“V sobotu 13. mája je v čase medzi 6.00 a 18.00 hod. naplánovaná čiastočná uzávierka cesty tretej triedy III/2084 medzi obcami Turie a Višňové. V prípade nepriaznivého počasia, alebo nepredvídateľnej technickej situácie je náhradný termín určený na nedeľu 14. mája 2023.”
dobre ratam, na hlavnom moste este treba cca 8 poli na jednej strane? a potom aj tie mosty blizsie k tunelu tiez na prvom chybaju asi 2 polia a dalsi most chybaju 2 vysuvy cca a treti prave robia/dokoncuju no maju co este robit.. kazdopadne ked porovnam foto z minuleho roka z jari 2022 a teraz tak je to rozdiel nebe a dudy (skuste si pozriet na google earth /mapy google tam je stav z minuleho roka je to slusny pokrok..) este by to chcelo aktualne video z tunela visnove vraj je uz dokonceny sekundar.. ?
Vcera v krizovatke LL pribudli finisery, mam dojem ze sa uz aj nieco asfaltovalo. Soferoval som, nebol cas detailne sledovat…
Neviete niekto ako to bude s PHS pred tunelom Visnove? Od SO203 az po tunel? Na vekej casti su uz rimsy, zabradlia a pripada mi to ako keby tam nemali byt ziadne PHS.
Pokyn na zmenu č. 22 k ZM/2021/0130 - D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala vrátane tunela Višňové
Dátum uzavretia: 12.05.2023
Zmluvne dohodnutá čiastka: 856 529,68 € bez DPH crz.gov.sk/data/att/4130629.pdf
predražila sa prevádzka ČOV
čiže z pôvodnej zmluvnej ceny 254,8 mil. sme na 271,7 v tendri za stavebnú časť u terajšieho zhotoviteľa Skanska
Ako to vyzera s ukoncenim VO na zhotovitela technologie tunela Visnove?
Za rok a pol (12/2024) ma byt slavnostne otvorenie useku aj s tunelom!
Uz vela casu nemaju tipujem, ze minimalne rok bude trvat kym to tam vsetko v tuneli namontuju.
Ma niekto aktualne info prosim?
To buda aka hanba 12/2024 bude vsetko hotove okrem technologie tunela rovnaka medzinarodna hanba ako nedokoncena krizovatka D1/D4!!!
Mobilny operator Lancaric mas 2 urgent veci na doriesenie do volieb!!!
1,dokoncit VO na technologu Tunela Visnove
2,podpisat zmluvu so zhotovitelom R4 Prešov,severný obchvat 2 etapa 10,2 km
je neuveritelne, ze sa od uradnickej vlady, za jej 4-mesacne posobenie, cakaju zazraky vo veciach s ktorymi sa nepohlo za x rokov predtym obstaravatelom je NDS, nie ministerstvo, cize lancaric tak moze tlacit na NDS, ale ci sa tie sutaze uzavru je absolutne mimo jeho kontrolu…