na križovatke Svrčinovec pribúdajú unimobunky českých Zakladaní staveb,vrtaju sa tam už aj nejaké tie pilóty-pripadalo mi to ako skúšobne na únosnosť podložia
No čo dialnicaD3, snáď nechceš ísť dnes pod čerešňu so zajebabraným bajkom .
Zdravím páni.
Na stránkach enviroportálu som objavil zaujímavý oznam o zmene stavby D3 Svčinovec Skalité. Okrem iného aj zámer zrušiť ľavostranné odpočívadlo v Čiernom. Samozrejme návrhov tam je omnoho viac. Nie som stavbár, nevyznám sa v problematike, no zaujímalo by ma prečo sa idú rušiť niektoré navrhované objekty, a prečo nastáva zmena v niektorých parametroch stavby. Link: enviroportal.sk/sk/eia/detai … lite-2014-
Pre zaujemcov som dal do galerie mapu:
gallery/image_page.php?album_id=46&image_id=18057
Diky. Nemam cas to teraz studovat, ale kedze sa buduje len pravy pas dialnice, je logicke, ze lavostranne odpocivadlo sa teraz budovat nebude, ci?
Dnes som bol pozrieť most Vršok. Práce pokračujú na prístupovej ceste- na foto.
[album_photo]18070[/album_photo]
Ďalej je hotový prístup k jednému z pilierov v pravom svahu smer Skalité- na foto.
[album_photo]18074[/album_photo]
Viac foto z tohto bud. mostu nájdete v Galerií.
Inač nemáte niekto čas pofotiť križovatku Svrčinovec ?
Nové fotky na dialnica.info
http://www.dialnica.info/dialnice/D3_Svrcinovec-Skalite.html
Čo je to tam za opustené banské dielo?
prieskumna štôľňa tunela Poľana
Veľmi zaujmavé fotky. Hlavne tá križovatka Svrčinovec.
Už je dokončená prístupová cesta ku mostu Vršok. A je tam vybagrovaná jedna diera na pilier v pravom svahu smer Skalité. A pracuje sa tam na prístupe na vrchole svahu od Skalitého.
Prosím informáciu, kto je autorom tých leteckých fotiek?! Ocenil by som kontakt.
Tento kontajner Tubau na “baze przy MOP Cierne” snímok č. 22 skyscrapercity.com/showpo…postcount=1612 vyvoláva hlúpu otázku. Veď pri tuneli Svrčinovec a Poľana by mali rozbíjať stavebné dvory Pražáci z MTS, ktorých tam zatiaľ nevidno.
ako vidno aktualne vystavbu MUK Svrcinovec z I/11…usek cesty I/11 od hranice po krizovatku s I/12 vo Svrcinovci:
youtube.com/watch?v=DMi1GCgniTQ&hd=1
budeme sledovat ako to pokracuje
No, prefrčať 75 km/h cez dedinu, tým by som sa veľmi nechválil
Miro, suhlas, je to uplna tragedia, nakolko su na Slovensku dediny, kde je povolena 70, 80 alebo aj 90 a v tych dedinach je stav cesty, jej usporiadania a atd horsi, ako je na danom videu vo Svrcinovci…
ja by som sa skor nechvalil tym, ze tam nie je min 70…
ale, existuje na to lahko dostupny liek…
Ak su rychlosti niekde nevhodne usporiadane, treba sa stazovat a dokopat ich aby to zmenili. Urcite netreba porusovat rychlost. Radi nadavame ako sa porusuje zakon a moralka pri tendrovani dialnic, ale sami nevieme dodrzat ani rychlost na cestach Pani, zmena zacina od NAS, nie od NICH.
Na ceste I/68 za Plavnicou bola nezmyselna 50ka na 4 kilometrovom useku. Ja som sa stazoval, az to zmenili na 70, a dali 50 za mokra. No kym to nezmenili tak som isiel 50km/h lebo to mi prikazoval zakon. Cuduj sa svetu, stala sa tam nedavno smrtelna nehoda…chcem len povedat, nikdy nevies preco ta rychlost tam je.
Nerieste tu kto kolko isiel.Je to kazdeho vec a nie je to prioritou tejto debaty z daneho videa.
Prave ze to nie je kazdeho vec, lebo keby ze ohrozuje seba, nech sa paci…ale ohrozuje aj mna. Ale suhlasim ze tato debata tu nepatri, tak sa nebudem k tomu viac vyjadrovat, no stalo by za to zalozit diskusiu
Nezakladaj, pozri tu [url]Rychla jazda vs. bezpecnost] - jedna bohato stačí