Ti Greci tu na fore ma uz tak zmagorili, ze som si dnes kupil letnu dovolenku na Rhodos. V Grecku som uz sice autom bol, ale sunky som tam este nenyvaloval nikdy. Vsak,ale vsetko je raz v zivote poprve
…
No tak potom príjemnú dovolenku
To je celkom pozitívne zmagorenie ![]()
s tou nemoznostou editacie vlastneho prispevku je to fakt otrava, jednak neopravene preklepy a aj anketu som rad rozsirit o dalsiu moznost - ine (svet)
To sa časom uklepe
ja osobne používam pred odoslaním náhľad a prečítam si to ![]()
Nedavajte topicky ktore mozu vyzniet dvojako … zaz az tak vela grekov tu nemame (noh ale isto su velmi vyrazne postavy tohto fora) …
… ked sme pri tej dovolenke … sice zatial nemam v plane vybrat dovolenku si a niekam cestovat do zahranicia … ale rad travim vikendy hlboho v podzemi … to je ten najlepsi relax pre mna … teda v zimnom obdoby … ale zatial som neprisiel na to preco v pondelok v robote ma boli cely random:)))))))
)))))
Osobne mám rád viaczmysly
vždy je dôležitý obsah a podstata.
Ja zatial najviac som sa zrelaxoval a odbúral stres ked ma rusaci tyžden vozili na nových SU. Ešte nikdy v živote som sa tak nebál ![]()
Pisete o 2 zmysloch tejto temy … asi jeden zly a jeden dobry pre Grekov …
Ja som tuto temu vobec nepochopil. ![]()
Dovolenka: Ked sa to bude dat, tak lyzovanie bude v SR ale nie v Tatrach. ![]()
Po dvoch rokoch, trávených dovolenkou na Slovensku skúsim opäť vychutnať more, Bulharsko figuruje v mojich dovolenkových plánov ako číslo jeden. Bol som tam ako malý chlapec a mám naň pekné spomienky. Turistická infraštruktúra napreduje a ceny zatiaľ ostávajú na takmer nezmenenej úrovni.
tak trosku ozivim tuto temu, kedze je nanajvys aktualna ![]()
uz sme boli rozhodnuti s drahsou polovickou dneska objednat dovolenku do grecka na rhodos, nakoniec sa to znovu zvrtlo na kanarske ostrovy ![]()
ale na rhodos alebo kretu na 99% pojdeme buduci rok ![]()
ako to vyziera u vas ?
Ja toho roku stravim dovolenku v Brne
Praca nepusti . ale v auguste sa chystam domov a trosku si mienim dva tyzdne privodzovat stav otravy bryndzovymi haluskamy ![]()
Tjuratam
Svobodnyj
Eastern Test Range
![]()
johhan, tisko zavidim.. hlavne kvoli tym prvym dvom
na ETR sa da dostat “v pohode”… no co uz no, uz len kapustin yar a pleseck ![]()
Pravidelně trávím léto na Slovensku, ale halušky s klidným srdcem vynechávám, místo toho si dopřávám Zlaté Bažanty ![]()
Ja zase rad vynechavam Zlate Pisanty a davam prednost Sarisu ![]()
S borovičkou?
Nie, borovicku som vynechavat pre totalny stav ozratosti po inac chutnej kominacii s pivom ![]()
opravujem sa: som zacal vynechavat… ![]()
Davaj pivo s fernetom miesto borovicky.
Stav ozratosti sa sice dostavi ako pri B12, ale aspon to decentne farebne ladi…
K dovolenke:
Každé leto pravidelne aspoň jeden tatranský štít, v Prahe mi akosi hory chýbajú ![]()
No a keď na to bude, tak v októbri Hurghada, možem odporučiť.