Greci magoria / dovolenka 2006

Ti Greci tu na fore ma uz tak zmagorili, ze som si dnes kupil letnu dovolenku na Rhodos. V Grecku som uz sice autom bol, ale sunky som tam este nenyvaloval nikdy. Vsak,ale vsetko je raz v zivote poprve :wink:

No tak potom príjemnú dovolenku :slight_smile: To je celkom pozitívne zmagorenie :slight_smile:

s tou nemoznostou editacie vlastneho prispevku je to fakt otrava, jednak neopravene preklepy a aj anketu som rad rozsirit o dalsiu moznost - ine (svet)

To sa časom uklepe :slight_smile: ja osobne používam pred odoslaním náhľad a prečítam si to :slight_smile:

Nedavajte topicky ktore mozu vyzniet dvojako … zaz az tak vela grekov tu nemame (noh ale isto su velmi vyrazne postavy tohto fora) …

… ked sme pri tej dovolenke … sice zatial nemam v plane vybrat dovolenku si a niekam cestovat do zahranicia … ale rad travim vikendy hlboho v podzemi … to je ten najlepsi relax pre mna … teda v zimnom obdoby … ale zatial som neprisiel na to preco v pondelok v robote ma boli cely random:))))))) :slight_smile:)))))

Osobne mám rád viaczmysly :slight_smile: vždy je dôležitý obsah a podstata.

Ja zatial najviac som sa zrelaxoval a odbúral stres ked ma rusaci tyžden vozili na nových SU. Ešte nikdy v živote som sa tak nebál :slight_smile:

Pisete o 2 zmysloch tejto temy … asi jeden zly a jeden dobry pre Grekov …

Ja som tuto temu vobec nepochopil. :unamused:

Dovolenka: Ked sa to bude dat, tak lyzovanie bude v SR ale nie v Tatrach. :wink:

Po dvoch rokoch, trávených dovolenkou na Slovensku skúsim opäť vychutnať more, Bulharsko figuruje v mojich dovolenkových plánov ako číslo jeden. Bol som tam ako malý chlapec a mám naň pekné spomienky. Turistická infraštruktúra napreduje a ceny zatiaľ ostávajú na takmer nezmenenej úrovni.

tak trosku ozivim tuto temu, kedze je nanajvys aktualna :slight_smile:

uz sme boli rozhodnuti s drahsou polovickou dneska objednat dovolenku do grecka na rhodos, nakoniec sa to znovu zvrtlo na kanarske ostrovy :wink:

ale na rhodos alebo kretu na 99% pojdeme buduci rok :wink:

ako to vyziera u vas ?

Ja toho roku stravim dovolenku v Brne :cry: Praca nepusti . ale v auguste sa chystam domov a trosku si mienim dva tyzdne privodzovat stav otravy bryndzovymi haluskamy :laughing:

Tjuratam
Svobodnyj
Eastern Test Range

:wink:

johhan, tisko zavidim.. hlavne kvoli tym prvym dvom :wink: na ETR sa da dostat “v pohode”… no co uz no, uz len kapustin yar a pleseck :wink:

Pravidelně trávím léto na Slovensku, ale halušky s klidným srdcem vynechávám, místo toho si dopřávám Zlaté Bažanty :slight_smile:

Ja zase rad vynechavam Zlate Pisanty a davam prednost Sarisu :slight_smile:

S borovičkou?

Nie, borovicku som vynechavat pre totalny stav ozratosti po inac chutnej kominacii s pivom :blush:

opravujem sa: som zacal vynechavat… :unamused:

Davaj pivo s fernetom miesto borovicky.
Stav ozratosti sa sice dostavi ako pri B12, ale aspon to decentne farebne ladi…

K dovolenke:

Každé leto pravidelne aspoň jeden tatranský štít, v Prahe mi akosi hory chýbajú :wink:
No a keď na to bude, tak v októbri Hurghada, možem odporučiť.