Práve kvôli výstavbe v Maďarsku bude D1 okolo PO nutnosť. Čo je smutné, obchvat KE ešte nemá ani DSP, takže kompletná M30 bude hotová skôr a Košice si užijú nával tranzitu, ktorý teraz jazdí cez Slovenské Nové Mesto, alebo aj cez Donovaly.
A o Prešove ani nevravím, tam z R4 v tom čase nebude pravdepodobne nič. Košice majú aspoň prieťah mestom, najkritickejšia tam bude situácia v Šebastovciach (tam je lievik z jednej aj druhej strany), potom už je cez celé KE 4-prúdovka.
Kritický bude úsek VSS-Sečovská, tam sú síce 4 pruhy, ale s biednymi parametrami a už trochu nestačia. Šebastovce by mali byť v pohode, lebo je to rovná cesta bez semaforov
Kritické je odbočovanie v križovatke VSS, ktoré by sa dalo vyriešiť výstavbou R2 v úseku Ľudvíkov Dvor - Jušice juh + zrušením križovaním s Barčianskou. Kritické sú aj úrovňové prechody pre chodcov na Slaneckej, Južnom nábrezí a Prešovskej, bolo chybou že neboli riešené vrámci výstavby cesty. Nie je probém ich postaviť aj dodatočne.
Včera som šiel okolo križovatky VSS a dopravne značenie je tam zelené a neviem, či sa nemýlim ale vraj už tam aspoň podľa tabúľ je cesta od mosta VSS na Šebastovce R4…
Ak je to pravda, tak je to riadny úlet.
len upozornujem, ze ste OT
koniec OT: co viem ja, tak nic take, ze sebastovce su R4, len zjazdy a najazdy z R4 v okoli rekonstruovanej krizovatky VSS su pod spravou NDS. je preto chvalihodne, ze rekonstrukcia elektrickovych trati bola koordinovana s NDS nielen formou vymeny zivicneho krytu, ale aj aktualizovani ZDZ a VDZ.
Prave som sa vratil z Madarska. Rychlostne cesty M85 a M86 su vyborne. Sice odstavny pruh je strkovy, ale cesty su bez stupani, bez zakrut, oplotene a hlavne uplne prazdne. Pre Bratislavcanov dobra alternativa aj pri ceste smer Zahreb. Najnovsia mapa madarskych dialnicnych planov je tu: kephost.com/images/2017/07/15/00K_4.jpg
Tiež mám túto cestu za sebou…škoda, že to ešte nedotiehli za Szombathely ako obchvat po rakuske hranice…od hranic to je ako autocesta s rýchlostou 110…nevie niekto, či rakušania uvažuju nad dialnicou na Szombathely?
Chystajú S7 Furstenfeld Autostrasse ale tá je o niečo južnejšie: goo.gl/maps/aSr3SA7DfHR2
Oproti Szombat je na Rakúskej strane cesta č. 50 a 63 s peknými obchvatmi, takže S alebo A tam tak skoro nehrozí (také niečo by sa zišlo aj u nás, nemusí byžť hneď D/R).
Doplnil som clanok aj do monitoringu
Diaľnica do Budapešti bude začínať už na hraniciach pri Rajke
V aktualnej mape madarskej vystavby M15 este nie je zahrnuta. Ale uz je tam, ze M30 KE-Miskolc sa cela tendruje a pri hranici aj stavia:
kephost.com/images/2017/08/02/00 … 23136e.jpg
zmluva na rozšírenie M15 podpísaná, dokončenie v 01/2020..
Spravy z archeologickeho prieskumu M30 Miskolc-Kosice: translate.google.com/translate? … edit-text=
Stavat chcu zacat na jar 2018, dokoncit zaciatkom 2022.
Statistiky vytazenosti vybranych usekov madarskej dialnicnej siete v r 2010, 14 a 16: attus.hu/sites/default/files/dok … rgalom.pdf
Pekne je tam vidiet ako dramaticky rastie pocet aut na M30 aj na vychodnej M3. Urcite sa to este skokovo zvysi, ked dotiahnu M30 po Kosice. A rovnako by sa zvysilo aj u nas na R2 KE-ZV, ak by sme ju dobudovali.
Pokiaľ mám správne info, tak úsek M35 od Debrecenu dole az za Derecske cca 25 km by mal byť hotový do konca roka 2018(na satelitných snímkach už vidno veľmi dobre tento úsek) a následný úsek M4 až k rumunským hraniciam cca 35 km by mal byť hotový do konca roku 2019 (jednu časť úseku nad Nagykereki vpravo hore už vidno na sat, snímkach tiež). Rumuni pokiaľ mám info by mali cca 65 km od svojich hraníc až za mesto Suplacu de Barcau dokončiť do roku 2023 (neviem, či to budú riešiť postupne po úsekoch, alebo aký majú plán). V prípade, že maďari do roku 2022(23) dokončia aj úsek od Miskolca po našu R4, tak vlastne vznikne úsek dlhý cca 280 km až ku Košiciam.
Ak sa na to teda pozrieme z globálneho hľadiska, čo sa týka Poľska a ich S19, tam to vyzerá, že minimálne 300 až 400 km bude v prevádzke do konca roku 2023(teoreticky možno bude aj kompletná S19 čo je tuším 570 km). Takže nám vzniká celkom slušný severo-južný ťah a ak dovtedy nebude aspoň rozostavaná R4, tak neviem ako to dopadne.
Asi by sme sa nemali pozerať na problém tranzitu dopravy len tak zápecnícky slovensky, ale aj trochu globálne európsky a zistili by možno kompetentný, že čo sa týka R4, začali nám už tikať hodiny s rozbuškou a lepšie je sa na ten výbuch pripraviť dopredu ako potom hľadieť, čo sa to vlastne deje, nevraviac o medzinárodnej hanbe, ktorú naviac utŕžime.
Ťah sever -juh (2023) - čo by malo resp. mohlo byť:
RO - cca 65km (ale nikto nevie, či toho nebude aj viac)
HU - cca 225 km (komplet M30 + M35 + M4-po hranice s RO)
SK - cca 63km (R4 10km + D1 - 33km vrátane nových úsekov + R4 -SO PO 4km + v prípade hotovej R2 16km Šaca -Olšany)
PL - v “najhoršom” prípade pre nás 570km v “lepšom” len 300-400 km + ďalšie ťahy sa môžu napájať zo severo západu napr. od Varšavy.
Tzn. na Slovensku vzniká pekný levik od PO až po hranice, ktorý ale kamionisti asi v pohode prežijú, keďže sa im otvára krásny severojužný ťak v dĺžke cca 993km úsek, vrámci ktorého bude diera cca 70km na slovenskej časti.
Pre Prešov a mestá a obce severne nad ním, skvelá perspektíva.
Tento úsek je celý rozostavaný na 50%. Konzorcium, ktoré vyhralo súťaž na dostavanie (po zrušení zmluvy s Bechtelom), odstúpilo od zmluvy kvôli bankrotu jedného z členov konzorcia.
Na pripojenie k rumunskej diaľničnej siete chýba rumunom asi 160 km. na tých cca 60 je nové výberové konanie. Ďalších 8 km pri Kluži sa má dokončiť na jar 2018.
Počas budúceho roku sa má dokončiť prvé dva úseky A10 (o rok neskôr zvyšné dva), ktoré prepoja A1 s A3.
Takže: Dnes majú Maďarsko- Rumunské diaľničné pripojenie pri Arade, a ďalšie bude o cca 2-3 roky. Máme sa na čo tešiť.
Zabudol som pripojiť odkaz na relevantný článok:
news.ro/economic/cnair-a-la … ce=biziday