D1 Budimír - Bidovce

Si ma predbehol.

video z 29.11.2018 osadene vzvodidla a vodorovne značenie youtube.com/watch?v=0ongEEu … e=youtu.be

tak o hodinku pridam stav mostov medzi obcou Rozhanovce a Košicke Oľšany potom na ceste 1/19 medzi obcou Košicke Oľšany a Ďurďošík ponad D1 a medzi obcou Košicke Oľšany a mestom Košice R2 ponad cestu 1/19

video youtube.com/watch?v=UzDvykn … e=youtu.be

Tiez som pridal zopar novych foto do galerie z dnesnej prechadzky okolo stavby D1 pri Rozhanovciach:

gallery/album.php?album_id=263

poniektorí vodiči majú problém sa udržať v jazdnom pruhu youtube.com/watch?v=UzDvykn … tu.be&t=92

to uz je na ine video :slight_smile: na konci do protismeru nezatrubim daju celovku :frowning:

To hádam aj v predstihu odovzdajú… Tak v júli by to šlo.

V júli isto nie, minimálne na MÚK Budimír je práce ako na kostole. Takisto pochybujem, že sa stihnú dokončiť všetky mosty na východnej časti úseku (od MÚK Košické Oľšany po MúK Bidovce, tam sa niekde ešte tuším len betónuje mostovka. Avšak taký september by možno aj bol reálny.

Na slovensku bude uspevh ked to bude do terminu.

no spominanych mostoch medzi durdosikom a olsanmi sa makalo aj piatok vecer o 20.00 a bolo -10 a stala tam pumpa, svietilo sa na viacerych miestach, cely wikend prebiehali zurive zemne prace na useku okolo orla a medzi stavbou a lomom v dargove pendlovalo niekolko desiatok velkych nakladiakov s privesmi.. zurivo sa bargrovalo aj na kopci na durdosiku pri novom moste, videl som tam nejake nadrze s napisom CT project, take nieco som este nikde nevidel.. na MUK budimir sa schyluje k presmerovaniu na novu vetve KE-PO, ciary, zvodila, betonove zvodildla osadene dokonca uz aj na zaciatku noveho zjazdu pri zuzeni 2pruhu od KE kde bude lievik, bude to zatial 1pruh..

Vyborne, a po sprevadzkovani useku presunut kapacity Skansky na D1 pri Visnovom. Duhu s bičom vyhnat samozrejme .

Ja na mieste objednavatela useku s tunelom Visnove po tomto heroickom vykone pridem do sidla Skansky a na kolenach ich prosim, aby prisli po dostavani aj ku Ziline dokoncit projekt po jednych fuserakoch, ktorym by som zaplatil maximalne lopatou po hlave. :slight_smile:

medima, sto bodov, pod to sa podpisujem maximalne! dufam ze to tak aj pan minister spravi! cim skor tym lepsie pre Slovensko.. jednoznacne cim skor skorumpovanu lavoruku duhu odstavit od useku Visnove-DS..cim neskor a viac sa to bude oddalovat tym horsie tym vacsie problemy budu na tom useku a tym sa bude termin viac a viac predlzovat a vyrazne oneskorovat dokoncenie..

Patrioti nastup. Este nejaky sa hlasia? Zavidim vam ten enthuziazmus.
Ja vidim Skansku skor na vedlajsom useku: K Olsany- Haniska. Bolo by rozumne keby ten tender “objektivne” vyhrali. Maju tam vsetko potrebne na stavanie dalsieho useku.

tak to je jasne ,to by bolo najlepsie. snad to tam aj vyhraju Visnove potom ale nech daju napr Eurovii

Páni toto je fórum Budimír - Bidovce a nie Višňové

toto nieje ani ina tema, tie komentare su zbytocny balast ktory zahlcuje forum..

Práve prebieha betonáž mosta ponad D1 na ceste z Rozhanoviec do Hrašovíka:

gallery/image_page.php?album_id=263&image_id=40946
gallery/image_page.php?album_id=263&image_id=40945

ten most im ide riadne od ruky, vsak nedavno len piliere betonovali, paraada :slight_smile: