Dám vám tu menšiu hádanku: Kde by ste hľadali toto a čo to asi robí … dialnice.info/album_page.php?pic_id=2479
riadiaci dispecing zrejme nejakej zriadovacej stanice, alebo vacsieho zeleznicneho uzla ![]()
tam hore su moniroty z kamerier, ktore su zrejme niekde na tom kolajisti ![]()
ten velky panel v predu su kolajiska .. ale to na slovensku asi neni ![]()
aquila: Chválim sedliacky rozum, no myslel som skôr aký úsek trate sa s tým riadi … takže kto ďalší?
Na Slovensku takýto bude už o pár rokov, keď dôjde ku dobudovaniu koridoru do Nového Mesta nad Váhom.
Mňa zaujala tá skratka DSP. Má to niečo spoločné s Digital signal processing? Tým pádom by sa mohlo jednať o nejaký “DSP-based” dynamický železničný diagnostický systém, ktorý zaznamenáva automaticky veškerý “pohyb” v danom železničnom úseku… Čiže tolko asi pokus o odpoveď na otázku čo to robí… Kde to je, boh vie
)
to poznam, predsa to prezentovali na konferencii Forum Kolajovej Dopravy. Dialkove riadenie zeleznicnej trate niekde v cechach, uz neviem kde. Alebo nieco podobne.
Keby tam nebol ten panel na stene tak u mna v kancli.
Dva monitory + IP Cisco telefon, trochu bordelu…
Vlastne som chcel povedat, ze taketo riesenia su podla mojho gusta.
Ak mas k tomu nejake podrobnosti alebo link daj pls.
cdrail.cz/VTS/CLANKY/vts22/2204.pdf
Takže Přerov… No majú to tam moc pekné…
mapman: Tak sa ti to podarilo …
Ja pridám ešte jeden odkaz (ale je veľmi podobný tomuto - skoro by sa dalo uvažovať aj o autoských právach …) cdrail.cz/VTS/CLANKY/vts22/2204.pdf
vsak ak dobre pozeram, je to ten isty dokument na tom istom odkaze ![]()
No to je tak … človek porovnáva články a napokon vloží zlé URL … myslel som na toto … azd.cz/fileadmin/user_upload … 200604.pdf