Nevie náhodou niekto ako to tam pokračuje?
Som sa potešil keď som zbadal v tejto téme aktuálne dátumy, no to sa tu rieši nejaká koncepcia číslovania ciest z roku 2015 v praxi…
Nevie náhodou niekto ako to tam pokračuje?
Som sa potešil keď som zbadal v tejto téme aktuálne dátumy, no to sa tu rieši nejaká koncepcia číslovania ciest z roku 2015 v praxi…
Na križovatke s cestou 2/507 je stiahnutá ornica. Na úseku sú dva semafory v mieste dvoch mostíkov čo robia od začiatku prác. Majú tam navozene dáke priepusty. Inak je tam kľud.
Ešte majú zimný spánok, do prvého snehu bola vidieť aká taká aktivita. Ten asfalt pri Bierovciach, kde chodím skoro denne, ak je to už finálny stav bez ďaľšej vrstvy, ktorá by to zachránila, tak je to hanba s tými nerovnosťami, keďže tam menili podložie. Známy čo robí v CZ vravel, že toto by im nechali na stavbe urobiť nanovo.
Už prerábali aj ten prvý mostík v smere od BN, ževraj kvôli zlému betónu. Teraz majú zimný spánok, ale keď bolo vonku -5 pred Vianocami, tak veselo asfaltovali ( i keď možno sa to dá, len teraz keď je slniečko začiatkom roka celý január, tak je tam kľud. Akurát tú opravenú polovicu mosta otvorili.
OPRAVA MOSTA EV. Č. 50-069 CEZ ŽITKOVSKÝ POTOK, DRIETOMA A OPRAVA MOSTA EV. Č. 50-070 CEZ POTOK DRIETOMICA, DRIETOMA
stavbymostov.sk/–6-495-opra … a-drietoma
CESTA I/9 V ÚSEKU CHOCHOLNÁ – MNÍCHOVA LEHOTA
stavbymostov.sk/–6-480-cest … ova-lehota
Prvý most od BN v smere na D1 , už sa jazdí po novej časti na striedavo a v opačnom smere zbúrali starú časť. Majú navozene priepusty zatedy na dočasnej skládke.
Na stavbe križovatky ciest 1/9 a 3/1771 do nitrice okres Prievidza pred zimnou osadili chranicky do zeme od vtedy sa tam nerobí Zimná uzávera
Ak by sa to dalo zhruba odhadnúť - na koľko percent je to cca momentálne “hotové”?
Doba realizácie je podľa zmluvy 0322-1223, t.j. polovica času je už za nami. Dík za priebežné informácie korfo.
Ked som tade isiel pred tyzdnom, tak tam bola tabula “Technologicka prestavka”. Buraci bager hrdo zaparkovany, aby bolo kazdemu ze “sa robi”…
Prvý úsek od BN urobili 3x500m jeden Most je z polovice hotový. Druhý úsek je 2x500m Most robia ešte len prvú polovicu. Tretí úsek má 1x500m bez mostu. Na každom s troch úsekov čo urobili alebo robia im chýbajú vecí aby boli na komplet hotové.
Tak už začali pracovať na moste ponad Váh a kanál, v smere od D1 na Prievidzu je od pumpy Dalioil po odbočku na Veľké Bierovce vyfrézovaná vozovka. Vozovku vyfrézovali užj okolo Slovnaft pumpy, od mostíka pri odbočke na TN až po nový asfalt (za pumpou).
Na panelke robia na všetkych mostoch. Odvodneniach okolo komunikacii. Dneska vrtaly velkopriemerove piloty pri jednom mostíku robil to geostatik. V oboch miestach krizenia s cestou 2/507 prebieha skrivka ornice. Dokopy je 5 úsekov riadených na striedacku. A dosť dobré skoro minimálne zdržanie na celom úseku sa človek zdrží cca okolo desať minút oproti pôvodnému času pred rekonštrukciou.
Úplná uzávera cesty trencin.standard.sk/5804/na-via … vych-tras/
Práce na odbocovacych pruhoch do obce Nitrica s cesty 1/9 už začali myhornanitra.sme.sk/c/23156733/ … ckaju.html
Mosty cez Váh pri Dalitranse sú uzavreté, z bezpečnostných dôvodov. Už včera večer ma pri Vailante otočil regulovčík.
https://www.aktuality.sk/clanok/j5WNlaO/most-pri-trencine-uzavreli-z-bezpecnostnych-dovodov-az-do-odvolania/
Má niekto info čo je vo veci? Reálne horší stav než predpokladal projekt?
Zjavne ten most po kope držal iba ,betón,.
tvnoviny.sk/domace/clanok/70160 … -predcasne
Slovenská správa ciest (SSC) pristúpila v stredu večer k úplnej uzávere rekonštruovanej cesty I/9, známej ako “panelka”, v časti Chocholná-Velčice - Mníchova Lehota.
Hoci sa tak malo stať až od 1. mája, podľa našich informácií tak predčasne urobili po tom, ako sa jeden z mostov počas rekonštrukčných prác prelomil. Vyhlásili preto havarijnú situáciu.
Podľa pripomienok k projektu čo tu bol zverejnený okolo roku 2016 . Sa mali mosty ponad kanál a váh. Málo odstrániť všetko až po nosnú konštrukciu. Ostatné malé mosty na trase sa mali komplet zbúrať a postaviť nové to sa aj robí
Strabag robí modernizáciu cesty Janova Lehota Lutila.Tento úsek bol modernizovaný okolo roku 2009 až po hranicu krajov BB/TN
No možnože skôr (konštrukcie) tých zábradlí:
[album]48777[/album] [size=77]1875[/size]