Video z jazdy po diaľnici v smere z BA.
akože je to tam super, len nechápem prečo je tam každý deň od letiska po Zlaté piesky kolóna
keď sa diaľnica nezužuje ale práveže rozširuje ![]()
a tí ľudia čo idú od Ikea na diaľnicu to je zbierka brzdičov premávky každý deň
Vie niekto, či je výjazd z D1 (smer Trnava) na I/61 (smer Bratislava) tiež už otvorený?
Na Google mapách je totiž táto vratná vetva ešte stále zaznačená ako nespojazdnená.
A ešte jedna vec ma zaujíma. Vie niekto, na kedy v máji je plánované spojazdnenie vetiev z Rače a predpokladám, že i spojazdnenie prepletu potrebného pre jednu z týchto vetiev?
Nikto nič?
Ak myslis ten povedzme od Avionu spatne ku Zlatym Pieskom, ten je otvoreny. Od Trnavy je kolektor zatial zavrety ale je tam kratky bypass v mieste povodneho odpojenia na Zlate Piesky.
A to plánované spojazdnenie vetiev z Rače a predpokladám, že i spojazdnenie prepletu potrebného pre jednu z týchto vetiev?
Chatgpt a google AI sa zhodujú - júl 2026. Google Search
Nie, táto časť má byť odovzdaná v máji, nevadí. Mňa len zaujímalo, ktorý víkend to budú riešiť.
že sa na toto minister nechá nahovoriť…
mimochodom, čo bude pre ostatných na zvyšku SVK ako odmena za utrpenie a strasti? d1 od Sp. Štvrtka až po RK kde ťa nadhadzuje tak, že za mokra sa bojíš, že dostaneš aquaplaning?
inak, som zvedavý, koľko táto nová diaľnica vydrží byť rovná.
Aquaplaning sa vyriesi lahko a lacno. Drbnu tam 80, casom 60… Pohoda. Naco nam rychle dialnice
Aquaplaning na 4-prúdovke??!
Však vyfrézujú stredom kanál a rozdajú kajaky … ![]()
Krátke video o skorom otváraní ďalšej vetvy.
mne píše že video je nedostupné ![]()
Odkaz funguje.
Žiaľ samotné náhľady odkazov na obsah z facebooku tu na portáli sa javia chybne, ako by boli nedostupné.
Treba však vždy kliknúť na samotný link pod náhľadom, to mi zatiaľ vždy fungovalo.
Už je otvorený aj smer z Rače na Trnavu.
“NDS spustila ďalšiu vetvu križovatky D1/D4 z Rače smerom na Trnavu. Nová vetva sa odpája z D4 na 25,4 km, vedie popod D1 a napája sa približne 500 metrov za križovatkou.
Ide o piatu sprevádzkovanú vetvu, ktorá prispieva k odbremeneniu dopravy v okolí hlavného mesta. Ďalšie tri vetvy, ktoré odbremenia Bratislavu, pribudnú podľa NDS v lete. (e, tasr)”
Čo chcú na tej vetve smerom na Zlaté piesky a následnom preplete robiť do konca júna? Žeby to bolo kvôli prácam na prepojení na ulicu Pri mlyne?