na odvolanie majú 10 dní a potom sa podpisuje.
HaHa, myslíš, že títo si ešte nejako môžu ublížiť? A myslíš, že ich niečo také vôbec zaujíma? Tu je jediný argument, buď mám zákazku, alebo ju nemám, všetko ostatné je nepodstatné.
Ak to bolo dialógom odvolavačky by nemuseli byť. Skanska ja záruka že sa to dokončí. V lete tam očákavam čulý ruch.
Snad nie su taki tupci, lebo odvolanie moze pravdepodobne znamenat aj uplne zastavenie useku, kedze to nestihnu dokoncit do 2023 z EU penazi a vlada ine nema. Snad sa konecne uzavrie kruh od Skansky ku Skanske (s odbockou + 200 mega nech vysvetli suruh Fico a digitalny lider Pelle, kt. to cely cas nevadilo)
Este musi byt pred podpisom ex ante kontrola na UVO, ale ta by nemala trvat viac ako 10 dni. Treba uz len dufat, ze sa nikto neodvola, v tom pripade by mohli stihnut podpis zmluvy este tento mesiac.
zasnem ze odbocka 200 milionov. mytologia ktora prezije vsetko. odhad na tuto cast bol 261 mil. a ponuka skansky 255 mil. podliezli ponuku o 2 percenta. uz ziadny dumping ako v casoch dlhej krizy ale realne cisla. potom ked to vsetko spocitame, to co sa uz zaplatilo talianom a duhe, tato cast a k tomu este technologia, ssud a odpocivadlo (je nutne?) tak budeme niekde okolo 60 percent povodneho premrsteneho cca 900 mega odhadu. to je realnych 35+ mil za km. a ked to k tomu pridame staru prieskumnu stolnu, pripravu uzemia zaplatenu pri ruseni PPP tak sme na 40 mil/km.
nič v zlom, ale tu je jasné, že problém nie je sever, alebo juh, ale problém je megazlodejstvo smerohlasu. Keby sa to stavalo seriózne, tak teraz sa mohlo v plnom nasadení pracovať na juhu aj s tunelom soroška. bohu žiaľ.
Minister dopravy Andrej Doležal (nom. Sme rodina) oznámil dostavbu diaľničného tunela Višňové. Komisia vybrala spomedzi uchádzačov spoločnosť Skanska
https://ekonomika.sme.sk/c/22588345/visnove-bude-dolezal-oznamil-vyber-zhotovitela.html
Tu píšu v komentároch, že Strabag vzniesol námietku:
facebook.com/14911071612129 … 631907161/
dalo sa cakat ani 24h nepreslo a uz ocakavana namietka.. ale snad MD okamzite zasiahne a zmietnu to zo stola pre dobro a prospech statu a pre vysoke riziko prepadnutia eu fondov
MD môže v tomto prípade jedine zmietať zo stola prach…
no tak to zamietne NDS, po dohode s MD kazdopadne neocakavam ze to bude mat dlhe trvanie ,MD o tom musel vediet ci by rozhodol a pasoval za vitaza strabag ako druheho v poradi odvolala by sa zas skanska, cize bola to ocakavatelna vec..
frostbite alias masterplan alias cableguy alias regiopanter?
…alias Stanislav K. ?
Ten otáznik v tvojej myšlienke je možno aj zbytočný. Ten štýl komunikácie je evidentný. Navyše pamätám si, že jeden z prvých trollov na fóre bol človek s menom stanley. Pamätám si to preto, lebo ja som bol stanley13 a musel som požiadať kvôli nemu o zmenu mena.
Takze vďaka za odhalenie trolla, detektív mike007.
myslis toho sip.denik.cz/celebrity/vymena-m … -smrt.html , vdaka za odhalenie dmtnej dtective
Takže chyba v zadávaní súťaže a Strabag si to všimol až teraz. To mi už skôr príde ako trolling, aby Skanska mala čo najmenej času na dokončenie do 2023, namiesto seriózneho záujmu o zákazku.
Myslím si, že pokiaľ sa bude pohybovať v mantineloch, je úplne jedno kto to je naozaj
Zdravíme!
Strabag sa zatiaľ k veci nemôže vyjadriť, pretože rozhodnutie o ďalšom postupe z ich strany ešte nepadlo
Dnes minister potvrdil, že ešte žiadna námietka neprišla.