Kruhove krizovatky

Vedel by mi niekto poradit, kde boli dokoncene kruhove krizovatky za rok 2008-2008 na uzemi SR?

oprava 2008-2009

Napríklad v Leviciach a vo Vrábloch, obe na ceste I/51. Ale neviem, či niekde na webe existuje úplná odpoveď na tvoju otázku.

dik, napriklad ssc ma nejake udaje o novych stavbach, ale nie je to uplne

No sumár nenajdeš. Toto si vedie len každé mesto samostatne.

Gbely. Ale pochybujem, že niekde nájdeš kompletnú databázu.

Teda aby som bol presný, ten v Gbeloch je rozostavaný, ale do konca roka ho majú otvoriť.

Ta kruhova krizovatka v Leviciah na I/51 je pri gymnaziu pri odbocke na autobusovu stanicu?

ak by ste nahodou vedeli aj GPS suradnice tychto kruhovych krizovatiek bol by som velmi rad

ak by ste nahodou vedeli aj GPS suradnice tychto kruhovych krizovatiek bol by som velmi rad

Na čo to všetko potrebuješ ?

Robim aktualizaciu cestnej databazy, a nikde nie su potrebne informacie aby sa to mohlo ist zmapovat do terenu

Pre koho to robíš ?

je to projekt openstreetmap, resp freemap.sk viac nepoviem, len ja by som potreboval informacie :slight_smile:

Napíš si na SSC - existujú aj neverejné databázy; predstav sa, uveď dôvod pre aký tieto informácie chceš získať. SSC je povinná tieto informácie spravovať - a všetky mestá, obce a samosprávne kraje sú povinné jej ich zasielať. Ale nedostaneš informácie za tento rok - dostaneš informácie staré z 02/2009 za rok 2008.

Áno.

GPS oboch kruhových objazdov bez záruky z Google Maps
Levice 48.22,18.59
Vráble 48.24,18.30

Dialniciar: dik moc za cenne informacie
Nevedko: dik moc za suradnice

Vedel by mi niekto poradit, ci uz existuje kruhova krizovatka v obci Hriadky?

Dik za pomoc

Ano aj nie. Uz sa chodi “do kruhu”, ale krizovatka zdaleka nie je dokoncena. SSC stavia v poslednej dobe katastrofalne pomaly, snad s vynimkou Strecna. Podobne uz nejake tri mesiace robia pripajaci pruh pred RK (za zjazdom z D1).

Tomas PO:Dik za info.