20 rokov nebude.