Je také otázka, který břeh Ohře je z hlediska ochrany přírody ve skutečnosti cennější. Okrajové části vojenských prostorů jsou biologicky velmi cenná území, protože kvůli tom, že jde o vojenský prostor, je tam velmi omezena hospodářská činnost a naopak kvůli blízkosti civilního osídlení tam armáda necvičí, jde tedy o území, kde je příroda velmi málo ovlivněna lidskou činností.
Asi je cenější levý břeh. Zkusil jsem vymyslet levobřežní variantu. Proč? Protože jsem podrobněji zkoumal mapu. Na pravém břehu jsem viděl více kopců než na levém (Krušné hory jsou souvislý pás vrcholů a Doupovské hory jsou roztroušené kopečky). Takže tedy:
Stavba 1305 Ostrov - Smilov je projektována v kategorii R 22,5/110. Součástí stavby jsou 2 MÚK (Horní Hrad, Perštejn), 3 tunely (Šibeniční vrch, Čedičová žíla Boč a Boč), 1 oboustraná odpočívka (Damice), 1 odpočívka směr Ostrov (Perštejn) a 2 mosty (MÚK Horní Hrad, Boč). Projekt není definitivní. Je možné, že z hlediska ochrany přírody a krajinného rázu bude vybudováno více tunelů (samozřejmě hloubených). To ale nechávám na OS Děti Země, protože potřebuji vědět, kde by tato opatření byla nutná udělat. Nájezdní pruhy budou z důvodu náročného terénu zkráceny na pouhých 200 m.
Jinak co se týče stavby 1306 Klášterec nad Ohří - obchvat, doporučuji stavět v kategorii MR 24,5/80.
R13 se u mě rodí, protože se jedná o páteřní komunikaci, která propojuje severočeské aglomerace a alternativu ke spojení Sever/Západ Čech - Sever Moravy k trase přes Prahu (R6/R7/D8 + D11) - tedy nové spojení R13 + R35.
stejný úsek se aktuálně plánuje přestavět na S11,5 a to s ohledem na stávající dopravní intenzitu
viz
Staví se v polovičním profilu budoucí R-ky nebo to bude 2-pruh? To mě zajimá nejvíc. Já bych ale zadal rovnou 4-pruh v kategorii R 22,5/110.
Připojuji:Myslí se definitivní 2-pruh.
bude to zřejmě dvoupruh, ale nepochybně má zatzím daleko k realizaci a bude to S nikoli R.
Tedy definitivní 2-pruh? Škoda.
Samozřejmě, ale zdá se mi, že by se 4-pruh hodil. Já bych do koncepce rozvoje české dálniční sítě zařadil zpátky R13. Úkolem R13 je propojovat místní aglomerace a zároveň vytvářet alternativní spojení spolu s R35 Severních Čech a Severní Moravy k trase přes Prahu (R6/R7/D8 + D1/D11). Navíc je to důležitý dopravní koridor (E442). Intenzity dopravy nemusí být důvodem, proč nestavět 4-pruh. Tak co teda - stavět 4-pruh nebo ne?
Podle mých informací je zájem prosadit úsek k realizaci v třípruhovém provedení 2+1 resp. 1+2. Sílí tlaky na zavedení takovéto kategorie i do ČSN a její využití na více místech v republice… Kapacita takovéto silnice sice nedosahuje čtyřpruhu ale zároveň výrazně převyšuje dvoupruh, neboť umožňuje na delších úsecích bezpečné předjíždění.
Informační leták ŘSD o teplickém obchvatu (Kladrubská spojka):
http://www.rsd.cz/catalog/Stavime-pro-vas/Prehled-staveb/pdf068/$file/s13-kladrubska-spojka.pdf