Ftipy

no sak som isiel logicky na to … na vine je vzdy zahradnik …

nie je to tak, random

prečítajte si tú vetu poriadne
povedzte si ju viackrát nahlas
ja som na to po 5 min. došiel, tak keď na to dôjdem ja, tak na to musí prísť každý :slight_smile: B; sa nechytá, je zle :frowning:

Tentoraz to nebude zahradnik. Na vine je kocis z hradu :smiley:

Výborne. :slight_smile: Doteraz som si ani nevšimol, že tu užívateľ Piffo je, … aký šikovný človek. :slight_smile: Gratulujem. :slight_smile: :slight_smile:

Nebolo preco, moc nepisem, iba citam :slight_smile:
A vdaka.

skocim .. a ja ze kam chce skocit :smiley: z hradu? … :smiley:

Niečo na aktuálnu tému:

Policajt zastaví šoféra, ktorý prekročil povolenú rýchlosť.

• Zaplatíte pokutu!
  • Ale, pán práporčík, ja som dobrý priateľ ministra vnútra.
  • To vám je naprd, - uškrnie sa policajt. – Museli by ste byť dobrým priateľom Jožka Cibuľku.
  • A to je kto?
  • To som ja!

Toto nie je vtip, ale realita Bardejova v r. 2008 :arrow_right:

:stuck_out_tongue: :unamused:

Jeden vtip z čias minulých (je to copy/paste, takže v češtine):

Sefove Skodovky jsou na navsteve v Mercedesu. Sleduji vyrobu auta na nejnovejsich linkach, na konci si ale vsimnou cloveka, co vezme kocoura, hodi ho do auta a zabouchne za nim dvere. Ptaji se sefu Mercedesu: “Vsechno je nam jasne, ale na co je ten kocour?” “No, vite, to je takovy nas zaverecny test. My rano prijdeme a kdyz tam ten kocour je, tuhej, tak dobre. Zadusil se. Kdyz je zivej, tak prekontrolujeme a utesnime.”
Sefove Skody se vrati domu, za cas k nam prijede delegacie z Fiatu. Vidi nasi (tehdejsi) vyrobu aut na kolene, na konci je clovek, co vezme kocoura, mrskne ho do auta a zabouchne za nim dvere. Lide z Fiatu se ptaji: “Vsemu rozumime, ale na co je ten kocour?” “No, vite, to je takovy nas zaverecny test. My rano prijdeme a kdyz tam ten kocour je, tak dobre. Ale kdyz tam ten kocour NENI, tak prekontrolujeme a utesnime.”

Ján Šterbák (spolukomentátor) - Kledrowetz ho mal viac krát zlomený (chvíľka ticha) - nos samozrejme
Marcel Merčiak - Stanko dobre ši spravil, dobre ši spravil

MS 1996 - Žigmund popíšte nám váš gól.

Palffy: Chalani sa tam naťahovali v rohu o puk a potom som dostal prihrávku tak som to tam jebol.

Redaktor: 5 sekúnd ticho Žigmund ďakujem za rozhovor

Tu sú nejaké ostatné:

Ivan Niňaj - Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty
Ivan Niňaj - A teraz nastupuje Kriškov útok s Kriškom na čele
Robert Zaruba (ČT2) - Ručínský to má rád u pravého mantinelu.
Robert Zaruba (ČT2)- Vypadá to tak, že tento zapas skončí skôr neskôr než skôr…
Robert Zaruba (ČT2) - Zetterberg trafil presne, ale nevíme, kde skončil puk
Robert Zaruba (ČT2) - Marek Uram vypadá jak slovenský zbojník
Matej Hajko (ked v zápase narazili na mantinel Šatana) - Zabili nám Jánošíka !!!
Matej Hajko - Bartoš teraz predviedol peknú kľučku a ide dopredu. Ale puk zabudol za sebou.
Matej Hajko - To bola nepríjemná strela pre Lašáka. Bieloruský hráč nesignalizoval, že bude strieľať.
Matej Hajko - Dosť bolo srandy, treba dať gól.
Matej Hajko - Ruskí hokejisti prefrčali cez modrú čiaru. Teda cez červenú, ktorá je pri modrej"
Jozef Jarkovský - Naši chlapci hrajú oslabenie dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.
Marek Mryglot - “Tesne vedľa, ale netrafil.”
Miroslav Štefánik - “Tak tento zakrok smrdel faulom, ale rozhodca tento smrad necítil”.
Eduard Hartmann - Košice hrajú zo zabezpečenej obrany a trpezlivo čakajú na vlastnú chybu
Jozef Golonka - Žigo, to je milimetrový človek.
Peter Šťastný - Nejde o to, o čo ide
Ján Lašák (komentár po zápase) - Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil

Nezaradené komentáre

“Robíme si s Rusmi čo chceme…a dostávame druhý gól”
“Babka opäť vracia do rohu”
“Bondra bojuje o puk v rohu klziska. Vyzerá to ako keby okopával zemiaky.”
“Bača hľadá Vaica”
“Palffy má Vaica v závese”
“Lintner zistil, že ide dopredu”
„Taká je rovnica: dvaja ukrajinci rovná sa jeden Chára“
„Ležiaci Országh už nedokázal zasunúť.“
“Teraz Afinogenov predviedol, ako nedať to, čomu sa hovorí že sa nedá nedať. Ale na tomto ľade sa dá nedať aj to, čo sa dá dať.”
“Američanom sa podarilo zničiť kanadský zárodok už v zárodku”
“Bielorusi sú radi, že sú radi”
“Musíme dať nabudúce viac gólov ako súper, inak prehráme”
“Tento gól nás môže posadiť do sedla na koňa”

V tomto je boss Jaromir Bosak z CT

Tu je par skvostov

• fadiga…ten nez by kopl do mice pravou tak by radsi obehl namesti

• … a toto melo s fotbalem asi tolik spolecneho, jako cabajka s racionalni vyzivou…

• Kolik fotbalistů si může dovolit postupovat v plné rychlostis míčem na branku, nedívat se na nohy a balón, mít hlavu zvednutou a poslepu servírovat míč kolegovi do jasné šance ?

Nevím, ale mám pocit, že jich nebude víc, než prstů na ruce zasloužilého lesního dělníka po třiceti letech práce s pilami všeho druhu.

• Uznejte že to je lepší než koukat na detektivku. Tam stejně víte kdo je vrah, ale tady to je nervák do poslední minuty.

• Proti byl jednak znovuvzkříšený střelec Kuka, autor dvou branek, jednak hra žižkovské defenzívy, která měla k dokonalosti asi tak daleko, jako tučňák patagonský k

předsedovi OSN.

• … gatuzo by mohl rozdavat fyzickou silu na namesti a jeste by mu zbyla…

• No jak tak na Smeichela koukam tak bych se s nim nechtel hadat o to kdo bude myt nadobi.

• A tento dansky reprezentant by mohl svym detem vypravte pohadku o tom kterak se z chudeho rybare stal fotbalovy reprezentant.

• AAA tak tohle byl faul uz od pulici cary.

• Běloruský obránce visí na Barošovi jako vánoční ozdoba na stromku…

• V minulých dnech to v Praze vypadalo, jako by se v srdci Evropy konal sraz popelářů z celého světa. Všude oranžová, oranžová, oranžová. (kvalifikace s Holandskem)

• brněnští asi také spíše čekali, že Blšany si dají tři vlastní góly a zase odjedou do stínu chmelových štoků

• Tento centr by Sionko nestihl ani na motorce.

• A Lužnyj si vyskočil na koníčka respektive na Papouška.

• Ovšem jestli je Jan Koller kanonýr, pak Nistelrooy je

střelec z jiné planety.

• … odhlavičkoval zády …

• A jedna poznamka ke slavisticke obrane: “Tak takhle nejak vypada chaos”

• To byl zakrok jako ze zeme Mordor.

• No a ted nám ilhan předvedl takový ofsajd, že byl vidět až z druhého konce města.

• František Straka cvičí na střídačce prostná jako olympijský vítěz.

• Tady na stadionu trochu prituhlo, zajimalo by me jestli nas z tech sedacek nekdo po zapase odlepi.

• Ledviny Igora Gluscevice vyslaly nebezpecnou strelu.

• (angelo di livio probiha snad cely hriste dvakrat za sebou tam a zpatky.. a mistr suse komentuje) “di livio… tenhle clovek ma snad troje plice… ale to uz je snad pripad pro muldera a scullyovou…”

• Úúúúúúú to byl pane zákrok! Tak ten bych nepřál ani nejlepšímu příteli mé ženy!

• “a ve vzduchu zavonela sadra po zakroku zagarokise”

• Kdyby někdo před turnajem odhadl takovouto cestu Řeků do semifinále, byl by rád, že by dostal na neděli vycházky…

• …a trenér Rehhagel ctí známou zásadu, že nejlepší obrana je … obrana.

Ešte niečo z iných športov

Formula 1

Peter Čamobor - Ralph Schumacher má kolíziu sám so sebou

Peter Čambor - Schumacher sa dostal pred seba

Jirko Malchárek - Prevodovka na formule je ľahučká. Váži len niekoľko kilometrov

Plávanie

“A Hoogenband s Klimom si to neuveritelnym sposobom rozdavaju v bazene!”

Futbal

“Poďme chlapi, rozbijem je cikány” - zápas Česko - Španielsko

Lyžovanie

“špičkoví lyžiari vykonávajú pred pretekmi osobnú potrebu ohromného kalibru”

Konské dostihy

“A Pampa Bay padá a poberá sa do nebeských pastvín”

Tím se teda myslí shození Jágra Ovečkinem?

[size=70]a pokud byste se chtěli o “Jágr x Ovečkin” bavit, dělejte to prosím v sekci “Alexandr Veliký a další smutné zprávy”[/size]

POČASIE: Zo severu k nám prúdi výrazný teplý front… Dôvod: Švédi pália hokejky…

rozpravaju sa dvaja velkopodnikatelia:
1: Davas svojim ludom vyplaty, teraz v krize?
2: Nedavam …
1: A chodia do roboty?
2: Chodia …
1: (Po chvilke rozmyslania) … A nemali by sme zacat vyberat vstupne?

:laughing: No toto je velmi pěkné :laughing:

Pravý vtip musí mít v sobě něco, co se nemůže stát, jinak to ono není.

A co musi mat lavy vtip?

… nieco mimo seba :wink:

Na horskom priechode Čertovica sa počas rekonštrukčných prác náhle prepadla časť vozovky. „Pôvodne naozaj malo ísť o opravu cesty,“ vyjadril sa pre médiá župan Žilinského kraja, „ale na nástenke ministerstva výstavby sme akurát zistili, že vlastne pôjde o tunel.“

zabava.sme.sk/c/5288429/vlastne-je-to-inak.html

img834.imageshack.us/img834/6996/268.jpg sice to nie je vtip, ale niekoho to zaujme

ale je vidno, ze uz vtedy boli podobne problemy, ako dnes.