Ano, MUK Svrcinovec sa stavia v plnom profile, vsetky tie vetvy na estakadach. Taktiez pre tunely sa bude stavat (zbytocna) unikova stolna.
Len máme to niekde potvrdené? Kedysi sme sa tu už o tom bavili, že takto by to bolo ideálne, tj. križovatka na plný profil a zúženie až pred tunelom. Len som to tuším nikde nevidel “na papieri”.
Mám, čo z nej chcete?
Bude sa stavať ako sa písalo - MÚK Svrčinovec v plnom profile, pred/za tunelmi 50 metrov v plnom profile, tunely iba pravé a v ľavých únikové štôlne v krajnej kaplnke budúceho profilu tunela.
Ďakujem za potvrdenie. Ak by sa dalo, aktuálna ortofoto by určite potešila.
Ortofotomapa a podrobna situacia stavby, ale pre plny profil
enviroportal.sk/sk/eia/detai … ec-skalite
Pripadne pre tych, ktori na fore nie su dlho
youtube.com/watch?v=pChmmPr035Y
youtube.com/watch?v=LjsXh4uiH1o
gallery/image_page.php?album_id=64&image_id=12443
gallery/image_page.php?album_id=64&image_id=12442
gallery/image_page.php?album_id=64&image_id=12441
Ja byvam tu na Čiernom a žiadne stroje ešte nenabehli… kedy by sa mallo naplno stavat ? a ked sa bude stavat možem tu davat nejake tie fotečky
Reálna výstavba začne budúci rok.
Áno, predpokladám, že v reále sa to zásadne odlišovať nebude, ale predsa…
Kedze cas vystavby je velmi kratky na takyto usek a väcsina objektov sa zrejme stavia podla povodneho projektu, prve stroje mozu nabehnut uz v priebehu leta, minimalne na pristupove cesty a objekty, ktore maju dlhsiu dobu vystavby - najväcsie mosty (3 najvyssie v celej SR) a tunely.
Chceme začať najskôr na jeseň, prípravné práce isto začnú do augusta. Prípravu sme robili vyše pol roka, čiže môžeme smelo začať .

… jeden z najmenej potrebnych usekov dialnic ide za predrazenu cenu v polprofile do vystavby … bravo ..
Je to fakt. Druhá vec je, že ešte za Mečiara sa podpísala s Poľskom zmluva o tomto úseku a túto sme dodnes nenaplnili. Čiže vlastne ideme len plniť to, k čomu sme sa zaviazali. Ďalšia vec je, že úsek CA-Bukov-Svrčinovec je omnoho viac potrebnejší a ten má k výstavbe ešte stále ďaleko. Aspoň križovatku v Svrčinovci s R5 to však vyrieši.
Posledná vec - tento úsek má najväčší potenciál rastu premávky. Či to bolo len naše zbožné prianie, aby vzal polovicu premávky na Svrčinovci (a prípadne ešte aj niečo navyše), sa ukáže po dokončení. Poliaci v pláne do roku 2020 viewtopic.php?f=21&t=960&p=145601#p144787 dokončenie S69 nemajú. Na druhej strane ani my D3 do toho času nedostaviame. Ale ak sa zvládne dokončiť ZA,Strážov-ZA-Brodno a už spomínaný úsek Bukov-Svrčinovec, tak bude D3 v slušnom polprofile spolu s I/11

Chceme začať najskôr na jeseň, prípravné práce isto začnú do augusta. Prípravu sme robili vyše pol roka, čiže môžeme smelo začať
.
Ale na stavebných objektoch diaľnice sa ešte robiť nebude, či? Prípravu trasy ako odlesnenie, stiahnutie ornice, demolácie, prístupové cesty, stavebný dvor apod medzi priamu výstavbu nepočítam.
Niektore casti su uz odlesnene napriklad kde bude najvissi most. A neak velo toho odlesnovat netreba bo trasa dialnice pojde viac menej popry lesoch. A ja budem informovat o stavbe bo byvam na Svrcinovci.
Čaute Ja sa tiež rád podelím s informáciami aj fotky možno budu,ak si nájdem čas.Na stavbe budem pracovať ako vodič osemkoly alebo vyklapacieho návesu (gorica).Momentálne jazdím v Trenčíne pre Tss grade na modernizovanom úseku železnice Zlatovce-T.Teplá…NikolazCZ žačnu prípravne práce začiatkom augusta? Bol som sa pozrieť na prístupove cesty ktoré ostaly z nadväzujuceho úseku Skalite-Št.hranica.Obhliadol som si aj prieskumnú štolnu tunela Poľana.Niektoré priepusty ,odvodňovacie kanály a šachty su upchaté.Vidno,že to nemalo správcu.Prístupova cesta je v poriatku,ale to stupanie k portálu
, to budu abnormálne spotreby nafty na celom úseku stavby.Inak, príjazdova cesta k prístupovej ceste portálu je v niektorých miestach kvôli domom moc úzka.Dosť sa tu hovorilo o cene.Je to trochu predražené,kvôli nektorím stavebným gigantom
D+V stav.Na druhej strane je neskutočné, kadiaľ tá dialnica povedie
.Myslím,že taká dialničná stavba na Slovensku nemá obdoby.Preto aj tá astronomická cena.Hor sa do práce
mám otázku. Je tam údajne nejaká nedostavaná diaľnica s mostami. čo o tom viete ? kde to je ? skrátka detaily.
Je to nadväzný úsek Skalité - št. hranica SR/PR
Mňa by len zaujímalo prečo sa tento úsek má odovzdať do užívania až v roku 2011? Čo preboha vedia na tom úseku robiť 14 rokov??? (97-2011) a ked zoberieme 3 roky prestavku, tak stale to je 11 rokov … je to naozaj oficialny rok odovzdania? V akom stave je vlastne tento úsek, pracuje sa v súčasnosti na ňom vôbec?
gallery/album.php?album_id=147
ndsas.sk/useky-skalite—st- … 223s24336c
Je to stavebne ukončený úsek vo výstavbe od 1997, ale nie je ho možné dať do užívania bez úseku Svrčinovec - Skalité, ktorý ide práve do výstavby. Nasleduje vysvetlenie prečo:
[album_photo]11099[/album_photo] [album_photo]8948[/album_photo] [album_photo]8957[/album_photo] [album_photo]8956[/album_photo]
Áno je tam dialnica a je postavená na polovičný profil(asi 100 metrov na plny) od Št.hranice s Polskom,kde je napojená na S69.Akurát problém je ,že končí (v poli) pred buducim portálom tunela Poľana.Pozostáva z mostov(asi 2-4) a zárezov(jeden je pripravený na plny profil).Tento cca 3 km usek je dostavaný a myslím ,že aj posledná vrstva asfaltu už je položená (aspoň tam kde som sa bol pozrieť bola).Vjazd je na dialnicu zakázany a zabarikádovany.Ale su miesta kde sa dá naňu preklznuť aj s autom Podľa stôp na asfalte sa tam udialo aj niekoľko amaterských pretekov (kysucký Naskar)
Staré prístupove cesty použivaju domáci a tak to bude aj pri nadväzujucom useku.Su tam aj staré značky typu,Pozor na stavbe sa strieľa, a pod.
Neviete tu niekto náhodou, že odkial sa začne tento usek stavať ? Č zo svrčinovca smer skalité alebo zo skalitého smer svrčinovec ? alebo to budu mat firmy rozdelene ?
crz.gov.sk/index.php?ID=965600&l=sk
V prilohe c.9 su ceny jednotlivych poloziek.
Vidno, ze jednotlive objekty su nasobne drahsie, ako je to pri inych stavbach, a to aj ked sa jedna o rovnaku alebo podobnu polozku. Zaujimave, ze najvyssia cena nie je za najvyssi most Valy (vyska 86 m, najvyssi most v SR), ale ovela drahsi je nizsi a kratsi most Vrsok no a vyse dvojnasobne je drahsi len o nieco dlhsi most Cadecka. Oblukovy most cez I/18 pri Levoci s vyskou 59 m vychadza ovela lacnejsie a to pre plny profil…
Zaroven som si urobil hruby odhad ceny pre plny profil - polozky, ktore by sa budovali navyse pre plny profil (mosty, tunely, zemne prace a ine) som vynasobil koeficientom 1.9 (snad nemusim vysvetlovat preco). Vysla mi cena priblizne 455 mil. € pre plny profil, t.j. 1/2 profil by stal cca 75% plneho. Podotykam, ze ide o velmi hruby odhad, ale pre ilustraciu toho, co vsetko stavba obsahuje aj pre 1/2 profil, snad postaci