Fotoreportáže

Fotoreportaze tu nie su velmi v mode, tak pridam aspon nieco za seba. Minuly tyzden som nafotil cestu zo Strby do Kosic. Cast fotiek z dialnic je vo fotogalerii, cely balik som nahral na estranky.sk, kde je celkom prakticka galeria na taketo ucely:

dialnice.estranky.sk/fotoalb … a—kosice

maps.google.com/maps?f=d&source= … 458191&z=9

Je to fotene v nedelu poobede, doba jazdy je 1h 38m (podla fotaku), vzdialenost 127km (podla googlu), priemerna rychlost vychadza 78kmh

dobra praca, snad by mohlo byt z zaberoch viac tabul, ale inac skvele a velka vdaka :slight_smile: prave o tomto useku som nemal prakticky ziadny prehlad. janovce-nemesany (jablonov) vyzera ako najhorsia cast.

bolo by dobre urobit nieco podobne na dalasich hl. tahoch kde dialnice chybaju.

Dik, s kvalitou nie som uplne spokojny, ale bola by skoda to nezverejnit. Ku fotkam som daval popisky, aby bolo jasne, kde to je…

Takisto sa mi tá fotoreportáž veľmi páči, naposledy som tými úsekmi cestoval v r. 2006, od PP po koniec D1 za Fričovcami. Vtedy to bolo z PP po Jánovce ešte po ceste I.triedy. A už som pomaly zabudol ako to vyzerá tam, hlavne za Sp. Štvrtkom smerom na LE či medzi LE a Sp. Pohradím. Takže i15, dík za túto prácu, vďaka tvojím fotkám som si mohol osviežiť pamäť ako tá cesta ide v tých miestach, je to tam pomerne často stúpanie-klesanie, prejazd niekoľkými obcami a Levočou, takže už aby sme cestovali po D1.

i15: Veľmi pekné, stihol si aj sledovať premávku popritom? :smiley: ..Škoda, že sa nenájde viac aktívnych jedincov na zdokumentovanie ďalších zaujímavých úsekov..Takéto fotky sú parádnou dokumentáciou najmä po rokoch z historického hľadiska..žiaľ, z našich diaľnic sa veľa toho nezachovalo, rád by som si pozrel premávku pozostávajúcu z embečiek, žigulikov a liazok na novopostavených úsekoch D2, D61, D1 Ivachnová - LM… :bulb:

tu cestu poznam naspamat :slight_smile:

pridavam odkazy na fotoreportaz z aprila 2009 od uzivatela SGJ z fora skyscrapercity

skyscrapercity.com/showpost. … count=1420 :arrow_right:okolie Bratislavy a BA-TN
skyscrapercity.com/showpost. … count=1425 :arrow_right: D1 od TN, odbocka na R6, potom D3, I/11 odbocka na CR a dalej Skalite-PL-Dolny Kubin-Ruzomberok
skyscrapercity.com/showpost. … count=1468 :arrow_right: Vazec-Poprad-Presov-Kosice
skyscrapercity.com/showpost. … count=1506 :arrow_right: Kosice-Zvolen-BB

nevíte jestli to už je v lepším stavu…?