Všetko o dopravných nehodách, videá z palubných kamier a diskusia o správaní vodičov. Presunuté z iných tém kvôli offtopicu.
Otrasná nehoda fanúšikov PAOK smerujúcich na zajtrajší zápas do Lyonu v koridore budúcej A6 v regióne Lugoj.
Že vraj lane asistent na vozidle ho vrátil do ľavého pruhu.
Očakával by som, že pri použití smerovky (teda jasnom signále, že vodič robí daný manéver úmyselne) lane assist nezasiahne
len mi prosí ťa napíš, kto dneska používa smerovky??? iba ak dôchodcovia.
Píšem k tomuto videu, kde je jasne vidno, že vodič smerovky použil (dokonca keď sa vracal do ľavého pruhu, tak je vidno aj zmenu z pravej smerovky na ľavú)
Lane asistent áno ale boli tam vraj aj stopy po drogách v rozbore.
toto by spravil normalne len cisty samovrah takze jasne pokazene asistenty v aute, dodrbala sa elektronika prave v tej nanevhodnejsej chvili holt smola cestujuci si to odniesli zrejme zivotmi .. nikdy nemozme vediet ci sa to nestane aj v tom nasom aute.. stare zlate manualy bez akychkolvek asistentov.. aj pre taketo a pod situacie som jasne za co najskorsie dokoncenie D1 a juzneho tahu R2 +R4 na sever..
ps ak tam fakt boli drogy tak to je chore..vodic je tym padom nasobny vrah
Nie že zrejme, ale už bolo potvrdené, že všetkých 7 pasažierov v dodávke zomrelo.
sory, nevšimol som si. čiste len teoria, asi chcel začať predbiehať ten ďalší kamion, a prichádzajúci si nevšimol, ale bo neodhadol. Ináč si to neviem predstaviť.
Lane asistent? Ved ten pretlaci aj male decko ked drzi volant. To sa mi nezda, sak dava smerovku zasa dolava a ide znova obiehat
ja, a pomerne poctivo
a nie som dôchodca.
Smerovka predsa lane assist deaktivuje, takže nie zlyhanie elektroniky ale súčiastky medzi volantom a sedadlom.
Takto to vyzeralo po nehode…
v aute pre 9 ich bolo 10. 7 zomrelo vratane vodica. rumunska policia potvrdila ze vodic mal v krvi kokain, kanaboidy a alkohol. v auta sa nasli flase od alkoholu a dva sacky s neznamou latkou. predpokladam ze nikto z nich nemal zapnuty pas. to ze lane assist zablokoval volant je len rozpravka jedneho z prezivsich spolujazdcov