Po raňajkách si dám kávu, čaj pijem príležitostne počas víkendov. A vy?
Viac mi chuti pivo, to tam preco nemas?
Working week came to its end
party time is here again
Veru dal som tam kávu ale preferujem mlieko bo mám rád sladké raňajky takže asi tak Ale nepohrdnem ani čajom. No a keď je obdobie skúšok tak nejaké taurinové bomby treba
Dal som kávu, lebo mám veľmi rád presso, ale aby som nekrivdil čaju, rád pijem zelený, čierny, ale aj ovocné a bylinkové. Hneď sa cítim zdravší
ja som dal caj, ale bylinkovy
ja kavu vobec nepijem, kopu ludi to povazuje, za nieco na urovni sci-fi a nechapu to
Ja pivo, ale co uz, ked tam nie je, tak je dobry aj caj
Čaj, čaj, čaj. Kávu pijem na návšteve, aby som neurazil.
Ale ja vypijem za deň 3 litre čaju, najradšej však bylinkové a zelený. Ale nepohrdnem ani ovocným s citrónom a medom.
Aj preto mám pozitívny vzťah k rôznym Arabom, jedni čaj a druhí len kávu ponúkajú.
Piji kávu i čaj (černý nebo zelený, ne ovocný). Při delších cestách autem je pro mne káva nenahraditelná. Když neřídím, tak dávám přednost pivu.
Dobra tema, takto si predstavujem off-topic, ja pijem najradsej kavu, presso, alzirsku kavu, milujem viedensku kavu a najradsej kludne aj capuccinno. Vsetky druhy kavy a ja sme velki priatelia. Neodmietnem ani caj, ale len ked som chory. Rano dobra biela kava, neskor pred obedom mala silna kava (turka), poobede znovu kava, lahsi druh podla nalady a situacia viedenska/alzirska/capuccinno a este potom doma jednu kavu s manzelkou.
Aquila, nie si sám, čo kavu vôbec nepije. Tiež si dám radšej čaj, alebo čistú vodu.
Jedine kavu, a to turka, aspon dve lizicky, a samozrejme do skla ( ziadne salky) a bez cukru a mlieka, lebo cukor a mlieko pokazi tu spravnu chut kavy. A aspon 4-5 denne. Rano bez kavy ani nezacnem komunikovat.
Také piji nejraději turka bez cukru a mléka. K snídani obvykle čtvrtlitrový hrnek.
tak, tak, pripajam sa aj ja do spolku IT pivarov…
Mne tu chýba možnosť: kakao alebo ešte lepšie pohár studeného mlieka.
Ja preferujem kavu, ale musim sa podelit z uzitocnou informaciou: kofein a tein je uplne identicka latka, ale zial predtym, ako na to vedci prisli objavili kofein v kave a tein v caji…
Ja pijem čaje - dosť dobre sa v nich vyznam (bylinkove), z kavy mám hypertenziu čiže ju nepijem.