Jozef Ráž ml. minister dopravy od 25.10.2023

Takze slovami klasika: https://www.youtube.com/watch?v=Bo7zkd0kRS4

1 lajk

Moje zakulisne informacie z prvej ruky hovoria, ze Subova sa tiez vzda… Ide je jej len o to, sa teraz zviditelnit pred parlamentnymi volbami a potom podpori Winklera.

1 lajk

Ano a hlavne Raz ako bratislavcan a zaroven asi najoblubenejsi minister by mohol potiahnut smer v Bratislave…

A osobne si nemyslim, ze by nesiel po nom. On po nom pojde, kedze jeho volici su uplne ina cielova skupina. Ludia co volia valla nebudu volit raza a naopak. Cize musi oslovit co najviac nevolicov, aby ziskal co najvacsiu podporu.

No a samozrejme to potom vie vyuzit aj vo volbach v roku 2027, ze progresivci, vallo atd.

Ale je vtipne ked hovori o hlavnej stanici a pritom je minister. :rofl: Neviem, ci nahodou aj neprekonal Erseka, ktory protestoval za dostavbu R2… (na pozicii ministra dopravy)

Pre neho je akykolvek vysledok dobry vysledok… Ked vyhra super, ked skonci druhy super a moze ist do parlamentnych.

3 lajkov

Raz zivo:

Facebook

1 lajk

pre uplnost dam sem aj link na YT je zas na skodu veci ze sa opat nedostalo na temu zeleznice a plan modernizacnych projektov, express akosi na to stale zabudne..

Ak niečo tvrdíš, musíš to niečím podložiť, inak budeš za táraja a gágaja (ako kedysi hovoril Mečiarko). To že bol niekto spolužiak,to nič neznamená. Mám napr. spolužiakov, s ktorými by som si ani nepodal ruku.

2 lajkov

nič to znamenať nemusí a predsa veľa môže. a také veci zrovna asi nevieš podložiť dôkazmi.

a nepríde mi to zas moc ako hoax. u nás (asi) každé voľby je niekto ako tvrdý bojovník za zmenu, potom tesne pred voľbami sa stiahne a po voľbách bude nejaký prednosta, náčelník m.polície alebo dostane nejaký biznis.

a v takýchto dohodách platí staré známe “nepriateľ môjho priateľa je môj priateľ.

a prďúsa… aby som to teda fakticky doplnil.

treba si pozrieť zmeny a doplnky ZaD ÚPN č. 9, ktoré sa riešia min. 4 roky a stoja na UUPV SR - na nich veľmi záleží mestu BA.

Materiál na rokovanie

UUPV (štát) ich pustí len paralelne so zmenami prístavu a mesto zase chce 3. mandát.

2 lajkov

A preto ide Ráž pomáhať Vallovi? Trochu sci-fi a neboj,neprudim sa. Hypoteza síce dobrá, ako 10 ďalších, len chýba to základné dôkaz.

1 lajk

Mne sa páči na tomto fóre, že vieme “presne” koľko MLD ročne ukradne zlý chlapec, ale niekedy v inom prípade, potrebujeme dôkaz :slight_smile:

A to nenarážam konkrétne na teba, len na príspevok :winking_face_with_tongue:

A samozrejme očakávam nálepku, koho som volil :winking_face_with_tongue:

5 lajky
Otvoriť príspevok na Facebooku
1 lajk

Raz nie len, ze stiha riesit vsetky problemy v doprave. Dokonca sa okrajovo venuje aj zdravotnictvu…

Otvoriť príspevok na Facebooku
1 lajk

to je tak ked si tam uz posobil… :slight_smile: