Dôsledky tohto fóra

Negatívne dôsledky tohto fóra:

• znížená produktivita práce (aj sebakritika niektorých užívateľov)
  • vytváranie závislosti na fóre (k tomu patria príspevky “čo bolo s fórom?”)

Pozitívne dôsledky tohto fóra:

• vyššia informovanosť a to zjavne nielen k cestnej sieti
  • náhrada v mnohých prípadoch oficiálne inštitúcie pri zodpovedávaní množstva otázok, úvah a problémov
  • na druhú stranu oficiálne inštitúcie si môžu prečítať, čo si myslí verejnosť a niektoré veci sa v praxi aplikujú (rôzne návrhy)

Tá závislosť, s tým súhlasím :laughing:
A ktorá oficiálna inštitúcia podla teba sleduje fórum?

Všetky. Aj MDPT, aj SSC, aj NDS.

hmm tak to by som nikdy nepovedal ze sme az taki doleziti :laughing: inak nemas od tych institucii nahodou aj nejaky feedback na to co sa tu riesi?

poviem za seba - forum citam v praci denne cca 3x - hned po prichode, po obede a sem-tam aj vecer pred odchodom domov…cisteho casu dokopy cca 15-20 minut kedze niektore sekcie vynechavam :blush:

Možno má Fico odtiaľ zalosti(len som si tu nikoho nevšimol trepať také hlúposti)…to by bola sranda keď napr. Mesik by bol Vážny :slight_smile:, ale asi nereal.

čo sa týka mňa tak som tu vtedy keď nemám čo robiť, resp. keď aj niečo klepem do počítača tak mrknem…čistý čas možno 30 min. denne/ale nie pravidelne…skôr sa tu učím ako poučujem…lebo vôbec sa cestám ako takým nevenujem(zamestnanie) len je to jeden z mojich koníčkov…

Pridavam sa … idem sem, ked mam cas a citam si prispevky v temach, ktore ma zaujimaju. Priemerne tu stravim tak hodinu denne.

Mno, myslim, ze tie institucie sleduju tuto aj stranku dialnice.szm.sk. Mna uz kontaktovali ludia z NDS kvoli tomu…

skor www.highways.sk :wink: dialnice.szm.sk neviem ci vobec este ide…

no ja tiez musim prezradit, ze govnet je casty navstevnik :wink:

no pekne :laughing:

Aj Fico osobne by mohol prísť občas pozrieť, čo si o ňom a jeho rozhodnutiach myslia ľudia :laughing:

Ešte keby aj prihliadali na to, čo sa tu píše…