ANDi, nejako sa ti nechce rozlucit s tou 50kou…uz je to ale I/16 (ZV-KE)…su na useku niekde uz nove znacky so 16kou?
a uz by sme mohli mat aj nove temy novych jednotiek, bolo by to aspon prehladnejsie lebo velakrat sa tu pise o ceste medzi KE a MI a naraz napise niekto z okolia TN atd…
I/50 bola proste pochovana…
Jo-jo, podmienky neboli idealne, ale nahraval som hlavne kvoli tym rekonstrukciam, time-lapse je navyse.
Inac, na celej trase ma asi najviac irituje prejazd pol-profilom pri Tornali v nocnych hodinach, za cely usek stretnem 3-4 auta a mpr 100… Skoda, ze to nie je v plnom profile, pritom na tej rovine by cena nebola vysoka.
Dnes som si vsimol vyrazne prepadnutu krajnicu so zvodidlom tesne pred Zvolenom, pisal som aj na SSC, som zvedavy do akeho stavu to nechaju zajst, alebo sa to zosunie uplne…
Takých je na úseku TN → PD asi 30 A možno aj viacej Kam presne si písal, začnem ich bombardovať sťažnosťami aj ja.. medzi Bánovcami a Svinnou je napríklad už vyše mesiaca neoznačený výtlk, do ktorého schováš kľudne celé koleso.. každý deň čo som tade šiel tam niekto menil koleso za rezervu..
Drobný report z reko úseku I/50 Nováky - Prievidza.. druhý profil ide pomaly do finále.. most ponad III/05066 (Ciglianska cesta) je hotový, chýbajú tam už len drobnosti (zvodidlá a zábradlie).. čo ale trochu stagnuje je Nadjazdová ulica pri vjazde do PD.. tam už sú polroka nedokončené ostrovčeky a chýba VDZ.
@yombie, vo ZV kompletne rekonštruovali cestu, spevňovali aj krajnice, nové zvodidlá, osvetlenie… písať môžeš do BA, hlásenie postúpia na správnu “pobočku”.
písanie SSC je viac menej zbytočne. keď som posledne s nimi riešil most na I/50 pri Lieskovci, tak okrem písomného (doporučený list) ubezpečenia že budú reklamovať opravu mosta sa NIČ neudialo.
yombie suhlasim dnes som tadial siel ale mam smutnu spravu a som velmi sklamanY z REKO useku kt je sprevadzkovany…v stupani za PD…PRED Zakrutou smerom na Novaky je priecne zaplatana- spackana cela sirka vozovky asi 4-5 dlzky a ma take vlny a prepadliny .Nechapem co to tam zase spackali a vyvadzali..Ak sa to neda do normalneho stavu idem to nafotit a zverejnim to…
NDS-ka ešte stále neodovzdala do užívania ani po takmer pol roku protihlukovú stenu v Košiciach - Barci. Podľa ich webu je ešte stále vo výstavbe. Máte nejaké informácie prečo to tak dlho trvá? Nejaké problémy s kolaudovaním?
Hlasim uz ukoncovacie prace na rekonstruovanom useku Handlova -Raztocno-Chrenovec…pridal som par fotiek do galery..Zostava este niekde domalovat chybajuce VDZ tusim dva mosty osadit zabradlia a ine drobnosti…
Paráda FANDO, už to konečne po rokoch vyzerá opäť ako v Európe. Môžeme začať uzatvárať stávky, koľko rokov bez údržby zabezpečí “vrátenie” do pôvodného stavu…