Opäť tvrdé slová ministra na adresu Strabagu…a to už nabehli stroje na M30 riešiť reklamáciu (ale zrejme ešte asi furt hundrú, že to musia opravovať) vg.hu/cegvilag/2025/02/laza … trabag-m30
Dôchodky - ťažká téma…v každej krajine (aj v tých najvyspelejších)…asi to tu nedoriešite k spokojnosti…neexistuje super bomba riešenie, každá krajina to nejakým spôsobom dotuje, akurát je rozdiel v tom kto má aké silné hospodárstvo
Verejne obstaravanie na M100 do Ostrihomu ma v aktualnom vladnom vestniku termin 30.4.2025. Nechaju vypracovat aj studiu o preskumani polohy noveho nakladneho mosta cez Dunaj v Ostrihome magyarkozlony.hu/hivatalos-lapo … e/letoltes
Posledný úsek (zatiaľ) na M44 dnes odovzdaný do užívania, úsek Kecskemét-Szentkirály v dĺžke 32,3 km. Za 8,5 roka postavili spolu vyše 120 km na M44…už sa plánuje ďalej, momentálne prebieha výber najvhodnejšej trasy od Békéscsaba po RO hranice na mesto Salonta.
Vcera som sa vracal po M30 z Miscolca a ta ,oprava, pri HELL je obrovska tam uz odkopali polku kopca, cize ked to ukoncia tak do konca roka bude to uspech…
Nevraviac ze nedaleko mozno 2km smer na KE uz opravuju aj most resp spevnuju kraj pilotazou… vcera tam uz vo velkom navazali kovove konstrukcie a Keller mal nedaleko odparkovany stroj..
Takto vyzera ze Madari sa praratali co do IGP a mali pocit ze je to cele len rovina bez potencionalnych problemov
Ďalší rok bez súvislej diaľnice na dovolenku … majú celkovo tri kopce v krajine a postavia diaľnicu cez jeden z nich …
Som už raz tak išiel od Šebastovaiec po Zadar na tempomate (obrazne povedane) …