Ale vidno,vidno.Pod Poľanou maju 2-3 bunky.Na stavbe je počuť češtinu…Pri tunely Svrčinovec som ich zatiaľ nevidel.
Dnes som zaregistroval lietat ponad useky D3 (Svrcinovec - Skalite) a R5 malu vzducholod budu dake foto, alebo je v tom iny hlbsi vyznam?
Nová fotografická metóda? Na JaJa pod Levočou natáčali video z malého vrtulníčka, nad DSTu lietajú pravidelne chlapci leteckí “zväzarmovci” buď zo Žiliny alebo z bližšieho Martina viď skyscrapercity.com .
Neviete či sa na križovatke Svrčinovec pracuje už na základoch pilierov ? Napríklad na mostoch Vršok, Valy a Rieka sa už pracuje…
To bol monitoring ovzdušia a nemal nič zo zhotoviteľmi dialnice.
Pracuje sa na zakladani mostov - piloty.
Prebieha realizácia portálov na razenie pre oba tunely. Začiatok realizácie tunela Poľana je plánovaný na 6/2014 a tunela Svrčinovec 7/2014.
Zdroj: ita-aites.cz/files/tunel/2014/tunel_2_14.pdf
tak zjavne aj MUK svrcinovec bola zmenena podla “najnovsich” trendov .. a sup tam s kruhacom ..
[album_photo]19226[/album_photo]
pri vysokom podiele kamiónov je lievik zaručený…
Ja tomu nerozumiem - to na R5 je kruhový objazd? Ktorý smer je vlastne do ČR?
Smer do CR je smerom dole. Kruhovy objazd je na ceste I.triedy, R5-ka je ta cervena, z podhladu tejto mapy je vpravo od cesty I. triedy a hore na mape sa napaja na D3.
Ďakujem, už som to pochopil. Takže úplne na spodku tejto mapy sa R5 v priestore colnice napája na obchvat Mostov u Jablunkova. Už som sa bál, že prskli kruháč na rýchlostnú cestu. Ani tomu by som sa už nečudoval.
sak v principe na R2 pri ziari prskli premierovi kruhac na rychlostnu cestu, aj ked povodny projekt to nemal ..
Bezkonkurenčne najlepšie aktuálne foto z tohto úseku má budowniczy S na stránke skyscrapercity.com: skyscrapercity.com/showpost. … count=9831
Naše fotoúderky na úseku Sv-Sk, čo je nového. Metrostav už strieľa v tuneloch? Zaviazal sa začať počas leta. To musí byť počuť bez toho, aby sa zababrali bagandže. Pre osvieženie pamäti z vlákna HP-LL:
od Ondra O.K. » 27. Jún 2014 11:54
Co se tyce Metrostavu tak jeho prace na tunelu Blanka uz v podstate skoncily, zbyva treba 1% praci jako obcasne babracky s obrubniky nebo oblozenim sten tam kde se dodelava technologie (jian firma). Takze s kapacitou urcite mit problem nebude, zadne velke betonovaci ci razici prace uz tam davno neprobihaji a muzou se krasne stehovat.
od plš » 26. Jún 2014 08:52
… Okrem tých tu na 2 ks na Ovčiarsku 2367m /začiatok 8/2014/, 2 ks Žilina 651m /zač. 12/2014/ a po 1 ks Svrčinovec 445m /zač. 7/2014/ a Poľana 898m /zač. 6/2014/, na ktorých podľa foto-zdrojov sa už plným tempom pracuje na portáloch. …
.
Tunel Polana zacali razit 1.7.2014. A nielen chlapci z Metrostavu razia!
Mipota, motyka vystrelila a Metrostav ku 8/2014 podľa pôvodnych prísľubov by mal byť delegovaný súčasne na 6 ks rúr viď predošlý môj príspevok. A to v súčastnosti v prevádzke na SK je tiež iba 6 ks rúr /2xSi, 2xBô, Ho, Br/, plus iba 2 sú vo výstavbe, ale už vystrelené pod Levočou v Šibeníku.
Ak to nie je štátne tajomstvo, razí sa z 1 strany, či z oboch súčasne?
A ktože Metrostavu pomáha? Totiž dôvodne očakávame, že slovenskí tunelári aspoň na tie najbližšie 3-4 roky sa zlezú na Slovensko z celého sveta /snáď ako šváby na pivo/. Zaujímavé bude ako sa po Slovensku rozložia.
Ináč ten kameň je na úseku veľmi potrebný, totiž si neviem predstaviť dopravu takými ťažkými autami zvonka po ceste I/12 obmedzenej na najvyššiu tonáž 7,5? ton. Všetko ťažké do tejto doliny musia navoziť železnicou a je dobré, že železnica je zaťažená obvyklou dopravou osobnou, či nákladnou minimálne a má dostatok koľají v staniciach.
Medzi nami, zatial iba z jednej, ale planuje sa z oboch. Bohuzial, pristup z druhej strany je pomerne obtiazny, naprik tomu, ze je tam uz roky nedostavany most.
[album_photo]19780[/album_photo]
Myslím že o mesiac by mohol prvý pilier stáť
Z kameňolomu Snežnica ide jedna Tatra za druhou dakedy aj s dvoma návesmi. Všetko sa vozí na túto stavbu.
Napadla ma celkom zaujímavá otázka, že ak si vymyslela naša skvelá vláda výstavbu celej D3 v 2016, tak odkial sa bude voziť kameň… Lebo 2 lomy na to pochybujem, že budu stačiť.