Neviem kam to mam zaradit (snad sem), ale konecne sa nieco robi. Medzi mostom za tunelom uz pokladali strkopieskove lozko, nad to asi daju beton a na to asfalt. Neviem, niekto kompetentny alebo zainteresovany by sa mohol vyjadrit. Zatial (vcera) pokladali strkopiesok iba v smere na hranicu CR (samozrejme na rozostavanom useku). Benzinova pumpa SLOVNAFT je uz hotova, no plochy na statie su este vo vystavbe. Mam nejake fotky, ale z autobusu a neviem ci take nekvalitne sa sem hodia…
Chcem sa spytat, na problem dilataciek. Svojho casu to v threade o R2 Tornala pekne vysvetlil Doprastavak.
Na moste na D2 ponad cestu, ktora spaja DNV a Lamac, sa tusim pred dvoma rokmi robila rekonstrukcia dilatacnych spar, pokial mi pamat dobre sluzi…
V smere zo Zahoria do BA su tie dilatacky zase v dost zalostnom stave.
Viete sa niekto vyjadrit:
Ci to bola fuserska robota firmy co to robila, alebo je to stav, ze NDS malo zaplatila, a pouzila sa naho*no technologia, alebo je to cele sposobene zlym technickym stavom daneho mosta…
Kolko sa zvykne dohadovat zarucna doba na dielo takehoto typu?
Je to pekne spravene, len ma strasne ale strasne hneva to spekulovanie… to severozapadne zhlavie mohli spravit inak… 50% ciest je tam zbytocnych… a k tomu zjazdu pre Dubravku sa ani vyjadrovat nechcem… Naco tam je???
zrejme su v NDS aj velmi schopni ludia … resp skor povedane boli .. co som sa dozvedel, tak uz to nie je az tak uplne pravda … tak uvidime ako to bude v buducnosti ..
Exit na Kamenny Mlyn je zataraseny NJ profilami. To iste plati aj pre najazd na dialnicu od paralelnej cesty I/2. Je tam oznacenie “Zakaz vjazdu vsetkych vozidiel”, asi to plati pre tanky.
Netusim, preco to je uzavrete, mozno len na zimu, lebo v lete na tomto exite bol obnoveny asfaltovy povrch.
Je to uzavreté na trvalo, odpočívadlo Kamenný mlyn už roky nefunguje a nie je ani súčasťou diaľnice (nie je to ani križovatka ani odpočívadlo), výjazd z D2 nemá opodstatnenie a na križ. s I/2 sa stávali časté DN. MDPT rozhodlo o uzavretí tohto výjazdu.