Mňa by len zaujímalo prečo sa tento úsek má odovzdať do užívania až v roku 2011? Čo preboha vedia na tom úseku robiť 14 rokov??? (97-2011) a ked zoberieme 3 roky prestavku, tak stale to je 11 rokov … je to naozaj oficialny rok odovzdania? V akom stave je vlastne tento úsek, pracuje sa v súčasnosti na ňom vôbec?
Dovodom, preco ma byt odovzdany do uzivania az v roku 2011 nie su financie, ale rozhodnutie, ze zapadny koniec useku nebude prepojeny s cestou I/12, ako bolo navrnute v jednom z projektov/navrhov. Teda bude sa cakat kym sa postavi Svrcinovec - Skalite a do prevadzky sa uvedu spolu oba useky.
Ale to nie je dôvod, to je odôvodnenie stavu, aby odborná ani laická verejnosť nemohla toto rozhodnutie kritizovať. A zaujímavé je, že vedenie ZA VÚC považuje za krajný termín r. 2010.
Tak nám teda vysvetli, prečo sa úsek otváral v dĺžke 150 metrov … ešte sme ho aj vysvätili a dokonca aj z poľskej strany. Som tam vtedy bol a väčší cirkus som ešte nevidel … naozaj ako africká krajina …
Ano, ale aj to bol až následok niečoho úplne iného a síce nedostatok finančných prostriedkov a medzinárodná zmluva, lebo Poliaci mohli aj počkať, ale nemohli …
Poliaci cakali 1 rok. Na ich strane bolo uz v decembri 2004 vsetko vyasfaltovane a zvodidla aj znacky kompletne osadene, lampy svietili na ceste aj na colnici.
Vizerá to ako nosná konštrukcia mostovky na betonových pilieroch. Z tejto fotografie momentálne neviem posúdiť, či sa jedná o dočasnú konštrukciu, pomocou ktorej budú zhotovovať betonovú mostovku, alebo trvalú konštrukciu s využitím dvoch stavebných materiálov a to betón a ocel. Ale pravdepodobne to bude asi to druhé.
Zdá sa, že aj Skalité sa naozaj pohýňa dopredu, tu je foto z článku, publikovaného 23.mája, dnes môžu byť oceľové konštrukcie mostovky namontované takmer na celej trase úseku, resp. aspoň v troch poliach /45 + 60 + 60 + 60 + 45 m/, z ktorých sa 270m most skladá:
NDS ale svojej stránke udáva dátum otvorenia rok 2008, ako to chce riešiť s napojením na I/12, nie je známe… . Ale pri troche snahy zo strany NDS by dočasné napojenie na I/12 nebol problém. Aj keď lepším riešením by bola mimoúrovňová križovatka Skalité…
Ako to vlastne bolo planovane povodne, ked sa zacal usek stavat v r. 1997? Mal sa otvarat v novembri 2000 ale svrcinovec-skalite malo byt tusim dokoncene az 2002.
Zeby sa tiez planovalo docasne napojenie? To tentokrat nie je take jednoduche, ako v inych pripadoch, dialnica je nad cestou I/12 priblizne 60 vyskovych metrov, dlzka toho napojenia by mala okolo kilometra