Takze slovami klasika: https://www.youtube.com/watch?v=Bo7zkd0kRS4
Moje zakulisne informacie z prvej ruky hovoria, ze Subova sa tiez vzda… Ide je jej len o to, sa teraz zviditelnit pred parlamentnymi volbami a potom podpori Winklera.
Ano a hlavne Raz ako bratislavcan a zaroven asi najoblubenejsi minister by mohol potiahnut smer v Bratislave…
A osobne si nemyslim, ze by nesiel po nom. On po nom pojde, kedze jeho volici su uplne ina cielova skupina. Ludia co volia valla nebudu volit raza a naopak. Cize musi oslovit co najviac nevolicov, aby ziskal co najvacsiu podporu.
No a samozrejme to potom vie vyuzit aj vo volbach v roku 2027, ze progresivci, vallo atd.
Ale je vtipne ked hovori o hlavnej stanici a pritom je minister.
Neviem, ci nahodou aj neprekonal Erseka, ktory protestoval za dostavbu R2… (na pozicii ministra dopravy)
Pre neho je akykolvek vysledok dobry vysledok… Ked vyhra super, ked skonci druhy super a moze ist do parlamentnych.
Raz zivo:
pre uplnost dam sem aj link na YT je zas na skodu veci ze sa opat nedostalo na temu zeleznice a plan modernizacnych projektov, express akosi na to stale zabudne..
Ak niečo tvrdíš, musíš to niečím podložiť, inak budeš za táraja a gágaja (ako kedysi hovoril Mečiarko). To že bol niekto spolužiak,to nič neznamená. Mám napr. spolužiakov, s ktorými by som si ani nepodal ruku.
nič to znamenať nemusí a predsa veľa môže. a také veci zrovna asi nevieš podložiť dôkazmi.
a nepríde mi to zas moc ako hoax. u nás (asi) každé voľby je niekto ako tvrdý bojovník za zmenu, potom tesne pred voľbami sa stiahne a po voľbách bude nejaký prednosta, náčelník m.polície alebo dostane nejaký biznis.
a v takýchto dohodách platí staré známe “nepriateľ môjho priateľa je môj priateľ.
a prďúsa… aby som to teda fakticky doplnil.
treba si pozrieť zmeny a doplnky ZaD ÚPN č. 9, ktoré sa riešia min. 4 roky a stoja na UUPV SR - na nich veľmi záleží mestu BA.
UUPV (štát) ich pustí len paralelne so zmenami prístavu a mesto zase chce 3. mandát.
A preto ide Ráž pomáhať Vallovi? Trochu sci-fi a neboj,neprudim sa. Hypoteza síce dobrá, ako 10 ďalších, len chýba to základné dôkaz.
Mne sa páči na tomto fóre, že vieme “presne” koľko MLD ročne ukradne zlý chlapec, ale niekedy v inom prípade, potrebujeme dôkaz ![]()
A to nenarážam konkrétne na teba, len na príspevok ![]()
A samozrejme očakávam nálepku, koho som volil ![]()
Raz nie len, ze stiha riesit vsetky problemy v doprave. Dokonca sa okrajovo venuje aj zdravotnictvu…
to je tak ked si tam uz posobil… ![]()