Super report. Diky, i15. Myslim, ze aj z neho je uplne jasne, ze za dnesnej situacie tam stvorprudovku netreba (obchvaty tych 4 dedin by ale bodli). Ale uvidime, ako sa to zmeni, ked na nasej strane 4-prudovka bude.
vdaka, takze v podstate pre nakladiaky tam nie je rozdiel aj keby bola komplet R a pre osobaky je rozdiel tak 20 min.
na ssc je aktualizovana mapa Hu dialnic…je to dost posobive. zrychleny usek na ceste 3 resp. 4 pruhove kusky na ceste 21 sa oznacuju ako nadradena infrastruktura. okrem toho je tam informacia o rozbehnuti M2 BP-vac (dostavba na 2x2 pruhy).
no, to dava vyznam. uvidime, o kolko sa situacia zlepsi, ked sa dokonci to prepojenie/rozsirenie na severozapade M0.
inak, prave som si uvedomil, ze ked sa dostavia nasa R4, tak od Kosic po Encs bude suvislych 50km D/RC, co bude najdlhsia suvisla D/RC z mesta este dobrych 10 rokov . Koniec “nejasnej spravy o konci sveta”.
no istejsie stale je to prilis vela km navyse a uprimne, po tych stovkach kilometrov sa rad pokocham mestom, aj keby som mal niektore useky prejst pomalsie, je to mile spestrenie oproti dialnici.
Huste… ja som si tam vsimol viac nemeckych, rakuskych, rumunskych a srbskych SPZtiek nez madarskych. Na M3 je ich potom este hromada ukrajinskych a ruskych. Tomu sa hovori europsky dopravny uzol, nie Zilina s jednou tovarnou
Super! Zas sa raz spojenie KE-Europa zlepsi. Ohladom tych najpotrebnejsich ciest, holt M30 je prazdna. Jedine, co mozeme dufat, su tie obchvaty zostavajucich 4 dedin/mestecok.
vsak preto som pisal ze nazor z fora. pokial viem okrem M0 sa postupne stavia tah E65 na szombathely co asi potesi tych co tadial chodia do chorvatska. a potom este vraj coskoro zacnu dostavbu plneho profilu E77 po vac.