Exkurzia

Vseobecna otazka :arrow_right:

Je na tomto forume medzi uzivatelmi zaujem o exkurziu na niekolkych dialnicnych usekoch v SR (CR, GR, A, …) - hlavne SR. To ostatne az podla zaujmu.

Hlasujte - ide o Vas. :wink:

Podla toho potom zvolim dalsi postup. Realny datum, od mesiaca jun po mesiac september. Nemusite mat vsetci cas, … staci len hlasovanim ukazat zaujem, nic viac. Je to na Vas.

Ospravedlnujem sa - nestiham odpovedat na otazky cez IS, wazari, Lenny atd. - mate velmi vela otazok, je vas velmi vela a ja pisem vzdy kazdemu najnovsie info - nie kazdemu to iste a kazdy sa pytate na nieco ine. Viem ze som to mal v podpise niekolko dni aby ste mi pisali IS ale ja napisem zakladne info sem do tejto temy - zaujemcov registrujem - otazky sa pokusim zodpovedat v ramci prispevku do tejto temy v priebehu tohoto tyzdna. Dakujem za pochopenie. :wink:

Na zaklade zaujmu a dalsich okolnosti v ramci forumu rusim plany na uskutocnenie exkurzie. :bulb:

Bola to unahlena reakcia. Ak bude zaujem tak nie je problem. Zaujem = aspon 20 ludi - budem informovat cez IS postupne viacerych uzivatelov a pridam aj konkretne info sem este dnes. :arrow_right:

Ponuka existovala pre akykolvek stat ale vzhladom na fakt ze asi by neislo viac ako 5 ludi niekam do Grecka, Spain atd. pretoze doprava a ubytovanie za to nestoji tak by som to nechal na statoch V4. SR, CR, H a PL.

Konkretne 2 kategorie - SR a CR. PL a H. Pre Polsko a Madarsko plati ze ubytovanie (max. 1 noc) a cestovanie by nebolo zadarmo. Strava - nejake min. potom na danych usekoch by zabezpecene bolo, podobne aj prezentacia, konkretne info, tlmocnik atd.

Pre SR a CR by platila moznost bus (zadarmo) alebo potom vlastne auto a ubytovanie zaplatit - to pre CR. Inak v ramci SR asi ubytovanie potrebne nie je - SR je maly stat.

Celkovy casovy plan je takyto. 3 dni na SR, 3 dni na CR, 3 dni na H, 3 dni na PL. Spolu 12 dni, s cestami mozno az 15 dni. Mozno na SR by som dokazal vybavit (aj pre ine staty ale pre vas povod asi len SR je idealna) aj na viac dni a tieto potom rozdelit medzi 1. mesiace august-september alebo len september. Ucast by nemusela byt na vsetky staty a na vsetky dni, pride clovek tam co chce vidiet.

Ja neviem … co viac by vas zaujimalo.

Vsetko este vybavujem, je to v stadiu rozpracovanosti. Viac ako 40 ludi nie je mozne zariadit vzhladom na fakt, ze ste “verejnost” na jednu exkurziu. Na jeden den sa da naplanovat aj viac usekov a takyto den ak by bolo vela zaujemcov by som mozno dokazal aj zopakovat.

Je to celkovo zlozite a narocne - preto zistovanie zaujmu. Potom kazdy zaujemca bude konkretne informovany cez IS a ide o to ze teraz staci prejavit zaujem a nemusi to byt na 100%. Potom uz by to malo byt na 100%. To budem riesit 30 dni pred planovanou 1. exkurziou.

Ved sa pytajte - ja som to chcel povodne pisat sem, ale ta tema je zakmnuta - dialnice.info/viewtopic.php?t=190

Chcel by som poziadat kazdeho uzivatela ktory ma zaujem o exkurziu aby mi napisal IS. Je totiz nemozne aby som ja teraz napisal 250 IS.

Staci len napisat/potvrdit mozny zaujem. Nie je to z vasej strany na 100% - je to len skutocne spoznanie realneho zaujmu - ci aj hlasovanie zodpoveda zaujmu. Zatial ako som postrehol IS maju zaujem 3 uzivatelia a zaroven by som chcel poziadat aby mi potvrdili zaujem aj tito 3 uzivatelia (nechcem menovat) a mozno si nepamatam vsetkych.

Keby boli akekolvek otazky - tato tema alebo ja cez IS. :wink:

V ramci SR je v priprave system busov :arrow_right:

2x bus - Mesta BA a KE - podla potreby trasy dovezu ludi kam bude treba.

V ramci CR je v priprave system busov :arrow_right:

2x bus - Mesta Praha a Brno - podla potreby trasy dovezu ludi kam bude treba.

Tolko k cestovaniu z mojej strany. Moznost vlastneho auta zostava ale bus bude lacnejsi - cena sa planuje len za naftu. :wink:

Hlasovanie preukazalo zaujem, ktory realne dosiahol dolnu hranicu min. 20 zaujemcov. Horna hranica je 40 na jednu exkurziu.

Ja som ocakaval ze komunikacia cez IS bude znamenat vacsi zaujem o exkurziu ale realita je presne ina.

Zaujem o exkurziu maju - Andrej, B; , čavo, Lenny, kstano, wazari, kaviarista. To je spolu 7 zaujemcov ktori potvrdili svoj predbezny zaujem. Teraz neviem ci aj Branco. Ale to by bolo max. 8 zaujemcov a to vsetko za 1. den zverejnenia - co je neuveritelne malo.

Nie je jednoduche pripravit exkurziu pre Vas - verejnost v takom rozsahu ako to planujem, preto potrebujem poznat Vas zaujem. Plan je august/september a to je uz dost malo casu na zariadenie vsetkeho potrebneho a ja nemozem teraz 60 dni cakat na Vaz zatial stale len pripadny zaujem.

Jednoducho je momentalne prejaveny extremne nizky zaujem. Ja mozem postupne znizovat rozsah aby som nemusel vybavovat aj SR aj CR aj PL aj H ale napriklad len SR a CR a potom len SR ale aj tak budem potrebovat mat aspon 25 pripadnych zaujemcov - ked nie tak exkurzia nebude. :bulb:

Tak tu je este raz aktualny zoznam prvych prihlasenych zaujemcov :arrow_right:

Andrej, B; Bager3, Branco, čavo, kaviarista, kstano, Lenny wazari

Spolu - 9 zaujemcov. Cas na prihlasenie - este 40 dni. :wink:

Asi už z toho nebude nič … ale to nič, je to jednoducho preto, že takáto exkurzia už raz mala byť :cry: a potom je to asi aj tým, že sa spamätala NDS a robí prehliadky aj sama - D2 v BA.

A počet záujemcov na jednu exkurziu by mal byť naozaj aspoň tých 20, to poznám aj sám, keď som to robieval pre študentov.

Adaios - nevešaj hlavu, dal si ponuku, len nie je využitá, buď rád, ušetríš si nervy. :laughing: