ja poopravím,
Dúhu vykopol Pelegrini.
Zato je prezident
hej, toto som si uz v tom zmatku nepamatal, ale Skanska nabehla za magora a trvalo to asi rok.
Strastiplný príbeh sa po 20 rokoch končí. Vieme, kedy konečne otvoria Višňové Národná diaľničná spoločnosť (NDS) dokončila rokovania v súvislosti s termínom sprejazdnenia tunela Višňové. Diaľničiari v týchto dňoch uzatvorili dodatky s dodávateľmi stavebnej, ako aj technologickej časti tak, aby po organizačnej stránke nič nebránilo odovzdať úsek do užívania motoristom do konca februára 2026. TASR 26.12.2024 12:24 Generálny riaditeľ NDS Filip Macháček podotkol, že konečne je na stole konkrétny…
Strastiplný príbeh sa po 20 rokoch končí. Vieme, kedy konečne otvoria Višňové
keby som napísal, že tridsať rokov, určite by som bol bližšie k pravde
kedze zacali v 1996, tak ano bol by si na 100% presny, kedze ho sprejazdnia v 2026 .. po 30tich rokoch
je to hrozne, kedze sme mali nato schopnosti dokončiť to v 2006.
2002-2014 sa nic nestavalo, vlastne ani 2019-2021 cize 1998-2002, 2014-2019 a 2021-2026, cca.14 rokov. podobne nieco je na rumunskej A3 npr, tiez sa niekolkokrat menili zhotovitelia.
Už ani záväzný termín otvorenia tunela Višňové neplatí. Minister Ráž naznačil nový
[size=150]Už ani záväzný termín otvorenia tunela Višňové neplatí. Minister Ráž naznačil nový[/size] feb 2025 o 21:09 Už ani záväzný termín otvorenia tunela Višňové neplatí. Minister Ráž naznačil nový Mierna zima praje prácam. VIŠŇOVÉ. Ešte do konca tohto roka by motoristi mohli po prvýkrát prejsť tunelom Višňové. Pripustil to minister dopravy Jozef Ráž v relácii Braňo Závodský naživo na rádiu Expres. “Máme dobrú zimu, zatiaľ žiadne komplikácie. Počasie nám praje, verím, že to bude do konca…
Každý súdny vedel, že to v 2025 nie je otvoriteľné. Ráž len trepe krížom krážom.