ZIPP-ka je tam jedine kvôli prefe a po novom je to už STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo - príde čas kedy sa aj títo legálne obohatia v reštrukturalizácii
Velinok je toto: www.google.sk/maps
Ak je zrekonstruovane, tak beriem spat. Informacia o uvazovanom zruseni je ako som pisal starsieho data (cca 2012). Aj ked ak si dobre spominam, este relativne nedavno to bolo zavrete a pristup zablokovany betonovymi panelmi.
ano, hovorime teda o tom istom. je zrekonstruovane este z pred zimy, celkom pekne. aj opravili kratucky pripajaci pruh a trochu ho improvizovane predlzlili (len pomocou VDZ): google.sk/maps/@49.055971,1 … KXfELA!2e0
a hlavne v pravom pruhu je uz 100ka.
tak v takomto pripade by som ocakaval prekrytie znaciek obmedzujucich MPR na 80 v pravom a 100 v lavom jazdnom pruhu, pretoze znizenie MPR nebude nutne.
Ak sa tak nestane a niekto z Vas ma chut a jazdi tadial frekventovane, stalo by to zato napisat na NDS na prislusneho spravcu a idealne aj na prislusny dopravny inspektorat. Zeby LM?
OT: Keď sme pri tej Podturni, aký je rozdiel medzi viaduktom a mostom? Myslel som že keď popod to tečie vodný tok, tak je to most. Čo presne je viadukt?
Ufonaut, tak to by potom v BA nebolo ponad Dunaj 5 mostov, ale 5 viaduktov. Ked pod tym tecie vodny tok, mal by to byt most. Uz sme ale dost OT, takze aspon za seba koncim disputu o mostoch/viaduktoch.