Mapy SR - dialnice, cesty I. a II. triedy, "E", &q

Diaľnice, cesty pre motorové vozidlá a cesty I. a II. triedy v SR :arrow_right:

ssc.sk/custom/doc/D_R_Cesty.jpg

Trasy medzinárodných cestných ťahov “E” a “TEM” :arrow_right:

ssc.sk/custom/doc/E_TEM.jpg

Multimodálne koridory „TEN-T“ a koridory doplnkovej siete „TEN-T“ :arrow_right:

ssc.sk/custom/doc/TEN-T.jpg

Kvalitný a obrovsky obsiahly a k tomu voľne prístupný mapový portál je k dispozícii na www.geoportal.sk, podlieha ale prísnemu režimu, ktorý zakazuje akékoľvek kopírovanie pre vlastnú aj nekomerčnú potrebu :wink: No ale pokial chcete obzrieť nejakú lokalitu do detailov, nie je asi na netu nič lepšie.

Neexistuje na Slovensku nejaký portál kde by boli ortofotomapy? Okrem maps.google.com som nič nenašiel… Pýtam sa lebo v ČR poznám také stránky najmenej tri a na Slovensku mi to v určitých chviľach chýba…

Ono vobec keď si prejdete mapy.seznam.cz a supermapy.centrum.cz tak mám pocit že na SK nič obdobné s takou kvalitou nie je (ortofoto na seznam.cz a podrobné kvalitné mapy na centrum.cz).

Niečo veľmi málo :cry: je aj tu: dialnice.info/viewtopic.php?t=614 :stuck_out_tongue:

Hmmm tak ten odkaz na Košice nefunguje :frowning: a tie ostatné poznám… Je to škoda, lebo určite existujú viď geodis.cz/www/www_data/index_s.php - len aby toho niekto využil… A pre webový portál to predsa musí byť jedine prínos alebo?

Vedel by mi niekto povedať, či mapa D a RC na highways.sk zobrazuje už definitívne trasy plánovaných D a RC alebo len najpravdepodobnejšie? Konkrétne R3 od ZV severnejšie a D1 PB a niektoré ďalšie.

Sú to aktuálne trasovania. Na dnes definitívne, zmeniť sa ale možu.