Dopravny simulator

neviem kam to mam presne zaradit, mozno to bude niekoho zaujimat…
prosim admina, aby to posudil, zaradil kam treba, a pripadne.. pripadne vymazal ak je to od veci…

traffic-simulation.de/

Pekny den…

To je dobrá zábavka. :wink:

mna to tiez pobavilo, ale zaroven som sa zamyslel, ci to tak nie je aj v realite.. aspon ciastocne :slight_smile: ???

Je to simulátor dopravy. Ale už napríklad veľké obchvaty miest sa stavajú na 3+3 jazdné pruhy, takže je to tiež len skôr taká zábavka, ale pre ľudí, čo trošku rozumejú doprave, sa s tým dá pohrať, ja som sa s tými všetkými možnosťami hral až doteraz. :stuck_out_tongue:

Toto ste sem nemali dávať, ja sa s tým hrám denne 20-30 minút. Škoda, že tam nie je viac možností, viac prvkov ovládania a napríklad aj 2+3 jazdné pruhy a možnosť ten jeden pruh meniť, obojsmerná prevádzka mi tam chýba v niektorých možnostiach …

Dialniciar: Môžeš vyskúšať aj z iného súdka: brnosim.wsite.biz … tam sa nachádza jedna z mojich obľúbených hračiek … simulácia zatiaľ v skutučnosti nerealizovaného JOP DOZZ Brno …

Už to mám stiahnuté, ale odskúšam to asi až zajtra. :sunglasses: Uvidíme, ako mi to pôjde, pozerám, že je tam aj návod … môže to hrať aj amatér ako ja :question:

Začni v nejakých menej frekventovanejších časoch (po desiatej v nedeľu). Nedrží sa to úplne predpisov, takže po čase človek na príslušné fígle príde. A potom to zvládne aj amatér. Ale oproti práci skutočného dispozičného výpravcu je to tak 30-40%. Nehovoriac, že okrem občasných meškaní sa tam viacmenej nič nekazí …

Najviac ma zaujal mód “ring-road”. Názorná ukážka aká hlúposť je brzda/plyn jazda…

:wink: Aj keď sa ani teoreticky neorientujem v tom ako z tých kolón potom vyliezť okrem znulovania premávky, tak to na chvíľu poteší a potom sú tam aj ďalšie fcie k výberu, simulácia SK ciest sa dá dosiahnuť rýchlo :smiley: