To by zaujimalo aj mna. Taketo polovicate vymeny su totiz v rozpore s TP (aj zakladnou logikou), len ono je to pre BA symptomaticke, ze aj by chceli ist podla novych pravidiel, ale vzdy tam nieco pridaju svoje/stare.
Ale aspon pekne vidiet ten brutalny rozdiel vo viditelnosti starych a novych signalov.
Hej, nové 200ky sú aj na Nivách a na Hečkovej. Ale nechápem, prečo pri reko starých sa menia len 300ky a aj to nie konzistentne (už si nepamätám ktorá križovatka, ale na jednej bol smer vľavo zmenený a smer rovno bol starý)
Neviem ci to uz bolo preberane ale na jednom zo semaforov za Donovalmi som videl dve znacky, horna “Stavenisko je monitorovane kamerovym systemom” a pod nou “Pozor usekove meranie rychlosti!”. Nepamatam uz ci bola pred vsetkymi semaformi zda sa mi ze nie pred vsetkymi, bol som zamysleny a videl som to len pri poslednom v smere do RK. Vsade je tam 30tka a siel som tak 50-60 tacho na tych prvych, na poslednej kde som videl upozornenie uz som siel 30. Je uz mozne usekove meranie na Slovensku a mam cakat pokuty? Nepocul som o tom nikde.
Mám pocit, že to “úsekové meranie” bolo na ružomberskej strane pod všetkými. Nikdy som tam nevidel nikoho ísť menej než 50 km/h, možno raz okolo 40 km/h. Nevidel som tam ani náznak zariadenia, ktoré by mohlo úsekové meranie robiť. Čo neznamená, že ho tam nemajú aspoň príležitostne. Tak si myslím, že môžeš byť v kľude. Ale ak niečo príde daj vedieť
Ja som videl pod jednym semaforom kameru pri ktorej svietila cervena ledka. Ale ked som prisiel na koniec useku na konci uz nebola ziadna kamera. Na usekove potrebujes dve. Vyzeralo to ako bezna kamera, taka asi len monitoruje co sa deje. Usekovy radar z Ceska zvykne byt krabica