D3 Skalité - štátna hranica SR/PL

MilanKM, tie informácie a najmä fotky ohľadom časti úseku D3, na ktorý som sa pýtal, t.j. Skalité-št.hranica SK/PL, sa práveže objavili až deň po mojej “žiadosti”, prosbe :smiley: . Vďaka paldo za tie fotky, aj keď nevieme, či skôr nevidíme, ako to vyzerá na samotnom hraničnom prechode, ale ako si vo svojom príspevku uviedol, na dokončení a prepojení slovenskej D3 a poľskej S1 pracuje množstvo ľudí :wink: .

dialnica.info/dialnice/D3_Skalite.html

Tak ako vsetky polprofily - standadna cesta I. triedy s luxusnymi, zbytocnymi a teda drahymi detailami, honosne nazyvana dialnicou, hoci to dialnica nie je.
Btw. dufam, ze sa mi to len zda, ale pri zoome znacenia o vyjazde Skalite je rovno Katowice a vyzera to ako (H) a nie (PL)

VZD na hraničnom prechode je totálny masaker :blush:
na kieho čerta je plná čiara smerom ku tretiemu vzniknutému pruhu? do tretieho pruhu je možné sa zaradiť až v Poľsku :unamused:
opačným smerom bude všetka doprava natlačená do jedného pruhu aby o pár metrov vznikli dva odbočovacie pruhy. Ľavý bude priebežný na D3, stredný k mýtnici a pravý bude zjazd Skalité. Sa môžeme hanbiť.

robí sa tam Dočasné HOM.

Najvtipnejsie je 6 pruhov a 60tka :smiley:
D3 je najkrajai pomnik nekoncepnosti, zleho prevedenia , predrazenosti , ignoracie hlavnych tahov a samozrejme zbytocnosti

aquila dal si rekord v jednovetnom nadávaní a rôznych prívlaskov na tento úsek, ale samozrejme rekordy sa dajú vždy prekonávať :laughing: Možno by bolo si dať dobré toto do podpisu, poprípade to ešte tvorivo rozvinúť :smiley: a nemusíš stále drať klávesnicu tu, aj po iných vláknach.

Len zrušiť, zrušiť a zrušiť celú D3. Čo na tom ,že doprava v Čadci (a v podstate celom úseku) je každým dňom horšia…

noved doprava z cadci sa zlepsi vdaka D3 cez skalite. tu je to mozno aj vtipne, horsie je ze takyto myslitelia “vytvaraju” celostatne koncepcie. toto by za ceskoslovenska nedovolili.

Klídek :sunglasses: devil s aquilom nerozhodujú o tom či sa má ešte ďalej na Kysuciach stavať cestná infraštruktúra :wink:

no a tí čo rozhodujú nemajú žiadne finančné krytie :wink:

Tiež pravda :smiley: zatiaľ :sunglasses:

Mal si dobrý odhad :slight_smile:

Ja som bol vzdy optimista :smiley: