myslim ze ziadny, akurat niekde pocul tuto info tak som si len chcel overit ci to pocul este niekto iny ![]()
Od piatka 10.7. do nedele 12.7. prešlo po diaľniciach v správe HAC-u 450.426 vozidiel, ktoré spolu zaplatili 19,54 mil. HRK bez DPH.
V minulom roku presne v tomto istom období prešlo po diaľniciach 434.863 áut a za prejazd zaplatili 18,87 mil. HRK.
Kompletná správa aj s ostatnými koncesionárskymi spoločnosťami je tu: mmpi.hr/default.aspx?id=5857 .
Chorvátsko čelí už rok vážnym finančným problémom. Stále neexistuje nový plán výstavby diaľnic v r. 2009-2013. ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?p=91144#91144
Ale aj keby sa teraz niekoľko rokov diaľnice nestavali, tak je fantastické, že len 3 mld. € a diaľnice sú dobudované. Nehovoriac o tom, že do siete pribudli nové A12 a A13.
hm a my zaplatime za smiesnych 50 km rychlostnej cesty 4 miliardy .. no fasa …
Malo sa stavať kontinuálne a nemuselo toto PPP prísť. ![]()
Kto vie preco Hranol a pan Najvaznejsi nestavali kontinualne … ?
Doteraz otvorili naozaj malicko km D/RK…
Dzurinda mal stavať plynule - nemal stavať nové úseky, mal dostavať staré. Ale som sa schuti zasmial na jeho vtipe o sekere 1,7 mld. SKK keď nastúpil do vlády.
Ale hlavná vec je, že ešte v r. 2000 dlhoval on 0,8 mld. SKK na všetky strany. Rovnaký Dzurinda mal kontinuálne stavať v r. 2002 - chceš Lionheart pridať dokumenty, ktoré si schválili aj s termínami a sumami a vždy bolo všetko inak ? Tak nebuď trápny.
Chceš snáď teraz popierať, že v roku 1998 nezostalo po Vladovi kvantum nezaplatených faktúr a polprofilov, ktoré sa potom museli dobudovať? To nemyslíš vážne …
Ked si porovnam poc pocet dokoncenych usekov D/RK tak mi vyde za Mikiho viac ako za Vlada aj ked za 8 rokov ale s tym ze dokoncil aj Vladove polprofily a posplacal cast jeho faktur.
Skor sa mi zda trapne spochybnovat 10 rokov po temnej dobe Meciarizmu sposob neunosnej vystavby v tom obdobi, ktore krajinu dotiahlo na pokraj ekonomickeho kolapsu.
Zostala 1,7 mld. SKK - priznal to aj Dzurinda.
A ty keď chceš popierať že Dzurinda nesplnil po 2002 to čo si sám sľúbil, tak si klesol na úroveň diskutéra na sme/pravda.
ked miki zastavil vystavbu dialnic co potom urobil hranol? preco on takmer nic nestavia? lebo z neba spadlo PPP a moznost preliat kopec penazi sponzorom vsak? ale tebe to nevadi ked mas z toho aj ty vyhody ![]()
to nie je odpoveď na roky 2001-2003 .
to co sem pises ty nema vobec nic spolocne s tym, ze zaplatime za 52km RC 4mld eur
.
to co som napisal ja je zdovodnenie preco fico kontinualne nestaval - lebo sa naskytla krasna a legalna prilezitost ukradnut take mnozstvo penazi ze to je uz fakt na grc…keby toto iste urobil dzurinda riesim dzurindu…
Máš IS a si OT.
Ak ti je zle, bež na WC.
OK. Mozme sa bavit o tom ake sluby nesplnil a preco ich nesplnil. Nebolo to nahodou na useku M-J kvoli podozreniu z kartelu, co sa presetrovalo a potom ZC-ŠP kvoli boju stavebnych firiem medzi sebou u sfery vplyvu (problem zvany ako SOS - svatokrizsky obciansky splok)?A mozme sa bavit aj o sluboch Ficovcov. Ja neobhajuj za kazdu cenu Mikivladu ale ked to porovnam s Ficovladou tak mi to vychadza lepsie pre nich…
Až tu bude Fico 8 rokov, potom hodnoť diaľničnú výstavbu.
Pozri si na www.highways.sk sekciu diaľnice, tabuľku výdavky a zistíš, ako to Dzurinda plnil. Dokonca v r. 2003 upresnil svoj pôvodný zámer ale ani ten sa mu nepodarilo dodržať. Až o rok. Reálne sa začalo dávať na výstavbu dosť peňazí až v r. 2005 a 2006 ale zase pre extrémne slabú prípravu sa toho len málo dalo rozostavať.
nemal by niekto nejaky zoznam chorvatskych dialnicnych tunelov? nazov, dlzka, rok otvorenia…(aj polprofily)
Musim to hodnotiť teraz lebo chlapcom konci funkcne obdobie a kazdy den travim hodiny v dopravnych zapchach…
skús stránku motorwaysexitslists (tak nejako), daj do googlu - o nejakom dobrom zozname neviem, oni tých tunelov majú dosť veľa
ospravedlňujem sa za OT
Do galerie som pridal zopar fotiek chorvatskych dialnic:
dialnice.info/album_cat.php?cat_id=20
Zaujimavy je usek od Zadaru po tunel Sveti Rok, vidim ze ho nafotil aj Majkl v roku 2006…
Usek je to pekny, ale s dialnicou ma IMHO pramalo spolocne, su tam uplne sialene polomery zakrut, prevysenia a hlavne tam fuka silny narazovy vietor od morskeho pobrezia
Inak vo vsetkych dvojrurovych tuneloch je 100-ka, snad sa tym inspiruju aj nasi projektanti dopravneho znacenia