Kde všade nájdeme križovatky - kruhové objazdy ?

aj tu jazdia elektricky:

dialnice.info/album_page.php?pic_id=3249

nastastie musia davat prednost autam a objazd je dost velky, aby sa do neho elektricka vosla

Ako hovorím, na danom obrázku idú koľaje tak, že nejde o KO, ale o križovatku.

A okrem toho - fotka vo Fotogalérii je umiestnená v sekcii Cestné stavby v SR, čo nie je mimochodom pravda a to si tu nikto doteraz nevšimol … :unamused:

ale inak tam platia tie iste pravidla, ako na kruhovom objazde…

a do akej kategorie by to malo patrit?

No, tak len za to, že v strede križovatky je “nejaký” objekt, tak to ešte nie je KO. :wink: A ja to takto len zo samotnej fotky usúdiť neviem, ale vidieť to podľa vetiev križovatky, že nejde o KO, lebo tam práveže neplatia také isté pravidlá, len to má podobný tvar a tým, že je tam totálny chaos, tak to k tomu môže zvádzať, že ide “o kruh”. :wink:

Podla mna je to kruhovy objazd (aj tak to vsetci tak volaju :wink: …)

Prednost maju vozidla v “kruhu”, elektricky davaju prednost, pred “kruhom” su stale 3 pruhy, na jednotlive smery vyjazdu…

Nechapem, preco by to nemohol byt kruhovy objazd…

uz mi je to jasne. Pisal si o tej krizovatke s dopravnou zapchou a ja o “kruhaci” v KE :slight_smile:

toto kruhovy objazd nie je, suhlasim:

dialnice.info/album_page.php?pic_id=3270

A ja znovu opakujem, že daný KO ani na Slovensku nie je, takže nechápem, ako si ho tak môžu všetci (Košičania) volať. :wink: Nie je to KO, je to normálna hlavná križovatka vo väčšom meste a v strede nej je významná socha. Takýchto križovatiek je hlavne v Číne/Rusku/Sýrii/… nespočetne … :bulb:

sorgo, dialniciar, nebavite sa nahodou o 2 roznych krizovatkach?

Asi ano, ospravedlnujem sa.

ja som hovoril o krizovatke moldavska/alejova/trieda SNP

maps.google.com/?ie=UTF8&ll=48.7 … &z=17&om=1

Aha, tak potom je všetko v najlepšom poriadku. :wink:

Nova kruhova krizovatka za Kezmarkom, smerom na Strazky a Spissku Belu na ceste I/67. Krizovatka sa nachadzka par metrov za mestom Kezmarok, vybudovana v suvislosti s priemyselnym parkom. Tak neviem, ci sa zaradi medzi kruhove objazdy v meste alebo mimo mesta. Podla mna by to mohol byt objazd v Kezmarku.

sven,

ja som Tvoj nový príspevok aj prehliadol. Ďakujem za informáciu, priradil by som to aj ja k mestu Kežmarok a už som aj patrične upravil 1. príspevok v téme. :sunglasses:

kruhovy objazd Spisska Nova Ves - kruhovy objazd sice kusok maly, ale je

Ale ten už tu máme (1. príspevok tejto témy si treba najprv pozrieť). :bulb: :bulb:

jaj , ta to som cital ale som napisal

Nevadí, aspoň si nám napísal, že je malý. :wink:

chceli staviat este jeden , ale od toho sa ustupilo a bude tam svetelna krizovatka

preto bude svetelna krizovatka , lebo by kr. objazd bol primaly na nakladnu dopravu s vystaubou svetelnej sa planuje , mozno 2008 , alebo 2009

Kruhak je aj vo Vranove nad Toplou

vedel by si povedat kde? v prvom prispevku je VT kurzivou a ja som tam kruhovy nevidel.

vraj pri kauflande :smiley: