Logo stránky

terajsie logo bolo docela narychlo zbuchane, takze ak by prisiel niekto s niecim krajsim a vhodnejsim tak nech sa ozve

aj mne sa nejako nepaci to logo, mal som 5 minut casu:

noo pekne je to logo, mohol by si plz poslat (teda ak sa ti chce) aj .psd subor k tomu logu ? :slight_smile: diky :slight_smile:

no je celkom vpohode. len ako kritik, teda taky mensi postreh, ta zelena je ako vojenska…
predsa len na dialnicnych znackach je iny odtien,
ak by sa to dalo upravit si myslim ze by to bolo super
:laughing:

vsak preto chcem ten .psd subor :slight_smile:

mam to v ilustratori a font je locknuty, takze sa neda pribalit … tak som sa pohral s farbami sam, aby sme to nekomplikovali … myslim, ze je to blizsie realite :

keby sa to stale nepacilo, tak mi poslite kody RGB zloziek a upravim :slight_smile:

no teraz je to ako cerstva jarna traaava… ake lepsie hehe

neviem ci to je uplne presne, ale

R: 0
G: 138
B: 63

alebo #008A3F

(farbu som bral z farby co by mala byt na dialnicnych tabuliach, takze snad to sedi)

ale aj tak by som ta poprosil o zaslanie toho suboru a nazov fontu (aj ked je locknuty, nie je problem zozeniem mam dostatocne velku fonto-teku :slight_smile:

inak tie znaky dialnice a aj RK trosku rozsir, lebo tam vznika nepekne vela hluchecho miesta a ten text malym tiez skus vypustit, elbo je to moc nasackove do seba.

tu je to v ‘tvojich’ farbach … a bez spodneho napisu a s logami viac uprostred…

tu je AI file: http://www.bmr.sk/images/dialnicelogo1.ai
font je accidental presidency :wink:

Mel, gratulujem, dobré logo. Dobrá stránka, dovolím si povedať, že najlepšie fórum o slovenských diaľniciach a nielen o nich. :sunglasses:

diky, iritovalo ma to stare a v jednoduchosti je krasa :slight_smile: drzal som sa povodnych rozmerov a aquila to dal do tej spravnej podoby nakoniec :slight_smile:

forum je super, ozivuje ho zasadne pritomnost ludi, ktori k teme dialnic maju co povedat, lebo su do toho priamo zainteresovani … privital by som este pritomnost niekoho z ministerstva SSC a NDS… mozno casom pochopia :slight_smile: Ja osobne nepracujem vo “fachu”, ale vo financiach a kedze vela cestujem, dialnice a toto forum sa stali mojim hobby. :wink:

ekologicke logo nasej stranky :smiley:

zdroj: fns.uniba.sk/zp/daphne/casopis/972/18.htm

bystrik,

to logo sa skôr hodí k takým štátom ako ČR, Holandsko alebo Belgicko v rámci Európy, tam je totiž skutočne hustá cestná, alebo v posledných dvoch aj diaľničná sieť. No stavia sa tam aj s prihliadnutím na ŽP. :sunglasses:

myslim, ze bystrik skor tymto logom chcel dat najavo ten chaos co je v budovani dialnic u nas :wink: aj ked mozem sa mylit :wink:

Caute. Kedze pokrok nezastavime a zmeny su aj ohladne dopravneho znacenia, co tak upravjt aj logo stranky? Co vy na to?

akoze tern? :slight_smile:

[size=123]Nebude treba zmeniť[/size] [size=123] ?[/size] [size=77]1310[/size]