Komunikácia na fóre

Plne s fh súhlasím a vyjadrovanie typu:

“to sú táraniny, o realite vieš hovno”, aké používa kaviarista, sem ozaj nepatria. :wink:

Tady jste mě přehlasovali: dialnice.info/viewtopic.php?p=62194#62194 , tak budu respektovat většinu a sprostě vám nevynadám.

Jednak každý ukazuje jaký je tím, co píše (a mně to nevadí), na druhou stranu pokud by se tu vyskytl někdo, kdo by jen napadal a byl “vyloučen” … tak se objeví pod jiným Nickem :slight_smile:

poviem ktomu par veci…

1. vseci sme ludia
  2. lusia by si nemali nadavat
  3. ludia sa vedia poriadne vytocit
  4. aj ja som clovek
  5. hresim jak pohan :slight_smile:) .. ale uz sa liecim
  6. nikdy nehresim v spolocnosti kde sa to neslusi
    6a. nikdy nenadavam na ludi
  7. ak niekdo v takej spolocnosti zahresi … je to jeho vec
  8. ak zacne nadavat niekomu .. ta to nemam rad a napomeniem
  9. ak na tomto fore uvidim nadavky na inych clenov fora okrem feroslava:) a spol vymazem ich
  10. som skodoradostny .. a preto vymazem feroslava a spol :slight_smile:))

tiez ma to ako moderatora napadlo :slight_smile: ale viem si predstavit nasledne reakcie :unamused: .
V kazdom pripade na tomto fore je asi “najvyspelejsia” verejna internetova diskusia, co poznam, bol by som nerad, keby tu klesla uroven. A pri akychkolvek nadavkach ta uroven prudko klesa…

poznam jednoforum kde to tam zacalo poriadne vriet .. nechcem sa priznat ale prapovodcom roztrzky kde lietali pravnici a tresne oznamenia z jednej strany na druhu som bol ja :frowning: .. stane sa .. z nevinnej prozby sa stala moja nocna mora … pretoze odvtedy si ma kazdy pamata … “aa to si ty ten co rozhadal gabiho a eda” … super!!!
.. musim ale vtknut pisanej internetovej komunikacii ze nieje plne vypovedna … lebo vyznam slov-viet sa meni aj podla intonacie a inych vedlajsich komunikacnych kanalov ktore clovek pouziva ..posunky,farba hlasu, pohyby oci ci celkovy prejav … avsak tato forma (forumova) dava moznost sa prejavit aj tvz “slabsim” jedincom - slabsim vo verbalnej komunikacii ci mladym a to nieje na skodu pre jednotlivcov .. takze bol by som rad keby si vseci uvedomili tuto skutocnost a citali toto forum pozornejsie a v pripade ze existuju nejake naznaky nevhodneho textu kontaktovali priamo jeho autora by to vsvetlil alebo hociktoreho moderatora ci admina .. kludne aj mna … istotne sa daju vsetky spori vzniknute nepresnym pisanim ci pochopenim vriesit ak by to ale bolo take ako pri feroslavovi a spol je to mozne riesit asi iba jednou cestou … delete a restrikcia na ip … nechceme snad aby nam tu niekto co nema v hlave rozum (moj som daroval medikom na pokusi :slight_smile:) ale aspon mi nechali z neho fotku na avatar;) - to len na vysvetlenie ze preco mam taky avatar aky mam) urobil kulnicku na drzivi …

2 andrej a vlastne aj ostatni moderatori: poprosil by som vas ozaj nekompromisne presuvat temy a prispevky do trashu, a hadzre to na mna. beriem plnu zodpovednost. ale proste toto je uz prilis co sa deje .. horsie to uz bolo iba ked tu bola adaios & co .. tiez v januari.. ja neviem ci to je nejaky specialny mesiac, alebo su ludia sklamani z darcekov.. ale je to podes :unamused:

adaios&co, teda aj ja :question: Akurát, že sekcia Cestná sieť také problémy nikdy nemala. D&RK vo svete tiež nie. Si si vyumelkoval niečo a toho sa držíš stále ako kliešť.

adaios tu vystupňoval spor len voči tebe, voči iným ani nie. :wink:

ok, v kazdom pripade to bude pre forum dobre riesenie :slight_smile: aj ked po pravde vobec nemam chut sa prehrabavat v tolkom balaste z poslednych tyzdnov :unamused:

Ospravedlňujem sa za predošlý príspevok. :bulb:

dialniciar, mas asi velmi slabu pamät :wink: tu vobec neslo o jednotlive sekcie :wink:

…uz aby bola nova verzia fora aj s troska precistenou databazou prispevkov :slight_smile:

2 dialniciar: napisal som adaios & co a netusim kto je pod co :wink:

ja som si nic nevyumelkoval, to bola realita ako je to realita aj dneska. jedno voci komu vystupnoval spor, uroven velmi padla. a vlastne on bol vobec prvy, ktory tu zacal na fore hrubo urazat.

Ale kde … prvý bol feroslav, potom isté stvorenie pod nickom huhu. :wink:

Adaios hodne potom, … :wink: Akurát on sa ospravedlnil. :wink:

feroslavove “nadavky” do vivatov berie clovek normal .. ale ak niekto nadava do fasistu, tak je uz ine kafe ..

na take urazky ospravedlnenie neexistuje ..

Vazeni antivulgarizmovi zastanci,
Ono je to defacto tak, ze taka obycajna nadavka predstavuje urcite ferovejsie jednanie, ako si na zaklade domnienok vyfabulovat obraz o osobe a priradit tej osobe klamstva a lzi. Feroslav nikdy nebol, nie je a nebude Mesikom a vy si to furt len dokolecka obmielate na zaklade domnienok a vydavate to za vseobecne pravdivu informaciu a nakoniec celi zmagoreni aj uverite, ze je to pravda. O mne vypusti nejaky dement na kronike lzive informacie a potom ich taky pozorovatel vyuzije pri diskusii ako skodoradostny osobny vypad bez toho, aby sa jednoducho opytal, co je pravda. Toto ja povazujem za zakerne jednanie a nie nejaku vulgarnu nadavku, ktora vznikne len ako reakcia na akciu.
Ked si niekto bude v diskusii so mnou vsimat moju osobu a nie obsah, tak nebudem mat problem kedykolvek tu nadavku zopakovat a mozte si to mazat kolko len chcete, vzdy to budem povazovat za cestnejsie a priamejsie konanie.
Realita je taka, ze osobne veci zacne do diskusie zatahovat vzdy ten, kto taha argumentacne za kratsi.
Toto je z mojej strany konecne stanovisko, uz sa k tejto podruznej teme vracat nemienim.

oprava:
za kratsi koniec

aquila,
Feroslav presedlal na osobne invektivy vzdy az ako reakcia na urcitu akciu. Ked pomenoval D1 ako “blizsie naokolo”, bol to jeho nazor a nemal nikto pravo mu ho pozmenovat. Ked pomenoval vivatmi stavbarsku lobby vo vseobecnosti, zopar ludi sa medzi vivatov dobrovolne nanominovalo a zobralo to osobne.

Potom uz zacal nadavat priamo na tvoju osobu, ale ako vravim, nieco tomu predchadzalo.

Na feroslavovi sa tu mnohi odbavovali namiesto toho, aby polemizovali s faktami, ktore uvadzal. Vzdy to bolo o atakoch na jeho osobu a nie o obsahu. Hon na carodejnicu menom feroslav.
Samozrejme, nechcem sa stavat do role jeho obhajcu, ale ked uz vznikla tato nezmyselna tema, davam tu nezavisly pohlad na veci aj z ineho uhla. Kto chce, sa nad tym zamysli, kto nema cim, tomu uz nepomoze ani 20 podobnych pohladov :slight_smile:

To nie je nezmyselná téma, vulgárny kaviarista. :wink: :smiley:

kaviarista s hluchým sa polemizovať nedá ( myslím feroslava ) ja si na kronike pamatám keď mu došli argumenty tak ma jednoducho označil ako fašistu - čo ma vtedy nesmierne vytočilo :sunglasses:

kaviarista, ja s nim nemam problem disktutovat o faktoch, ale zabudas na to ako ich zabalil, je nepripustne aby v ramci diskusie hovoril o vivatoch blizsie naokolo a podobnych hlupostiach, to moze na svojej pa-stranke alebo na pravde .. ale nie tu …

a ano to pozmenovanie bola chyba, mal som tie prispevky rovno presuvat do kosa, ktory nebol , ale chcel som diskusiu .. poucil som sa.. :wink: