I/18 - úsek Žilina-Dubná skala

Presne tak, TT, BB a potom spať BA. Chcelo by si to pozrieť odkial poslanci pochádzajú a porovnať to s diaľ. sieťou. Výsledok by potešil asi každého.

Tak ísť pri vačšej premávke nie je asi nikde výhrou.

zoom praveze poslanci mnohi pochadzaju z vychodu a urobili pre to prd a to nehovorim o SMK co pre juzne okresy nespravili za 8rokov nic najvacsia nezamestnanost na prd infrastruktura

Nevie niekto kde by mala zacinat ta trojpruhova komunikacia pocul som ze ma byt rozdelena na dve casti pre uzku vozovku na casti useku

Ano, som písal, že chcelo by. Čiže som ešte nepozrel :smiley: …ale dik za info. :slight_smile:

Usek pod Strečnom už má do polovice nový koberec:

dialnice.info/viewtopic.php?t=12026

Len žiaľ nový koberec nerovná sa rozšírenie. :bulb:

aby sa nezabudlo na iste vyroky…

z toho je jasne ze rozne “zarucene” info maju charakter co to sa babe chcelo to sa babe snilo.

Neasfaltuje sa žiadny 3. jazdný pruh, asfaltuje sa iba 1+1. Rozširovanie sa ešte nezačalo robiť.

A mimochodom - tie 3 výroky majú spoločnú vec: nebude to plnohodnotný jazdný pruh pre premávku a ja som len doplnil na margo opravy súčasnej cesty, že sa len opravuje AB kryt. :slight_smile:

keby raz baba devil čítala po druhých, nebolo by to odveci.

Ale premalovat by mohli.

samozrejme kazdu nepravdivu info mozno podat ako zarucenu zahmievacim sposobom tak aby informator nepadol na hubu ked to nevyjde. tentokrat ale obaja “informatori” prestrelili. takze 3. pruh bude asfaltovy, bude sluzit premavke a bude to viac ako 20% useku strecno-dubna skala.

? ja som z toho magor. Co sa teda robi pri Strecne?

Na existujúcu vozovku sa po sfrézovaní pokladá nový asfalt, na ktorý sa na niektorých úsekoch namaľuje striedavo tretí pruh, čiže inými slovami sa zruší krajnica. Celá akcia postráda zmysel. Už vidím tie zápchy pri každom zipsovaní, resp. ak sa nedajbože niečo pokazí v smere, kde bude len jeden pruh a nebude sa to dať obísť kvôli pevným zábranám.

resp. ak sa nedajbože niečo pokazí v smere, kde bude len jeden pruh a nebude sa to dať obísť kvôli pevným zábranám. presne tak to by aj mna zaujimalo

Toto bude najhorsie mozne miesto na nehodu, ktora zablokuje oba pruhy. Za 5 minut tam budu kilometrove zapchy a zasah leda tak vrtulnikom (aj ked - pomedzi tie stromy si to dost dobre neviem predstavit).

Ako tam v kilometrovych kolonach v oboch smeroch (v pripade sucasnej DN v oboch smeroch, cize fyzicky zablokovane oba smery) dotrepu mechanizmy na postavenie napr. takeho kamionu, to uz vonkoncom netusim. Mame na to vrtulnik, ktory by to zvladol ?

ak bude cesta uplne neprejazdna tak bude volny protismer…

Ano, ale len za predpokladu, ze niekto na zaciatku / v polke kolony nezachaosi/nezariskuje.

Alebo budu zabrany voci predbiehaniu na KOMPLET celom useku ?

ved uvidime, co sa nam “prisnije”, ked to dokoncia :slight_smile:

Presne tak, takže hlavne pre devila: žiadny riadny 3. jazdný pruh. :wink:

???