Ja som ale nenapísal, že s hasičmi súhlasím, len že ich chápem …
Predpokladam, ze hasici ziadaju dalsiu (servisnu) ruru, ako pri Horelici. Asi im nestaci to, ze budu 2 cestne rury
Ta servisna rura v Horelici - aku ma sirku ta vozovka na nej ? To musia byt ohromne naklady navyse…
Ja som iba strelil naslepo, neviem, aké boli skutočné dôvody v tomto prípade, ale viem, že požiarnici najviac vymýšľajú pri tuneloch, častokrát predražujú stavbu dosť závažným spôsobom.
Ako sa vola dany tunel?
No ak ma pamäť neklame, tak Čebrať.
Je to nejaky podezrely, pocitam ze tunel ma svoje vlastni stavebni rizeni a vlastni SP, stejne tak jako kazdy most apod., proste na cely usek je ve finale mnoho SP.
Ale tady to zamitli jako celek, ne jako pripominku k nejakemu objektu nebo SP…treba neco jako ze hasici rekli ze to muze byt jen cementobenova vozovka a naplanovana je vsude asfaltova - jen priklad, neberte me za slovo…neco takovyho zasadniho…
No pokud nezname to zavazne stanovisko uvadene v oznameni, tak muzeme jen spekulovat…
podrobne info o tunely Čebrať
ita-aites.cz/files/tunel/200 … 0701-8.pdf
Zase dalsi priklad toho ake je zbytocne aj PPP ked sa dva statne organy patriace pod tu istu vladu nevedia dohodnut a na tom vystavba stoji. Ale hlavne ze premier sa dušuje ako vlada proces urychluje. Alebo aj teraz sa to zvalí na občianskych aktivistov?
Stavebné povolenie pre úsek Hubová - Ivachnová
telecom.gov.sk/index/open_fi … ova_sp.pdf
Tak hurá, podľa mojich info by výstavba mala začať v prvej polovici roku 2010

Tak hurá, podľa mojich info by výstavba mala začať v prvej polovici roku 2010
Veľmi dobrá správa, len aby to bola pravda, termín ukončenia? nevieš
vsetko zalezi od toho ako a kedy sa ukonci 1.balik PPP pani
termín ukončenia neviem
Klasicke poklepkavanie pred volbami - takze ak to bude, urcite niekedy do maja.
A ked sa zacne len Hubova-Ivachnova - zeby sa vykaslali na 1.balik a firmy sa so statom nejak potichu dohodli a cely usek si rozdelili, urobia sa formalne tendre a ide sa …
Skor by jakuzark mohol uviest zdroj svojich info…
sak jakuza
keď bude odklepnuté tak pak ani nie zdroj ako spôsob
Na ten sposob navazuje trochu aj ten zdroj tak preto sa pytam…

Klasicke poklepkavanie pred volbami - takze ak to bude, urcite niekedy do maja.
A ked sa zacne len Hubova-Ivachnova - zeby sa vykaslali na 1.balik a firmy sa so statom nejak potichu dohodli a cely usek si rozdelili, urobia sa formalne tendre a ide sa …
Nie je zaujímavé, že sa Doprastav stiahol z výchdu a prenechal ho Váhostavu?