aj tu jazdia elektricky:
dialnice.info/album_page.php?pic_id=3249
nastastie musia davat prednost autam a objazd je dost velky, aby sa do neho elektricka vosla
aj tu jazdia elektricky:
dialnice.info/album_page.php?pic_id=3249
nastastie musia davat prednost autam a objazd je dost velky, aby sa do neho elektricka vosla
Ako hovorím, na danom obrázku idú koľaje tak, že nejde o KO, ale o križovatku.
A okrem toho - fotka vo Fotogalérii je umiestnená v sekcii Cestné stavby v SR, čo nie je mimochodom pravda a to si tu nikto doteraz nevšimol … ![]()
ale inak tam platia tie iste pravidla, ako na kruhovom objazde…
a do akej kategorie by to malo patrit?
No, tak len za to, že v strede križovatky je “nejaký” objekt, tak to ešte nie je KO.
A ja to takto len zo samotnej fotky usúdiť neviem, ale vidieť to podľa vetiev križovatky, že nejde o KO, lebo tam práveže neplatia také isté pravidlá, len to má podobný tvar a tým, že je tam totálny chaos, tak to k tomu môže zvádzať, že ide “o kruh”. ![]()
No, tak len za to, že v strede križovatky je “nejaký” objekt, tak to ešte nie je KO.
A ja to takto len zo samotnej fotky usúdiť neviem, ale vidieť to podľa vetiev križovatky, že nejde o KO, lebo tam práveže neplatia také isté pravidlá, len to má podobný tvar a tým, že je tam totálny chaos, tak to k tomu môže zvádzať, že ide “o kruh”.
Podla mna je to kruhovy objazd (aj tak to vsetci tak volaju
…)
Prednost maju vozidla v “kruhu”, elektricky davaju prednost, pred “kruhom” su stale 3 pruhy, na jednotlive smery vyjazdu…
Nechapem, preco by to nemohol byt kruhovy objazd…
i15:
A ja to takto len zo samotnej fotky usúdiť neviem, ale vidieť to podľa vetiev križovatky, že nejde o KO, lebo tam práveže neplatia také isté pravidlá, len to má podobný tvar a tým, že je tam totálny chaos, tak to k tomu môže zvádzať, že ide “o kruh”.
uz mi je to jasne. Pisal si o tej krizovatke s dopravnou zapchou a ja o “kruhaci” v KE ![]()
toto kruhovy objazd nie je, suhlasim:
Podla mna je to kruhovy objazd (aj tak to vsetci tak volaju
…)
A ja znovu opakujem, že daný KO ani na Slovensku nie je, takže nechápem, ako si ho tak môžu všetci (Košičania) volať.
Nie je to KO, je to normálna hlavná križovatka vo väčšom meste a v strede nej je významná socha. Takýchto križovatiek je hlavne v Číne/Rusku/Sýrii/… nespočetne … ![]()
sorgo, dialniciar, nebavite sa nahodou o 2 roznych krizovatkach?
sorgo, dialniciar, nebavite sa nahodou o 2 roznych krizovatkach?
Asi ano, ospravedlnujem sa.
ja som hovoril o krizovatke moldavska/alejova/trieda SNP
Aha, tak potom je všetko v najlepšom poriadku. ![]()
Nova kruhova krizovatka za Kezmarkom, smerom na Strazky a Spissku Belu na ceste I/67. Krizovatka sa nachadzka par metrov za mestom Kezmarok, vybudovana v suvislosti s priemyselnym parkom. Tak neviem, ci sa zaradi medzi kruhove objazdy v meste alebo mimo mesta. Podla mna by to mohol byt objazd v Kezmarku.
Nova kruhova krizovatka za Kezmarkom, smerom na Strazky a Spissku Belu na ceste I/67. Krizovatka sa nachadzka par metrov za mestom Kezmarok, vybudovana v suvislosti s priemyselnym parkom. Tak neviem, ci sa zaradi medzi kruhove objazdy v meste alebo mimo mesta. Podla mna by to mohol byt objazd v Kezmarku.
sven,
ja som Tvoj nový príspevok aj prehliadol. Ďakujem za informáciu, priradil by som to aj ja k mestu Kežmarok a už som aj patrične upravil 1. príspevok v téme. ![]()
kruhovy objazd Spisska Nova Ves - kruhovy objazd sice kusok maly, ale je
kruhovy objazd Spisska Nova Ves - kruhovy objazd sice kusok maly, ale je
Ale ten už tu máme (1. príspevok tejto témy si treba najprv pozrieť).
![]()
jaj , ta to som cital ale som napisal
jaj , ta to som cital ale som napisal
Nevadí, aspoň si nám napísal, že je malý. ![]()
chceli staviat este jeden , ale od toho sa ustupilo a bude tam svetelna krizovatka
preto bude svetelna krizovatka , lebo by kr. objazd bol primaly na nakladnu dopravu s vystaubou svetelnej sa planuje , mozno 2008 , alebo 2009
Kruhak je aj vo Vranove nad Toplou
vedel by si povedat kde? v prvom prispevku je VT kurzivou a ja som tam kruhovy nevidel.
vraj pri kauflande ![]()