MilanKM, tie informácie a najmä fotky ohľadom časti úseku D3, na ktorý som sa pýtal, t.j. Skalité-št.hranica SK/PL, sa práveže objavili až deň po mojej “žiadosti”, prosbe . Vďaka paldo za tie fotky, aj keď nevieme, či skôr nevidíme, ako to vyzerá na samotnom hraničnom prechode, ale ako si vo svojom príspevku uviedol, na dokončení a prepojení slovenskej D3 a poľskej S1 pracuje množstvo ľudí
.
Tak ako vsetky polprofily - standadna cesta I. triedy s luxusnymi, zbytocnymi a teda drahymi detailami, honosne nazyvana dialnicou, hoci to dialnica nie je.
Btw. dufam, ze sa mi to len zda, ale pri zoome znacenia o vyjazde Skalite je rovno Katowice a vyzera to ako (H) a nie (PL)
VZD na hraničnom prechode je totálny masaker
na kieho čerta je plná čiara smerom ku tretiemu vzniknutému pruhu? do tretieho pruhu je možné sa zaradiť až v Poľsku
opačným smerom bude všetka doprava natlačená do jedného pruhu aby o pár metrov vznikli dva odbočovacie pruhy. Ľavý bude priebežný na D3, stredný k mýtnici a pravý bude zjazd Skalité. Sa môžeme hanbiť.
robí sa tam Dočasné HOM.
Najvtipnejsie je 6 pruhov a 60tka
D3 je najkrajai pomnik nekoncepnosti, zleho prevedenia , predrazenosti , ignoracie hlavnych tahov a samozrejme zbytocnosti
aquila dal si rekord v jednovetnom nadávaní a rôznych prívlaskov na tento úsek, ale samozrejme rekordy sa dajú vždy prekonávať Možno by bolo si dať dobré toto do podpisu, poprípade to ešte tvorivo rozvinúť
a nemusíš stále drať klávesnicu tu, aj po iných vláknach.
Len zrušiť, zrušiť a zrušiť celú D3. Čo na tom ,že doprava v Čadci (a v podstate celom úseku) je každým dňom horšia…
noved doprava z cadci sa zlepsi vdaka D3 cez skalite. tu je to mozno aj vtipne, horsie je ze takyto myslitelia “vytvaraju” celostatne koncepcie. toto by za ceskoslovenska nedovolili.
Klídek devil s aquilom nerozhodujú o tom či sa má ešte ďalej na Kysuciach stavať cestná infraštruktúra
no a tí čo rozhodujú nemajú žiadne finančné krytie
Tiež pravda zatiaľ
Mal si dobrý odhad
Ja som bol vzdy optimista