Bola to unahlena reakcia. Ak bude zaujem tak nie je problem. Zaujem = aspon 20 ludi - budem informovat cez IS postupne viacerych uzivatelov a pridam aj konkretne info sem este dnes. 
Ponuka existovala pre akykolvek stat ale vzhladom na fakt ze asi by neislo viac ako 5 ludi niekam do Grecka, Spain atd. pretoze doprava a ubytovanie za to nestoji tak by som to nechal na statoch V4. SR, CR, H a PL.
Konkretne 2 kategorie - SR a CR. PL a H. Pre Polsko a Madarsko plati ze ubytovanie (max. 1 noc) a cestovanie by nebolo zadarmo. Strava - nejake min. potom na danych usekoch by zabezpecene bolo, podobne aj prezentacia, konkretne info, tlmocnik atd.
Pre SR a CR by platila moznost bus (zadarmo) alebo potom vlastne auto a ubytovanie zaplatit - to pre CR. Inak v ramci SR asi ubytovanie potrebne nie je - SR je maly stat.
Celkovy casovy plan je takyto. 3 dni na SR, 3 dni na CR, 3 dni na H, 3 dni na PL. Spolu 12 dni, s cestami mozno az 15 dni. Mozno na SR by som dokazal vybavit (aj pre ine staty ale pre vas povod asi len SR je idealna) aj na viac dni a tieto potom rozdelit medzi 1. mesiace august-september alebo len september. Ucast by nemusela byt na vsetky staty a na vsetky dni, pride clovek tam co chce vidiet.
Ja neviem … co viac by vas zaujimalo.
Vsetko este vybavujem, je to v stadiu rozpracovanosti. Viac ako 40 ludi nie je mozne zariadit vzhladom na fakt, ze ste “verejnost” na jednu exkurziu. Na jeden den sa da naplanovat aj viac usekov a takyto den ak by bolo vela zaujemcov by som mozno dokazal aj zopakovat.
Je to celkovo zlozite a narocne - preto zistovanie zaujmu. Potom kazdy zaujemca bude konkretne informovany cez IS a ide o to ze teraz staci prejavit zaujem a nemusi to byt na 100%. Potom uz by to malo byt na 100%. To budem riesit 30 dni pred planovanou 1. exkurziou.
Ved sa pytajte - ja som to chcel povodne pisat sem, ale ta tema je zakmnuta - dialnice.info/viewtopic.php?t=190