Vratme sa ku tunelu povazky chlmec je to cca 2 km tunel ktory je navrhnuty v tom style ako vyhnut sa dedine povazsky chlmec(pri navrhu povazkej sa inak uvazovalo, ze pri navrhu oklo sutova taktiez) + efektny vyhlad z estakady na Zylynu a potom hup do tunelika. Jednoducho cista krasa, ja cisto slovak veziem sa novopostavenej na okrasu dialnici a pozeram na cisto hej slovenske meeestecko. Buuum Baac SLLAAAVVVA ZILINE.
Budem OT. U tych “komunistickych” profakoch, jak ich tu oznacil kuko6969, som studoval a vystudoval aj ja. Teraz neviem, ci kuko6969 mal s tymi ludmi nejaku osobnu negativnu skusenost (vyhodili ho zo skusky) a tym padom je nabruseny na celu Zilinu, ale oznacit vedecku spicku SR v oblasti dopravy (ktoru mimochodom tvoria z cca tretiny cesi) za nekompetentnu svedci o nezvladnutych emociach. Chcelo by to sa trochu ukludnit a vratit sa do racionalnej roviny.
Po precitani kukovych prispevkov viem, ze na ne reagovat nebudem. Nezvladnute emocie a zaujatost z neho srsi a divim sa, ze mu niektori este nadhadzujete. Nevsimajte si ho, pokial nehovori k veci.
Co sa tyka mojho nazoru, napriek tomu, ze som “ZA orientovany” (mam to mesto rad, stravil som tam roky zivota), stavbu tohto tunelu a tejto casti D3 povazujem za momentalne zbytocnu a presunul by som ju na neurcito do buducnosti.
Nehovorim o lavobreznej ako takej, ale to by niekto musel poriadne citat. Chcel som skor poukazat na samotne sucasti severneho obchvatu, najma mosty, s ktorych architekturou, ked uz maju dopravnu univerzitu, sa teda moc nepohrali, aj ked su priamo v meste.
Ale kedze sme v inej teme, pridam len toto, rozdiel je dufam vidiet:
Tak tie, čo sú na foto, asi všetky postavili komunisti, a na druhej strane, je to skôr o údržbe, ako o archytektúre. Myslím si, napriek “komunistickému” dizajnu, keby to kapitalisti aj trocha udržiavali, určite by to ináč pôsobilo.
Kuko, hlavne sa už upokoj Viacerí sme toho názoru, že financie z Kohézneho fondu by sa mali namiesto úseku Strážov - Brodno využiť na úseky v rámci D3, kde je to naozaj potrebné - Čadca - Svrčinovec, R5 Svrčinovec - št. hranica SR-ČR, príp. Svrčinovec - Skalité (vieš, napr. na R2 sa použiť nedajú, tam idú peniaze zo Štrukturálnych fondov, na D1 sa zatiaľ ráta s PPP a iné úseky PO západ - PO juh či úseky na trase KE - Ukrajina zatiaľ nie sú pripravené).
A ak neprejde niečo z PPP na D1 (čo je dosť možné), tak tieto financie aj tak pôjdu tam. Takže akurát si v NDS a na Ministerstve zjednodušili robotu - ľahšie sa pripraví jeden drahý úsek ako tri lacnejšie. Dobre, pripusťme, že si Choma a Palčák týmto prihrievajú svoju polievočku, keďže sú obaja zo ZA, ale ak sa podarí pripraviť niečo z tých vyššie uvedených potrebnejších úsekov, budú sa stavať tie. Ale skôr si myslím, že to pôjde na D1
Dovolím si tvrdiť, že 99 percent z nás tu nie sme priaznivcami určitého predsedu SNS, takže si hlavne nechaj pre seba tie primitívne kydy na Žilinu, nikto tu na to nie je zvedavý
Si ubohy, ako sa znizujes na taketo vyroky. Zaujimave, ze zo vsetkych stoviek absolventov, ktorych poznam, vratane mna, vsetci skolu vystudovali podstivo.
No s TÚ sa to určite nadá porovnávať . Ešte za komančov, ŽU (VŠD) vychvala, veľa odborníkov,ktorí pôsobia v rôzných kútoch sveta, v ázii, arabských krajinách a hlavne čr a pl. Tento fakt nemôžeš popreť, aneverí, že by to s ňou bolo až tak zle. Myslém si, že zo slovenských vš ja na to ŽU veľmi dobre.
no budem este ja OT ale poviem len tolko k tomu ze tie spodne foto su urcite krajsie ako tie tu v ZA ale evidentne nepoznas miestene pomeri pretoze cast estakady bola vybudovana a NEDOBUDOVANA za komancov a druha cast co ti tak pije krv bola dobudovana v tych rokoch ako si pisal ale co myslis teda preco asi bola v takom istom style postavena??? zeby sa to k sebe nehodilo to je jedna vec a druha zeby to k sebe ani nenapasovali kedze ako som pisal ta cast vybudovana za komancov bola este nakoniec dokoncovana cca r2000??? viem ze to neni ziadny architektonicky skvost ale ja ako zilincan beriem vobec ze JE!!! a hlavne teraz ked konci dialnica v ZA!!!